Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: "Ο Παλαβός φοβάται τον Ψυχίατρο Όχι Εγώ" - Η Συνέντευξη Και Οι Νέες Απειλές!!

          Ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Αστακού, κ. Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης  “Αναζωογόνηση Ξηρομέρου” μιλά για πρώτη φορά στη Νανά Θεοδωροπούλου και στον aeras fm 99.5, μετά το σοκαριστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στο Δημαρχείο Ξηρομέρου όπου έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίματα τοίχους της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.
      Ο κ. Στάικος εξηγεί τους λόγους της πράξης του, στέλνει νέες απειλές, σημειώνοντας πως όποιος τον πειράξει “θα του κόψει το χέρι με το νυστέρι”. Κληθείς να σχολιάσει αν χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη είπε  πως  οι παλαβοί φοβούνται τους ψυχιάτρους όχι εγώκαι αναφέρετε  σε  δύο ψυχιατρικές γνωματεύσεις για το πρόσωπό του και ποιοι προσπάθησαν-ανεπιτυχώς, όπως είπε, να του κλείσουν το ιατρείο!.....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

6 σχόλια:

  1. Γιατί άραγε ξηρομερο νιους σβήνονται τα σχόλια μας; Τις αναρτήσεις του Σταικου όμως τις αφήνεται. Χούντα έχουμε; Με τι σας φοβεριζει ο πρώην δήμαρχος; Με μηνύσεις; Εμείς τι πρέπει να του κάνουμε με αυτά που βλέπουμε; Έξω οΜαυρογιαλουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σβήνεται τα σχόλια μας προτείνω να μην σας διαβάσει ξανά κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περνάνε από λογοκρισία τα σχόλια μάλλον .αν δεν υπάρχουν ύβρις , η συκοφαντία , η κάτι που εκθέτει κάποιον , δεν πρέπει να χάνονται τα σχόλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως σβήνονται τα σχόλια ακόμα και τα πιο ήπια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξαναδιαβασετε το σάιτ αυτό εινσιι χούντα Κάντε εμπσρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιο ηλίθιοι από τους διαχειριστές του xiromeronews δε παίζει να υπάρχουν βάζουν τα σχόλια διαμαρτυρίας ότι δεν ανεβάζουν σχόλια αλλά τα σχόλια μας για το άρθρο δε τα βάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο