Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Με ένα ΒΑΡΕΛΙ αντικατέστησαν τον ΚΑΔΟ απορριμμάτων στην ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ Ξηρομέρου - [ΦΩΤΟ]

         Καταγγελία λάβαμε από κάτοικο του χωριού Παναγούλα Ξηρομέρου σχετικά με ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον κάδο απορριμάτων. 

         Αναλυτικότερα, πάντα υπήρχε ένας κάδος που εξυπηρετούσε το χωριό για την απόρριψη των σκουπιδιών τους. Όμως κάποιος αυτές τις μέρες αντικατέστησε τον κάδο με ένα βαρέλι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. 
       Ο Κάτοικος ζητά να δοθεί λύση στο πρόβλημα και να επιστρέψουν το κάδο, διότι ήδη αναδύεται έντονη δυσοσμία απο το βαρέλι το οποίο δεν διαθέτει καπάκι και η κατάσταση σε λίγο θα είναι ανυπόφορη απο τις άσχημες μυρωδιές. 
     Και ο δημότης καταλήγει: Να μας φέρουν ένα κανονικό κάδο και όχι να έχουμε βαρέλι για τα σκουπίδια, ζούμε στο 2019...







13 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΔΟ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κανονικός κάδος που ήταν μεταλλικός θα είναι σε κάνα μαντρί ως αποθηκευτικός χώρος καλαμποκιού για τα ζωντανά . σύνηθες φαινόμενο σε όλα τα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΔΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καδος ηταν σπασμενος.ειχε σπασμενο πατο ο προεδρος το ξερει κ αυριο θα εχει μπει καινουργιος οποτε μην ψαχνετε αδικα να χρεωσετε πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια χαλαρωστε κ εγω απο την παναγουλα ειμαι ο καδος ειναι στη θεση του κ καινουργιος..απλως ειχε σπασει ο πατος απο κατω κ τον αλαξαν που ειναι το προβλημα?γιατι τοσος ντορος?σταματηστε την προπαγανδα ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TZANAKH ΧΑΘΗΚΕΣ? ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΕΧΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βαρέλι ήταν 3 μέρες εκεί και δεν τον είχε πάρει κανείς για μαντρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω παντως αν κ ψηφισα γαλουνη μπορω να πω μπραβο στο νεο παιδι γιατι ως ωρας τρεχει μια πανω στο φορτηγο μια πανω στην τσαπα μαζι με τους οδηγους τωρα εσπασε ο καδος εφεραν αλλον.(εκτος κ θελατε να μην βαλουν τπτ κ να πετανε τα σκουπιδια κατω).εβαλε τα γυαλια στους παλιους που καθοταν για καφε κ εδιναν εντολες..μπραβο σου κυριε αντιδημαρχε συνεχισε ετσι κ ο κοσμος θα σε ανταμειψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παληογιάννη είσαι άρχοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XAXAXA 5:12 NHN καρφωνεσαι. ΑΚΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΟ? ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε αντιδημαρχε συνεχισε ετσι.πρωτη φορα ειδαν αντιδημαρχο να τρεχει κ να ασχολειται με τα προβληματα του τοπου κ εχουν τρελαθει χα χα συνεχιστε την προπαγανδα..αν ηταν ακομα η παλιοι αντιδημαρχοι θα αφηναν τον καδο χωρις πατο η χωρις καδο για μηνες.αυτος τον αλαξε με καινουργιο κ φταει κιολας?δεν παιζεστε με τπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα τον καδο πως τον κουβαλησαν δεν ξερω .τιποτε αλλο θα μας πειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο