Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο “αντίο” στον Περικλή Βασιλάκη (ΦΩΤΟ)


-Συλλυπητήρια ανακοίνωση απο το βετεράνο Διαιτητή Φίλιππο Ντόβα και το Νώντα Νικάκη, τ. Λυκειάρχη, Βόνιτσα

             Το τελευταίο αντίο στον Περικλή Βασιλάκη είπαν σήμερα το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του καθηγητή διαιτησίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ηλικία 64 ετών, νικημένος από τον καρκίνο
        Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Νεοχώρι Πρέβεζας και εκεί ήταν, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, πλήθος κόσμου..........



 ......ο βουλευτής του νομού Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του αθλητισμού, φορέων και συλλόγων της Πρέβεζας, πρώην βουλευτές και παλιοί συνάδελφοι του εκλιπόντος.

Πηγή: iefimerida.gr
Με πληροφορίες από το mypreveza.gr

Συλλυπητήρια ανακοίνωση απο το βετεράνο Διαιτητή Φίλιππο Ντόβα και τον Νώντα Νικάκη τ. Λυκειάρχη, Βόνιτσα

-Ο βετεράνος Διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, απο τη Βόνιτσα, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην διαιτητή, Περικλή Βασιλάκη:
-Ο Περικλης Βασιλάκης διαιτητής τον αγώνα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΞΑΝΘΗ, ετος 1984-85. Επόπτης (δεξιά) είναι ο Βονιτσάνος Φίλιππος Ντόβας

       Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη προς την οικογένεια και τους οικείους του 64χρονου πρώην διεθνή διαιτητή και συναδέλφου Περικλή Βασιλάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ήταν πιστός εργάτης του αθλήματος επι δεκαετίες και υπηρέτησε με τιμιότητα την ελληνική διαιτησία. Η οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας είναι φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη τα τελευταία χρόνια, μέλους της.
Καλό παράδεισο Περικλή...

***************
Ο Νώντας Νικάκης τ. Λυκειάρχης Βόνιτσα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του αγαπητού φίλου του, Περικλή Βασιλάκη:
-Ο Περικλης Βασιλάκης με τον Νώντα Νικάκη, στους κολυμβητικούς αγώνες στα «Εν Νικοπόλει Άκτια» 2018, στην Πρέβεζα

       Η Βόνιτσα έχασε ένα φίλο. θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προς τους συγγενείς και τους οικείους του Περικλή Βασιλάκη. Ο εκλιπών προσέφερε, επί σειρά ετών, στην ελληνική διαιτησία και το ποδόσφαιρο, ενώ υπηρέτησε με σταθερότητα και αφοσίωση και την τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Αιώνια σου η μνήμη αγαπητέ φίλε Περικλή ...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε...


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο