Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Αγρίνιο: πυροβόλησε για να φοβερίσει τον αδερφό του

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο απασχόλησε χθες τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου. Αδέρφια μάλωσαν και στη συνέχεια ο ένας πυροβόλησε για να φοβερίσει τον άλλο…
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στις 18.15 οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 27χρονο. Λίγο νωρίτερα ευρισκόμενος στον εξώστη της οικίας του πυροβόλησε μια φορά προς την αυλή όπου βρισκόταν ο 26χρονος αδερφός του με σκοπό να τον τρομοκρατήσει καθώς προηγουμένως είχαν επεισόδιο.

Η αστυνομία στην κατ΄οικον έρευνα εντόπισαν κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία και σήμερα θα παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.
 https://www.agriniopress.gr/a

6 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζω τους ανθρώπους αυτούς ούτε παίρνω θέση πάνω στο συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά ένας μύθος στο Ξηρόμερο λέει.Ποιος σου έβγαλε το μάτι; Ο αδερφός μου απαντάει ένας. Για αυτό είναι τόσο βαθιά απαντάει ο άλλος.Ο νωον νοειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ
    ειμαστε οι πιό εύ-κατάστατοι και μορφωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει να κάνει αυτό που λες φίλε μου,παντού τα ίδια είναι,δεν θυμάσε τώρα πρόσφατα στην βόρεια Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος που ο άλλος ο συνταξιούχος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον αδερφό του με καραμπινα.Δεν φταίει ούτε τ Αγρίνιο ούτε η Πάτρα ούτε τα Γιάννενα,φταίνε αυτοί οι άνθρωποι που είναι "άδειοι" μέσα τους χωρίς ίχνος ανθρωπιάς που νομίζουν ότι ο όρος αδερφός μάνα πατέρας κτλ δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια βιολογική σύμπτωση.

      Διαγραφή
  3. Ούτε γω παιρνω θέση για το ποιος φταίει αλλά θα πάρω θεση απ' αυτό που διάβασα σαν είδηση και έχω να πω ΝΤΡΟΠΉ.Ιδιο αίμα έχετε ρε,ίδια κοιλιά σας γέννησε είστε ΑΔΕΡΦΙΑ ρε.Θα το μετανιώσετε μια μέρα αλλά θα ναι αργά.Οποιος τα βάζει με το σπίτι του πέφτει και τον πλακώνει στο τέλος.Κάλιο να τσακωθείς με όλους παρα με τους γονείς σου και τ αδέρφια σου.Κριμα και είστε νέα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου δεν εκτιμά κάνεις τους ανθρώπους που μας αγαπούν που μας μεγάλωσαν που μας ανέστησαν.Ολοι θεωρούνται δεδομένοι.Αφηνουν τους γονείς στη μοίρα τους αβοήθητους ενώ εκείνοι τα έδωσαν όλα και στέκονται για συλλυπητήρια σαν υποκριτές όταν φύγουν.Αδερφια εχθροί και συγγενείς οι πιο σκληροί κριτές της ζωής μας πραγματικα τα έχουμε χάσει όλα σεβασμό ανθρωπιά αισθήματα.Κι είμαστε τόσο μόνοι άδεια κουφάρια.

      Διαγραφή
  4. Δέν είναι θέμα, αδέλφια, ξαδέλφια, συγγεννείς, φίλοι γνωστοί και άγνωστοι κ.τ.λ.
    αλλά είναι θέμα ιδιαίτερου χαρακτήρα του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο