Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Λευκάδα: Το ύποπτο φουσκωτό τελικά μετέφερε μετανάστες στην Ιταλία

             Η πρόσφατη επιχείρηση του Λιμενικού στην Λευκάδα, ως γνωστόν, είχε και τη συνδρομή των Ιταλικών αρχών, με το ελικόπτερο που για αρκετή ώρα έκανε πτήσεις πάνω από τον Άη Γιάννη και την αμμόγλωσσα.
          Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η υπόθεση πήρε μία εντελώς άλλη τροπή. Και ενώ χθες δεν βρέθηκε κάτι στο ταχύπλοο που οδηγούσε μεσήλικας ημεδαπός, σήμερα οι Ιταλικές αρχές αναγνώρισαν και το ταχύπλοο αλλά και τον κυβερνήτη που πρόσφατα φερεται να μετέφερε από την Ελλάδα με το συγκεκριμένο κρις κράφτ 20 περίπου παράνομους μετανάστες στις Ιταλικές ακτές.........



       Συγκεκριμένα οι Ιταλικές αρχές είχαν συλλάβει τις προηγούμενες ημέρες τους μετανάστες και σήμερα οι ίδιοι οι μετανάστες αναγνώρισαν και το σκάφος αλλά και τον κυβερνήτη του επιβεβαιώνοντας ότι αυτός τους μετέφερε. Δηλαδή ο συγκεκριμένος μεσήλικας κυβερνήτης μετέφερε τους μετανάστες στην Ιταλία.
         Το φουσκωτό επέστρεψε στη Λευκάδα και στην μαρίνα… Μετά από αυτή την τροπή το σκάφος έχει κατασχεθεί και το Λιμενικό Λευκάδος έχει ξεκινήσει προανάκριση ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

https://lefkadapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο