Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη στον Βόλο: Εδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα

Στον Αναυρο Βόλου ένας άγνωστος άνδρας έδεσε με σχοινί, πάνω σε ένα σκύλο, πέτρες πλακόστρωσης και στη συνέχεια τον πέταξε στη θάλασσα για να βρει μαρτυρικό θάνατο.
H γυναίκα τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, όταν είδε τον πνιγμένο σκύλο σε απόσταση 30 με 40 μέτρων από την ακτή.

Ο άτυχος σκύλος, εικονίζονται οι δυο πέτρες / Φωτογραφία: MAGNESIANEWS.GR

Οπως διαπίστωσαν οι Λιμενικοί, ο αδίστακτος δράστης είχε δέσει τα πίσω του πόδια έτσι ώστε να μην μπορεί να κολυμπήσει προς τη ξηρά, ενώ είχε «φορτώσει» και δυο πέτρες πλακόστρωσης. Στο σημείο πήγαν άμεσα λιμενικοί που το φωτογράφισαν και διαπίστωσαν ότι το ζώο συντροφιάς δεν έφερε άλλα εξωτερικά σημάδια βασανισμού.
Ηδη ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου για να εξεταστεί αν ο σκύλος έφερε τσιπ, ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας ανέλαβε την υγειονομική του ταφή. Προανάκριση, για παράβαση του νόμου περί ζώων, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που αναζητά τον άγνωστο δράστη.
iefimerida.gr

6 σχόλια:

  1. Δεν αρκεί να πούμε ντροπή δεν αρκεί να καταδικάζουμε δεν αρκεί ...Σε ένα κόσμο που σκοτώνει παιδιά και ζώα σε ένα κόσμο απάνθρωπο δεν αρκούν τα λόγια.Σημερα είδα ένα μικρό παιδάκι Κούρδο γύρω στα τρία να ναι πεσμενο κάτω τσακισμένο και να αιμορραγεί από τη μύτη κοιτώντας ένα Τούρκο να του λιώνει το τρυφερό του χεράκι με την αρβύλα. Τωρα αυτό . Πιστεύετε ότι είμαστε άνθρωποι ;Ότι μας αρμόζει να μας ονοματίζουν έτσι; Τόσο μίσος τόση βία τόση κακία τι κόσμος είναι ετούτος Χριστέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φιλε-η μου όπως τα λες είναι αλλά δυστυχως σαν εμάς είναι η συντριπτική μειωψηφια.Εχει ξεφύγει η κατάσταση γενικά.Στην προκειμένη περίπτωση ο Τούρκος που βασάνιζε το παιδάκι και αυτός με το σκυλί έχουν ακριβώς τα ίδια ένστικτα.Δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η σαπιλα..Ξερνάω καθε μέρα με αυτά που ακούω και βλέπω.Μακαρι να υπάρχει Θεός να τα πληρώσουν μια μέρα αυτα αν και δεν νομίζω.

      Διαγραφή
  2. Ας αρχίσουμε απ' τη διπλανή πόρτα που ακούμε το κλάμα ενός παιδιού που βασανίζεται απ' τη διπλανή αυλή που ακούμε το κλάμα ενός σκύλου που διψάει.Δεν είναι ρουφιανια είναι ενδιαφέρον για αυτόν εδώ τον κόσμο που ζει στη βία .Μην κλείνετε τα αυτιά σας μην γυρίζετε το κεφάλι αλλού είναι εκεί τα μάτια που σε κοιτάνε με ικεσία για βοήθεια.Ολοι μας να νοιαστουμε να κινηθούμε .Δεν προστατευομαστε στο μικρόκοσμο μας θα φτάσει κι εκεί η βία και θα ακουστεί το δικό μας κλάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο ισχυει αυτο που 6:49 νομιζω εδωσες την καλυτερη απαντηση.

      Διαγραφή
  3. Αυτον τον ανθρωπο τον εχω ικανο για ολα.οπως με τέτοια ευκολια σκοτωσε ενα σκυλο ετσι θα σκοτωσει και άνθρωπο. Τυψεις σιγουρα δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα Τι ανώμαλος που είναι αυτός..?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο