Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ίδρυση βρεφικού σταθμού στη ΒΟΝΙΤΣΑ - [ΦΩΤΟ]

          Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά από διετίας κοπιαστική προσπάθειας, ο  στόχος ίδρυσης  βρεφικού σταθμού στην πόλη της Βόνιτσας επετεύχθη.
        Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας ξεκινήσαμε και φτιάξαμε το φάκελο ένταξης στο πρόγραμμα. Ήμασταν από τους πρώτους δήμους που επικυρωθήκαμε το πρόγραμμα και τρέξαμε άμεσα τις διαδικασίες.
   Ο χώρος  που δημιουργήθηκε διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τη φιλοξενία των βρεφών........


         Περιλαμβάνει αίθουσα παιχνιδιού και σίτισης με ειδικά παιδικά καθίσματα και τραπεζάκια, με σκοπό την ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία των βρεφών.
      Όλα τα οικιακά σκεύη είναι καινούργια και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την υγεία των νηπίων.

       Επίσης  μέσα από το πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας  δόθηκε η ευκαιρία  να εξοπλιστεί η κουζίνα με ηλεκτρικά είδη για την παρασκευή των βρεφικών  και παιδικών  γευμάτων.
      Στο χώρο υπάρχουν βιβλιοθήκες με εκπαιδευτικά βιβλία και παιχνίδια, ώστε το προσωπικό να συμβάλει στη διαπαιδαγώγηση τους. 
        Επιπροσθέτως εμπεριέχει αίθουσα ύπνου με κούνιες και παρκοκρέβατα  ενώ τα κλινοσκεπάσματα και τα λευκά είδη αγοράστηκαν ειδικά για τα, για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες.
           Έχουν φτιαχτεί κατάλληλα διαμορφωμένα μπανάκια με νιπτήρες, αλλαξιέρες και όλα τα απαραίτητα ελεγμένα είδη ευπρεπισμού για την υγιεινή και προστασία των βρεφών!

      Ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να θεωρηθεί αρωγός για  να δημιουργήσουμε βρεφικούς σταθμούς και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  που το έχουν ανάγκη
     Ήδη το ΝΠΔΔ εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017» 
     Μέχρι τα τέλη του 2019  θα ετοιμαστεί η μελέτη δημοπράτησης έτσι ώστε το 2020 να γίνει ο διαγωνισμός και να ξεκινήσει η πλήρη ανακαίνιση των παιδικών σταθμών 
Στόχος μας η μέριμνα, η αγάπη, η διαπαιδαγώγηση και η στοργή τόσο ως προς τα βρέφη, αλλά και ως προς τις οικογένειες τους.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου ΑκτίουΒόνιτσας

Ο πρόεδρος 
Αποστολάκης Παντελής 



20 σχόλια:

  1. Με αυτά προσπαθείς να καλύψεις τις λαμογιες.θα καθίσεις στο σκαμνί για τα λεφτά που κατασπαλησες και έκανες τις βρωμοδουλειες. Ένα ζόμπι είσαι που λίγδωσε το άντερο του από το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ειναι ο δάσκαλος να φωνάξει για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος; Βλέπω ότι τα λεφτά είναι από προγραμμα οπότε αν δεν τα έπαιρναι ο δημοσ μας θα πήγαιναν αλλού. Ο άλλος που φώναζε για 2 κούνιες δεκαχιλιαρικα που ειναι.; Ουστ ψωφωκατσικαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ίδρυση του βρεφικού τμήματος στο Παιδικό Σταθμό της Βόνιτσας είναι θετικό γεγονός.

    Επαναφέρω τη πρόταση μου. Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να ιδρυθεί ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΓΙΑ.

    Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και για την ίδρυση του βρεφικού τμήματος είναι πραγματικότητα.

    Η λογική του ότι τα λεφτά είναι από πρόγραμμα ( που λέει ο 12:48 μμ) είναι απαράδεκτη από κάθε άποψη.

    Καλώ τους αρμόδιους του Κέντρου Μέριμνας να δώσουν στη δημοσιότητα ως οφείλουν

    1) Τι αγόρασαν ; 2) Πόσο αγόρασαν το κάθε είδους; 3) Τα συμφωνητικά τις κάθε αγοράς.

    Tους ρωτώ γιατί αυτά δεν τα αναρτούν στη διαύγεια;

    Aπό το νόμο είναι υποχρεωμένοι. Αν αμφιβάλλουν να ρωτήσουν τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ Βίτσα ( ως Επίτροπος γνωρίζει) και να διαβάσουν τους νόμους που επικαλούνται στην απευθείας ανάθεση.

    Καλώ τους επαγγελματίες του Δήμου να ανακοινώσουν , τι προσφορές έδωσαν;

    Nο δοθούν στη δημοσιότητα τα ίδια για τα ηλεκτρικά είδη, τα κλινοσκεπάσματα, το φάκελλο, τα επιχρίσματα.

    Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους κ Ζαχαράκη Μιχάλη και κ Μυλωνίδη Ευθύμιο να πράξουν το καθήκον τους.



    Σε ότι με αφορά θα πράξω τα νόμιμα και τα προβλεπόμενα.

    Περί αυτού οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας ας μην έχουν καμία αμφιβολία.

    Αυτά για σήμερα.


    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε έχει πιάσει πανικός 11.27 και βρίζεις και εδώ και πολλά χρόνια μια οδηγείται στο σκαμνί τον Αποστολάκη μια τον Σολδάτο μια τον Κατσαμπίρης], τον Πάντα, τον Στούπα και τον παντελή . Ποιο παλιά τον Π. Κομποτιατη , τον Θύμιο και τον Γούδα. Αλήθεια όλες αυτές οι απειλές που γράφονται ανώνυμα σκεφτείκατε ότι δεν έχουν πλέον αντίκρισμα . Αν μπορείτε να σκεφτείτε ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:27 ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΓΛΥΦΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο είναι ο Παντελής να δημοσιεύσει τι αγόρασε και πόσο αγόρασε το καθένα. Είναι αλήθεια ότι τις κούνιες τις αγόρασε από τα Γιαννιτσά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Nέρωνας κατηγορούσε το Γιωργοθόδωρο για υπερτιμολογήσεις. Τώρα τις κάνει ο ίδιος. Τα λεφτά που πήγαν δεν μας λέει. Βρωμιά και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μας δουλεύετε ότι αυτά τα αγοράσατε 11.000 ευρώ. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:36 τι μισθό σου δίνει το ζόμπι ο Παντελής λαμογιο πληρωμένο ανθρωπάκι. Θα το δούμε στη πορεία αν θα κάτσει στο σκαμνί το ζομπισου. Βλάκα πενηνταευρε
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kυρία Αθηνά γιατί υπογράφεις αυτές τις δαπάνες; Mήπως και εσύ........... Διαφορετικά βγές και πες τι ακριβώς αγοράστηκε και σε τη τιμή το καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 15/10/2017
    Την ημέρα εκείνη αγωνίσθηκε η ομάδα του Αετού με την ομάδα της Κατούνας μετά τα εγκαίνια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ
    Όπως δεν έχουν ομάδα σε κατηγορία και όλα τα χωριά της Ενότητας Μεδεώνος, Τρύφου, Κωνωπίνα, Αετός, Κομποτή, Αγιος Νικόλαος και Κατούνα.

    Aυτό είναι το έργο της Δημοτικής Αρχής Αποστολάκη- Στούπα κλπ. Μήπως μπορούν να πουν πόσα ΧΕΠ ΚΌΨΑΝΕ για αυτά τα γήπεδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν καταλάβατε ακόμη ότι όσο τον βριζεται τόσο ο κόσμος τον συμπαθεί Κ τον στηρίζει ............ Το internet και η δικτυακή ενημέρωση χρησιμοποιείται κυρίως από νοήμονες ανθρώπους και οχΙ από ζώα ......Ο κόσμος καταλαβαίνει και απομονώνει τους είρωνες και τους υβριστές. Τώρα όσο αφορά τον βρεφικό αντί να πείτε ένα μπράβο εσείς ασχολείστε χωρίς να γνωρίζεται με το κόστος των αντικειμένων . Από την άλλη ο Τριαντακωνστσντης το ίδιο βαρετό βιολι. Έχει την εμμονή του και νομίζει ότι όλα είναι παράνομα ...έλεος ...και πάλι έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:22 π. μ Αυτά που λες ανώνυμα αλλά είναι φανερό ποιος είσαι , να τα πεις στον εισαγγελέα. Τότε θα δούμε. Μέχρι τότε βγάλε στον αέρα τιμές ανά είδος και πόσα αγόρασες ανά είδος. Τότε θα γίνεις αξιόπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9:02 ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8:22 πμ Αν ό Τριαντακωνσταντής γράφει ψέματα πήγαινε στο εισαγγελέα. Τι κάθεσαι και γράφεις ανώνυμα σαν αυθεντικός υβριστής του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 09:02 εσύ φιλεμ δεν κάνεις ούτε για πενταευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8.22 . Ούτε αυθεντικός υβριστής ειμαι , ούτε αυθεντικός γλυφτης ......... εγώ αλήθειες λέω και όσο αφορά τα δικαστήρια ας το κάνει ο καταγγέλλων και οι θεσμικοί παράγοντες . Εγώ ένας απλός πολίτης ειμαι . Αν δεν σου αρέσει η άποψη μου μην την διαβαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νέρωνα δεν απαντάς. Να βρίζεις ξέρεις. Ο δάσκαλος σε εξευτέλισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι θα φάτε μη τσακωνετε! Αφού αυτό θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ότι χειρότερο σαν άνθρωποι ζόμπι που τρώνε τα λεφτά από το δήμο και πληρώνουν τα γίδια στις εκλογές και τις παίρνουν. Ξυπνήστε ρε τι έγινε με όλα τα λαμογια
    Στους δήμους Αμφιλοχίας στο ξηρομερο στη Πρέβεζα στη Λευκάδα. Μόνο εσείς τα γίδια στηρίξατε πάλι τη βρωμιά και τη δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο