Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους σύσσωμης της Αντιπολίτευσης να καταψηφίσουν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


        Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019  και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση είναι τακτική και έχει 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη του.
Το 18ο  θέμα είναι:
"Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019"  (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος). 

         Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο. Στο άρθρο θα έχουμε και έγγραφο που αποκαλύπτει πολλά. 

         Η  Δημοτική Αρχή που χρεοκόπησε σχεδόν το Δήμο και τον οδηγεί ένα βήμα πριν την επιτήρηση δεν δικαιούται να έχει σωσίβια πολιτικής σωτηρίας από την Αντιπολίτευση στο σύνολο της. Δεν δικαιούται να ψάχνει πολιτικά θύματα στο χώρο της Αντιπολίτευσης.

      Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους σύσσωμης της Αντιπολίτευσης να καταψηφίσουν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
     -Αυτόματα ο Δήμος οδηγείται σε γενικευμένο Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο. Εκεί θα αποδίδουν τα τω Καίσαρι στον Καίσαρα και τα τω Θεώ στον Θεό.
     -Θα υπάρξει Δημοτικός Σύμβουλος που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή τη Δημοτική  Αρχή; ΟΨΟΜΕΘΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

13 σχόλια:

  1. Το θέμα πιστεύω είναι αν ήξερες κ. Καθηγητά ότι το ψήφισμα ήταν άκυρο εξ αρχής ή όχι. Αν ήξερες και χαιρόσουν αυτό δείχνει εμπάθεια (κατανοητή βέβαια) αν όχι τότε δείχνει ότι όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι έτσι και εσύ δεν γνωρίζετε από τοπική διοίκηση. Εν πάση περιπτώσει ο κάρυ πάλι από πάνω βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος κάρυ βγήκε από πάνω ρε λαμογιο
    Ο δήμος έχει χρεοκοπήσει και εσύ ένα κάμπριο πληρωμένο
    Μας λες βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μυλωνιδης τι θα ψηφίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε μεγάλε δεν ξέρεις τι θα ψηφίσει ο μυλωνιδης. Να σου πω εγώ. Το διεφθαρμένο σύστημα του καριολη θα ψηφίσει. τι περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Αναγνώστη 9:32 μμ

    Πέντε χρόνια γράφω και λέω το καράβι το πηγαίνετε , η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος εννοώ, στα βράχια. Δικαιώθηκα πλήρως. Χρεοκόπησαν το Δήμο, τον οδηγούν σε οικονομική επιτήρηση. Δεν χαίρομαι για τη δικαίωση μου. Ανησυχώ για το τόπο μας.

    Οι αυξήσεις που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν δεν θα έχουν προηγούμενο. Δυστυχώς πάλι θα τα πληρώσουν οι συνεπείς Δημότες.

    Το ότι ξέρω από Τοπική Αυτοδιοίκηση προκύπτει από το γεγονός σε ότι έχω γράψει, έχω δικαιωθεί σε όλα. Δεν προβληματίζεστε , γιατί δεν μου δίνουν το λόγο μέσα στο ΔΣ;

    Tη Κυριακή 20/10 το άρθρο μου να το διαβάσετε και το σχολιάσετε. Να διαβάζετε τα άρθρα μου. Υπάρχει περίπτωση αν είστε καλοπροαίρετος , να βγείτε από τη πλάνη που βρίσκεστε.

    Αν δεν είστε καλοπροαίρετος, μα αφήνει παγερά αδιάφορο.

    Ελπίζω να πληρώνετε τις οφειλές σας στο Δήμο.

    Αν όχι κακώς ασχολούμαι μαζί σας.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ. Τριαντακωνσταντή, σας ευχαριστώ που απαντάτε - ακόμη μια φορά - σε σχόλιό μου. Αρχικά θα ήθελα να ξέρετε ότι ο αγώνας σας με βρίσκει 100% σύμφωνο και 99% ικανοποιημένο με τον τρόπο που γίνεται. Το 1% είναι η μικρή πλάνη που σας διακατέχει σε σχέση με το ποιους αντιμάχεστε και ποιους πάτε να αφυπνίσετε καθώς επίσης ότι έχετε δηλώσει οπαδός του Ανδρέα ενώ επίσης ως ενεργός και μαχητικός πολίτης δεν ψηφίζεται.
      Όσον αφορά το ποιους αντιμάχεστε θα έπρεπε να έχετε καταλάβει ότι το νοητικό τους επίπεδο δε τους αφήνει να πράξουν ως εντεταλμένοι της ορθής λαϊκής βούλησης - εκτός και η λαϊκή βούληση δεν είναι ορθή και έχουν λάβει εξ αρχής άλλη εντολή.

      Τελευταία φορά που κοίταξα δεν χρωστάω κάτι στο δήμο μάλλον το αντίθετο ακόμη και τα σκουπίδια μου τα πετάω μόνος μου στη χωματερή με το τρέιλερ. Και αν μια φορά ζήτησα κάτι απ'το Δήμο νομίζω ήταν κάτι που ως συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαιουμουν και μου το είχαν στερήσει. Όχι, δεν προβληματίζομαι που δεν σας δίνουν το λόγο στα δημοτικά συμβούλια γιατί αυτό που γίνεται όταν μαζεύονται οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι δημοτικό συμβούλιο είναι παιδική χαρά.

      Καλό κουράγιο.

      Διαγραφή
  6. Τρείς νοματαίοι από το Μοναστηράκι και ο γαμπρός του Λάκια έχουν πάρει 1.150.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας πούμε ότι θα καταψηφίσουν , έστω κι αν έχουν άγνοια ή άδικο. Τι θα γίνει ; Θα συνεδριάσει πάλι η ΟικΕπιτρ και στο τέλος η απόφαασή της θα γινει υποχρεωτική. Δλδ , χάσιμο πολύτιμου χρόνου και ταλαιπωρία. Αυτό προτείνεις ; Όταν όλοιι τρεχουν με χίλια, εσύ παραμένεις στις εντυπώσεις και στο χαβαλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλούμε το περιφερειάρχη να συμβάλει έτσι ώστε να γίνει οικονομικός έλεγχος στο δήμο τ ώρα αυτή τη στιγμή και όλα τα λαμογια
    Να πληρώσουν. Φαρμάκη ξεκινά τη κάθαρση το ζητάει η κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ανεξέλεγκτο πάρτι τελείωσε. Όλα στη φόρα και στη Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρεις νοματαιοι ούλοι κι ούλοι γραφνε σχόλια εναντίον τ Αποστολάκη. Αυτοί οι τρεις είναι π θέλανε να τσ ταισει ο κάρυ τζάμπα λεφτά κ τς είπε όχι και λυσσαξανε. Αχ κι να ξέρατε τα παρασκήνια κόσμε. Διαπλοκή λαμόγια αλλά από ανθρωπς πδεν σας πάει στο νου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ,
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΜΠΤΟ ή ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:40 είσαι ένα φερέφωνο και μεγάλο λαμογιο
    Καριολικο
    Και ύπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο