Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ξανά μανά μια από τα ίδια… Ορίστηκε και πάλι πρόεδρος ο Παντελής Αποστολάκης!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Γράφει ο:  Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

08-10-2019

           Στη τακτική συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου 2019 ένα από τα θέματα της ήταν: "Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ "Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης" του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
       Σύμφωνα με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση της δεξιάς, ανατρέποντας !!!! την απλή αναλογική που έγιναν οι εκλογές, δόθηκε η δυνατότητα στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να προτείνει 5 μέλη του ΔΣ και τα 5 αναπληρωματικά, στον επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κασόλα να προτείνει 1 μέλος στο ΔΣ και 1 αναπληρωματικό, και στον επικεφαλή της ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Μασούρα να προτείνει 1 μέλος στο ΔΣ και 1 αναπληρωματικό.

Δύο σημαντικές πολιτικές επισημάνσεις: 
1)-Από το 1977 που παρακολουθώ και συμμετέχω στη πολιτική ζωή του τόπου ως ενεργός πολίτης είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, που με άλλο εκλογικό σύστημα διεξήχθηκαν οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και με άλλο νόμο θα διοικηθούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες. Αυτό αν μη τι άλλο, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Βέβαια ο νόμος είναι νόμος.......


2)-Στο Κέντρο Μέριμνας τη προηγούμενη πενταετή Δημοτική περίοδο  στο Κέντρο Μέριμνας ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Τα μέλη που είχαν οριστεί από τη παράταξη του κ. Φερεντίνου ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ τουλάχιστον 80% των συνεδρίασαν του ΔΣ. 

          Κατά τη γνώμη μου όφειλε ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ. Αποστολάκης να θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως θέμα ημερήσιας διάταξης τις απουσίες. Τούτο δεν το έπραξε. 
     Οι λόγοι είναι τρείς. Ο πρώτος χωρίς Αντιπολίτευση δεν λειτουργεί η Δημοκρατία, ο δεύτερος πολιτικά τον εξυπηρετούσε, ο τρίτος το Δημοτικό Συμβούλιο τους όρισε και όφειλε να το ενημερώσει
    Βέβαια την ευθύνη δεν την έχει ο Πρόεδρος του Κέντρου που δεν πήγαιναν τα μέλη της αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις. Πρωτίστως την είχαν τα μέλη που απουσίαζαν.

        Στα άρθρα μου επανειλημμένα το θέμα το είχα επισημαίνει. Ο  Πρόεδρος κ. Αποστολάκης, ο κ. Φερεντίνος, ο κ. Γερωκοστόπουλος, η κα Μπουμπούλη- Φραγκογιάννη, ο κ. Σαλαδημήτρης έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Βέβαια καταλάβαιναν.
      Ο Στρατηγός κ. Γερωκοστόπουλος, κατ΄ιδίαν μου είπε το λόγο, που δεν πήγαινε. Ανθρώπινα τον καταλαβαίνω, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. Όφειλε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και όφειλε επιπρόσθετα  να δώσει τη μάχη του. 
     -Να ευχηθούμε τέτοιο  φαινόμενο τη τρέχουσα Δημοτική Περίοδο να μην σημειωθεί.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση πήρε τη παρακάτω απόφαση  (ΑΔΑ 7Μ38Ω6Ζ-6ΒΣ) απόσπασμα της οποίας είναι το παρακάτω:

-Να ευχηθούμε υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους  σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αγαπητοί Αναγνώστες
  Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε Ανοιχτή Επιστολή με αποδέκτες τα μέλη του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
      Να υπενθυμίσω στα παλιά μέλη του ΔΣ και να ενημερώσω τα νέα, δεν κάνω κριτική στα φυσικά πρόσωπα αλλά κάνω κριτική σε πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας. 
     Είναι αναφαίρετο δημοκρατικό μου δικαίωμα μη διαπραγματεύσιμο και απολογούμαι μόνο στη συνείδηση μου. Όποιος ή όποιοι διαφωνεί –διαφωνούν με αφήνει παγερά αδιάφορο.  
       Οικιοθελώς και με τη ψήφο των Δημοτών γίνατε δημόσια πολιτικά πρόσωπα. Δικαιούμαι να επικροτήσω τα θετικά και να επικρίνω τα αρνητικά με την εξής βασική μου αρχή, Είμαστε ίσοι αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.


42 σχόλια:

  1. Ρωτώ ευθέως : Θεωρείς ότι ο κ. Αποστολάκης δεν πέτυχε στα καθήκοντά του και γιατί; Οι πολίτες είδαν πλήθις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις κοινότητες και ποιοτικά καλλίτερες από το παρελθόν, σχολεία βαμμένα και επισκευασμένα, ένα πρόεδρο να τρέχει παντού , παρά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, και άλλα πολλά που αναφέρονται στον δημοσιευθέντα απολογισμό του και κανείς δεν αντέκρουσε ουσιαστικά. Όλοι οι δημότες τον θεωρούν πετυχημένο. Περιμένω και από εσένα ώριμη, δίκαιη και χωρίς απλή αντιπολιτευτική διάθεση κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 στα 7 προτεινε;;;;
    Καλα δεν το σφυραγε και στο φιλο του τον γαλουνη να το ξερει και να μην ερθει αδιαβαστος και γινει ρεζιλι και να διαδιδει και τωρα οτι ολα ειναι σκυρα;
    Δεν κανουν ετσι τα φιλαρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι τοσο ευθυνοφοβοι που δεν εβαλε ουτε στις σχολικες επιτροπες για διαφανεια απο την αντιπολιτευση
    αλλα που αντιπολιτευση να φωναξει για τα σχολεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη συνεχεια κυριε Αποστολακη.Την πρωτη πενταετια ειχατε διαθεση και καταφερατε πολλα πραγματα.Ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισεις και θα προσφερεις ακομη περισσοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιώργο την πρώτη πενταετία είχες διάθεση μετά τα έκανες π@@τ@ν@!!!

      Διαγραφή
  5. ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 5000,00 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ .ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρθε ο καιρός που θα ελεγχθούν, αξιολογηθούν τα πάντα. Ο έλεγχος θα είναι από οικονομικούς επιθεωρητές και όχι από επιλεγμένο και πληρωμένο ορκωτό λογιστή. Θα αποδοθούν τα τω Καίσαρι στον Καίσαρα και τα τω Θεώ στόν Θεό. Δάσκαλε από τη Πλαγιά πρόσεχε τι θα ψηφίζεις και τι θα υπογράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αυθεντικής υβριστής σου Κώστα ,έτσι υπογράφει στα άρθρα του γιατί δεν έχει το θάρρος να γράψει το όνομα του, είναι ο Παν Α του Αγγ και της Β. Μαζί με τον Κ. Λεω σε βρίζουν και συκοφαντούν σε προσωπικό επίπεδο. Ο Αρχιερέας που τους καθηγηθεί είναι Μπουχαλιώτης. Δεν μπορούν να κρυφτούν. Και στη περίπτωση αυτή τους αποκάλυψαν από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι του βαζεις φωτογραφια μωρε και τοκανεις διασημο που δεν τοξερε ουτε η μανα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα είναι αλήθεια ότι ο Κτίστης για ηχητική κάλυψη έχει παρμένα γύρω στα 100.000 ευρώ και το βιβλιοπωλείο της Ζαρκαδ γύρω στις 80.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα φουσκωτό ζόμπι μπήκε πάλι για να φάει ότι έχει απομείνει. Τελικά υπάρχει θεός η δεν υπαρχρει
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο καλυτερος κ με διαφορα!!! Τωρα τι λετε οταν εισαι αχαριστος ανθρωπος μονο αυτα ξερεις κ λες ο παντελης κ η παρεα του ηταν αψογη σε ολη την θητεια τους σε ολα τα χωρια γινοταν εκδηλωσεις οτι ζητησαν ολοι οι συλλογοι το κεντρο μεριμνας ηταν εκει.αντε μπραβο ολη η αχαριστια εδω σε αυτον το δημο υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιωργος και Παντελης Αποστολακης ηθικοι αυτουργοι της αλητειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι αλλη φορά να ζητάει τη γνώμη σας και αν σας αρεσει κάποιος, να τον βαζει ο Δημαρχος οπου νομιζετε και οποιον νομιζετε. Οποιος θελει να κανει πολιτικη κριτικη ας κανει εκ του ασφαλους, αλλα αν ηθελε να δει ποσα απιδια πιανει ο σακος και τι απηχηση εχει στον κοσμο που τον ακουει ή διαβαζει αυτά που γραφει, ας εβαζε υποψηφιος με ενα συνδυασμο για να μετρησει και τη δυναμικη του και την απηχηση που εχει στον κοσμο τα οσα λεει. Αυτά. Πολλα απο τα πολλα λογια ειναι παχιες κουβεντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θελω να σχολιασω κατι σχετκα με το θεμα της δημοσιευσης, αλλα νομιζω οτι το Ξηρομερο news θα επρεπε να δημοσιευει ΜΟΝΟ με Ονοματεπωνυμο σχολια ωστε ο καθε αναφερομενος στα σχολια να μπορει να αποδειξει το αντιθετο σε οποιοδηποτε αρνητικο σχολιο, αλλα και να ζητησει ευθυνες αν διασυρετε αδικως. Τα υπολοιπα ειναι, για να μην πω κατι παραπανω, επιεικως οτι να ΄ναι. Οποιος εχει κατι να πει και αυτο να αποδεικνειεται πολυ ευχαριστως να δημοσιευτει. Αλλα οποιος δημοσιευει το κατι ακουσα, μου ειπανε, κατι πηρε τ΄αυτι μου κτλ πιστευω πως δεν θα επρεπε να εχει βημα σ΄αυτον τον διαλογο του ανωνυμου. Εκτος των αλλων καποιοι σχολιαζουν εκ του πονηρου και για ιδια συμφεροντα.
    Ειδα σε καποιο αρθρο σχετικα με καποια διακοπη υδροδοτησης στανης στον Αστακο παρα πολλα σχολια ανωνυμα.
    Λοιπον ανωνυμα μπορει να γραψει ο καθενας οτι θελει, αλλα δεν ειναι ουτε δημοκρατια , ουτε ελευθερια του τυπου.
    Κωνσταντινος Μπουκουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλη θητεία Παντελή . Συνέχισε ετσι . Ξεχωρίζεις για την εργατικότητα τους και τον δυναμισμό σου . Μπράβο γιστι κατάφερες νωρίς να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου και σταμάτησες να ασχολείσαι με αυτούς που κακόβουλα προσπαθούν να σε βλάψουν .
    Υ.Γ. Αν υπάρχει τιμολόγιο με λιπάσματα για γήπεδο με τεχνητό τάπητα γιατί δεν το πηγαίνετε στον εισαγγελέα . Σταματήστε την λάσπη γιατί τώρα το φθινόπωρο και μετά τον χειμώνα δεν ανοίγουμε ανεμιστήρα και η λάσπη πέφτει όλη κάτω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς 1:58 μ.μ. στις σχολικές επιτροπές έχουν μπει και από την αντιπολίτευση άσχετε/άσχετη. Για τι ακριβώς πράγμα να φωνάξουν όσον αφορά τα σχολεία μας? Λείπει κάτι? Ίσα ίσα ήταν μια πενταετία που τα σχολεία και τα παιδιά μας δε στερήθηκαν τίποτα και έγιναν πολύ σοβαρές παρεμβάσεις όσον αφορά τα σχολικά κτιρια. Είμαι γονέας και ήμουν σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα που κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς κάπου κάπου. Να ενημερωνεσαι πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΙ ΛΑΣΠΩΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.. ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πιο αποτυχημένος δελφίνος όλων των εποχών.

      Διαγραφή
  18. Για λιπάσματα καλός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ - ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ. ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΑ ΙΣΑ ΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ως Νέρων έχει την ποιητική αδεία, θαυμάστε τι έλεγε: Το γήπεδο της Βόνιτσας λόγω του ότι διαθέτει γήπεδο τένις, μπάσκετ, βόλεϊ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με χώμα και ένα με φυσικό χόρτο είναι ουσιαστικά ένα μικρό αθλητικό κέντρο.
    Το μεγάλο αγκάθι είναι το γήπεδο με χόρτο γιατί λόγο της θέσης ( βαλτώδη περιοχή με πολλούς υδραύλακες, πολλές φορές ,γεμάτους με νερό λόγο της θάλασσας και του βιολογικού που υπάρχουν πέριξ των γηπέδων ) η σωστή συντήρηση του είναι συχνή και πολυέξοδη. Αν προσθέσουμε το γεγονός της αύξησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ( έχει περίπου 90 άτομα σε όλα τα τμήματά του) που προπονούνται στο γήπεδο η επιβάρυνση του είναι σημαντική.
    Οι εργασίες που έχουν γίνει αφορούν το χλοοτάπητα του γηπέδου και την συντήρηση του (το γήπεδο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση χρειάζεται μία μεγάλη τον Ιούνιο και δύο μικρές κατάταξης κατά τη διάρκεια της χρονιάς) , την περίφραξη του Αθλητικού Κέντρου , την συντήρηση των αποδυτηρίων, την συντήρηση του αντλιοστασίου (χαρακτηριστικό το παράδειγμα τον Σεπτέμβριο του 2014 που κάποιοι είχαν βουλώσει τις σωλήνες της ύδρευσης με αποτέλεσμα το μισοχαλασμένο τότε αντλιοστάσιο να διαλυθεί τελείως) .
    Τον καθαρισμό του αύλειου χώρου και των υδραυλαύκων και την συντήρηση του χωμάτινου γηπέδου (πάτημα με οδοστρωτήρα και καθαρισμός χόρτων).
    Γίνεται συχνή συντήρηση του χορτοκοπτικού και του οδοστρωτήρα του γηπέδου .
    Στο γήπεδο της Βόνιτσας ήταν απαραίτητο και ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος της εισόδου του Αθλητικού Κέντρου που μέχρι τις αρχές του 2015 ήταν χωμάτινος και επικίνδυνος. Τέλος, όποτε χρειάσθηκε έγινε συντήρηση των αποδυτήριων.
    Το γήπεδο της Βόνιτσας σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουμε να το συντηρούμε . Όσο και αν μας λασπολογούν « οι ανώνυμοι τρελοί του χωριού ».Είναι απαραίτητο για την άθληση των παιδιών που προπονούνται με την ομάδα της Βόνιτσας .
    Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ γέμισαν το γήπεδο με παιδιά κάθε ηλικίας .Όσο συμβαίνει αυτό εμείς θα συντηρούμε αυτό το γήπεδο.
    Βραχυπρόθεσμος στόχος με την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης είναι να ανακατασκευάσουμε το γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ και αν υπάρχουν χορηγίες και βοήθεια να γίνει ένα βοηθητικό γήπεδο με φυσικό χόρτο 8Χ8 για να προπονούνται εκεί οι παίκτες και τα παιδιά και να διατηρείται το κανονικό γήπεδο σε καλή κατάσταση όλο τον χρόνο

    Ούτε ο Αίσωπος δεν έφτιαχνε τέτοιες ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αν ηταν καλοσ θα προστατευε την πανταζη και τον τραυλο και δεν θα τουσ γελοιοποιουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενα μεγαλο μπραβο στον Παντελω!Συνεχισε αγορι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
      ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΛΕΣ αγόρι ?

      Διαγραφή
    2. Ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα δεν καταλαβαινω ?

      Διαγραφή
    3. θέλεις να τον λες , αγορι ?
      κανενα προβλημα.

      Διαγραφή
    4. Εε τοτε τι σε ενοχλησε και σχολιασες δεν καταλαβαινω;;;

      Διαγραφή
    5. είπα ότμ ενόχλησε ?

      Διαγραφή
  23. Oι διαθέτοντες εξαρτημένους αυλοκόλακες αυτά παθαίνουν. Κάποια πουλάκια λάλησαν. Και είπαν ο αυθεντικός υβριστής είναι ο Πα Α του Αγ και της Β. Ψυχραιμία παιδιά μία αποκάλυψη έγινε. Γιατί τέτοιος πανικός; Φανταστείτε τι θα γίνει ,όταν οι Οικονομικοί Επιθεωρητές περάσουν τη πόρτα , τι θα πουν τα πουλάκια που θα εξετάσουν; Kαλή όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης δεν πήγαιναν. Αυτοί κάνανε πάρτι με το δημόσιο χρήμα. Ευτυχώς που ο δάσκαλος μας ενημέρωνε τι γινόταν. Γιατί δεν ενημέρωσες Παντελή το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η αντιπολίτευση δεν πήγαινε στις συνεδριάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή σε λίγο θα έχουμε γλέντια αχ Παντελάκο μου

      Διαγραφή
  25. 4.54 γιατι να ενημερώσει το Δ.Σ. ο Παντελής ...... έπρεπε η αντιπολίτευση να σεβαστεί την ψήφο που τους έκανε δημοτιούς συμβούλους . τώρα για δημόσιο χρήμα και έλεγχο και ολα αυτά για έλεγχο απο οικονομικούς επιθεωρητές και ολο τον ελεγκτικό μηχανισμό χορτάσαμε .... δεν μας πείθεται πλέον ..... αν υπήρχε κατι εδώ και 5 χρονια θα έκαναν επέμβαση. Ολο λόγια και λασπη . Βαρεθήκαμε πες τε και κατι άλλο . Ετσι για να υπάρχει ρεπερτόριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι λέτε ρε γίδια ότι βγήκε σύμβουλος ο Παντελής αφού είχε όλο το χρήμα και πλήρωνε τα προβατάκια. Έτσι βγαίνει και ο πιο άχρηστος σύμβουλος. Σανό ρε σανό πολύ σανό στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4,24.... σε μια εκδηλωση το καλοκαιρι καποιος αναρωτηθηκε γιατι ελαχιστοι ανθρωποι χαιρετουν τον μπομπο ενω περναει διπλα τους με τοσους ψηφους ολοι επρεπε να τον ξερουν !! την απαντηση εδωσε καποιος ψηφοφορος ,,,ειπε ..δεν ξερουν τον παντελη το κατοσταρικο ξερουν ποιος τοεδωσε δεν τους ενδιαφερει απλα ριξανε το μαγικο χαρτακι στην καλπη .για αυτο ασε πως παρθηκαν οι εκλογες τα ξερουμε απο πρωτο χερι και ειδικα καποιοι υποψηφιοι του καρι που εμειναν με τον π@@@ στο χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι λες βρε γελαδι 10:31? που το βρηκε ολο το χρημα ο παντελης? αλλα βεβαια το μισος τυφλωνει λεγεται και 10:54 εννοειται και τον ξερουν ολοι τον παντελη αφου παντα παρων ειναι στις εκδηλωσεις και αμα βρεις και κανεναν να πηρε κατοσταρικο πες μας κι εμας να παμε να ζητησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Oι εκλογές στοίχησαν πολύ παρά πολύ στους Δημότες.Αίσχος, βρωμιά και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ........ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .....ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΚΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κρίμα και αηδία να σε κυβερνά και να τρώει όλο το χρήμα μια φούσκα ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιον στουπα που τον ειδες για ρωτησε τον οταν θα τον δεις ποσες φορες πηγε στο χωριο του σαν αντιδημαρχος κ τι τους προσφερε εκει. Ο παντελος ναι τον εχουμε δει αμετρητες φορες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12:27 Εσύ είσαι ένα μοσχαράκι που το ταΐζει ο Παντελής πολύ σανό και ρυάκια για τσιγάρα βλάκα βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο