Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Η Χρυσούλα Δράκα – Ντίνου ορίστηκε Αναπληρώτρια πρόεδρος Κοινότητας Αστακού

           Σε ορισμό της Αναπληρώτριας Προέδρου Κοινότητας Αστακού προέβη η πρόεδρος κα Αρετή Γριτσίπη. 
          Ειδικότερα, όρισε ως Αναπληρώτρια Πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας κα Χρυσούλα Δράκα – Ντίνου.
  Η απόφαση αναρτήθηκε στο Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό και στο Πρόγραμμα Διαύγεια.

           Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά το τιμόνι της Δημοτικής κοινότητας δόθηκε σε δυο γυναίκες, γεγονός που είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον του Αστακού: η πρόεδρος κα Αρετή Γριτσίπη και η Αναπληρώτρια πρόεδρος κα Χρυσούλα Δράκα – Ντίνου, που είναι δραστήριες, ιδιαίτερα αγαπητές, με όρεξη για προσφορά στα κοινά και είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν τα μέγιστα στην αλλαγή προς το καλύτερο της πόλης του Αστακού. 

Καλή αρχή στη θητεία τους......

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...






25 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά γυναίκες ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ στον Αστακό
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ! καλή θητεία
    Μπράβο στους κατοίκους του Αστακού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα κορίτσια ,Να ανταποκριθούν αληθινά στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει ,Να παρουσιάσουν έργο και να αποδείξουν ότι άξιζαν την ψήφο του κόσμου. Συγχαρητήρια κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα κορίτσια ,Να ανταποκριθούν αληθινά στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει ,Να παρουσιάσουν έργο και να αποδείξουν ότι άξιζαν την ψήφο του κόσμου. Συγχαρητήρια κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MONO O PROEDROS TOY MYTIKA DEN ORISE..GIATI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο λαμπερές προσωπικοτητες,δυο ελπιδοφόρες παρουσίες. Με τα υπόλοιπα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου ο Αστακός έχει σοβαρές πιθανότητες για την μεταμόρφωση του.
    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο πρόεδρος της Χρυσοβίτσας δεν όρισε γιατί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ορίσει. Είναι υποχρεωτικό απ τον νόμο. Σε όλη την Ελλάδα γίνονται αυτές οι διεργασίες. Το θέμα είναι οτι οι Κοινότητες δεν έχουν αρμοδιότητες και φυσικά καμία μα καμία σχέση με τις κοινότητες πριν τον Νόμο του Καποδίστρια που έγιναν το 1998 οι Καποδιστριακοί δήμοι.

      Διαγραφή
  8. Θεωρητικα παντα κριτηριο για καποιον που αναλαβανει δημοσιο ποστο απο τον εχοντα την δικαιοδοσια να παραχωρει τετοια αξιωματα , ειναι το εργο του ειτε σε προηγουμενη θητεια σε παρεμφερη θεση ειτε σε αλλο φορεα(δημοσιο η διωτικο) Εδω , στην προκειμενη περιπτωση της Χρυσουλας, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!! Δεν υπαρχει ουτε ενα αρνητικο στοιχειο η ψεγαδι στους χωρους που δουλεψε το οποιο θα ηταν μελανο σημειο Εχει καταξιωθει οχι μονο στα στενα πλαισια του Αστακου αλλα και στον ευρυτερο Δημο Ξηρομερου για την πολυ σπουδαια και αξιολογη δραση της(φυσικα συνεπεικουρουμενη απο το υπολοιπο team)στον Συλλογο Γυναικων Αστακου , ενα συλλογο που ειναι παντα παραδειγμα προς μιμηση για την πλουσια δραστηριοτητα του Αυτη η σπουδαια και πολυμορφη δραση της , ηταν το επιστεγασμα για να να αναρριχηθεί στην θεση που της προσεφερε ο Δημαρχος Ξηρομερου Και μην ξεχνα κανεις οτι για να τοποθετηθει στην θεση της αναπληρωτριας μαι θεση ακρως υπευθυνη την τιμησε ο Αστακιωτικος λαος με την ψηφο του
    Καλη επιτυχια και στις δυο (φυσικα δεν παραγνωριζει κανεις και τις αρετες και τις ικανοτητες της Αρετης) Εξαλλου δεν χρειαζωνται περισσοτερα σχολια απο εμας τους σχολιαστες στα blog . H ψηφος των Αστακιωτων εδειξε οτι δυο γυναικες δραστηριες αξιζουν να αναλαβουν θεσεις ευθυνης
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την επομένη ,ας δοκιμάσουν και για δημοτικοί σύμβουλοι. ο λαός θα ανταποκριθεί ;

      Διαγραφή
  9. καλές μπορεί να είναι και είναι οι προθέσεις
    εκλεγμένων για προσφορά στις Κοινότητες,αλλά οι Κοινότητες
    δέν εχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην ουσια τα συμβουλια ειναι διακοσμητικα χωρις καμια αρμοδιοτητα και ρολο οπου στο τελος οσοι ασχοληθηκαν εφαγαν τα εξα μαξ απο τον κοσμο συν τα βρισιδια .αχαρος ρολος ρε παιδια που τελικα δεν αξιζει.τι προεδρος και αντιπροεδρος μονο στα χαρτια σιγα το αξιωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΦΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

      Διαγραφή
  11. Με την ευκαιρία της αναρτησης
    ας μας πούν οι αρμόδιοι του δημου μας
    -τις αρμοδιότητες των προεδρείων-τοπικών συμβουλίων των Κοινοτήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προβλέπονται και αναφέρονται αναλυτικά στον Ν. 3463/2016 . τις βλέπεις μπαίνοντας στο google χτυπώντας τον παραπάνω νόμο. Δεν έχουν καμία ουσιαστική αρμοδιότητα.

      Διαγραφή
  12. Υπομονή για το παρόν, πίστη για το μέλλον και χαρά στην προσπάθεια. Καλή επιτυχία και δύναμη για το οποίο έργο μπορείτε να προσφέρετε στην τοπική κοινωνία. Με την ελπίδα ότι η τοπική κοινωνία θα σταθεί δίπλα σας όλα θα πάνε καλά στο τέλος γιατί αν δεν πάνε καλά........δεν θα είναι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΛΠΙΖΕΙ ,
      ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ
      .αζόχαρούμενοι.

      Διαγραφή
    2. Στην διοίκηση του δήμου δέν υπάρχει τέλος και αρχή
      Ο Δήμος είναι μια συνέχεια για τους δημοτες του Δήμου.

      Διαγραφή
  13. Θα ήθελα να τις ευχηθώ καλή επιτυχία. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν θέμα να ασχοληθούν, είναι ο πρόεδρος ένα απλό εισηγητικό όργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια Χρυσούλα! Αλλαγή τώρα στον ριμαδιασμενο Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα καταφερε τελικα μπραβο.Τωρα ησυχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι δυνατή σε όλα προχωρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θελω να κανω μια διορθωση στο σχολιο μου Παρ οτι εχουν περασει αρκετα 24ωρα εν τουτοις ειναι απραιτητο για να κραταμε και τους τυπους αλλα και την νομιμοτητα Η χρυσουλα Δρακα επελεγη στην θεση της αναπληρωτριας ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ οπως εχω αναφερει πιο πανω αλλα μετα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!!!!!!!!! Ααπαραιτητη διορθωση γιατι πρεπει να διορθωνουμε τα λαθη μας Παντως ειτε απο τον Δημαρχο ειτε απο τον Πρωθυπουργο ειτε απο τον Προεδρο Δημοκρατιας και αν επιλεγονταν η ουσια ειναι ΜΙΑ Κριτηριο ηταν το εργο που ειχε παρουσιασει
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρήστο συμφωνώ απόλυτα!!! Το έργο της είναι πολύ μεγάλο.. Και φυσικά το γνωρίζουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο