Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Σπήλιος Λιβανός: «Συνεχίζουμε τη στήριξή μας στους αγρότες»

 


Σπήλιος Λιβανός: “Συνεχίζουμε τη στήριξή μας στους αγρότες τη δύσκολη περίοδο που περνάνε προκειμένου να τους ενισχύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο”.
Διαβάστε περισσότερα »

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ενισχύσεις στις καλλιέργειες της επιτραπέζιας Ελιάς – πλην των Καλαμών, του καπνού, της λεβάντας και των ξηρών σύκων.

Ολοκληρώνεται, λοιπόν, η διαδικασία που ξεκίνησε επί Υπουργίας Σπήλιου Λιβανού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενίσχυση των αγροτών που επλήγησαν από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεδομένου ότι από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας υπάρχουν πολλοί δικαιούχοι των ενισχύσεων, κυρίως παραγωγοί επιτραπέζιας ελιάς, ο κ. Λιβανός δήλωσε: “Συνεχίζουμε τη στήριξή μας στους αγρότες τη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάνε προκειμένου να τους ενισχύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Καλώ όλους τους δικαιούχους της Αιτωλοακαρνανίας να υποβάλλουν αίτηση και να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία που είχαμε λάβει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενίσχυση των παραγωγών μας που επλήγησαν από τον covid”.

agriniopress.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Λιβανέ, όλοι αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια σας ως Υπουργός.Ευχομαι να σας ανταμείψουν στις επόμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο