Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Δράση απο την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ: Με θρυμματιστή κλαδιών μετατρέπουν το υλικό σε φυσικό λίπασμα! - [ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ]


         Πληθώρα δράσεων οργανώνονται και πραγματοποιούνται αυτό τον καιρό από την Κοινότητα Αστακού. Η πρόεδρος κα Αρετή Γριτσίπη μας ενημερώνει για τη νεα δράση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την μετατροπή κλαδιών και φύλλων που προέκυψαν από το κλάδεμα των δένδρων - (με μηχάνημα θρυμματιστή κλαδιών)- σε φυσικό λίπασμα και τονίζει:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Μια από τις δράσεις:

    Μετατροπή κλαδιών και φύλλων που προέκυψαν από το κλάδεμα των δένδρων σε λίπασμα.
     Πρέπει να αναπτύξουμε παρόμοιες δράσεις και όχι μόνο με τη συμβουλή επιστημόνων για το περιβάλλον που είναι τόσο επίκαιρο και επιβεβλημένο πλέον για το υπόλοιπο πιθανόν της « ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ»
    Με τη συμβουλή και παρότρυνση του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αρετή Γριτσίπη

ΒΙΝΤΕΟ....


27 σχόλια:

  1. Μπράβο στην πρόεδρο Αρετή Γρητσιπη μ.που αρχησε τον νέο της αγώνα με πολλή όρεξη και θέληση για δουλειά και με νέες ιδέες για ένα καλύτερο Αστακό Γι'αυτό όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε αυτόν τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτη το πας μια χαρά είσαι ικανός και συνεργάσιμος πάτα μόνος και μην εμπιστεύεσαι κανέναν γιατί από πίσω σου κάποιοι σε κατηγορούν συνεργασία με τους τοπικούς πρόεδρους και θα είσαι ο καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλώς όταν λέγαμε ότι θα προμηθευόμασταν καταστροφέα κλαριων δεν εννοούσαμε αυτό το ´´ σκαστούρι ´´,αλλά αυτοκίνητο καταστροφέα ο οποίος δεν θα έπαιρνε μέσα ένα ένα κλαράκι ,αλλά και μεγάλα κλαριά .!!!!!
    Η προσπάθεια αξιέπαινη αλλά το αποτέλεσμα αμφίβολο .!!!
    Άρα αγαπητή φίλη Πρόεδρος θα χρειαστεί να προμηθευτεί ο Δήμος κανονικό καταστροφέα ,γιατί με αυτό το σκαστούρι δεν θα προλαβαίνετε όλα τα κλαριά και θα τα πετάτε όπως και πριν και τότε τα πρόστιμα από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος θα πέφτουν βροχή .!!
    Με πολύ εκτίμηση
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημος δεν ειναι υποχεωμενος να αλέθει τα λιόκλαρα
      του καθε ελαιοπαραγωγού.
      σοσιαλισμό εχουμε ?

      Διαγραφή
    2. Ο Δημος δεν ειναι υποχρεωμενος να αλέθει τα λιόκλαρα
      του καθε ελαιοπαραγωγού.
      σοσιαλισμό εχουμε ?

      Διαγραφή
  6. 12.30 καλυτερα να μασας παρα να μιλας αν δεν ξερεις τι ειναι τουτο ρωτα να μαθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε 5:14 το αριστερό ή το δεξί μου κάνατε κιμά ;;;;;;
    Άντε και γα@@@@σου αφού θέλεις τέτοιο επίπεδο .!!!!
    Αυτόν τον ψεύτο καταστροφέα τον προμηθεύτηκε η Διοίκηση Γαλουνη ,για να αποφύγει τα πρόστιμα από την Δ/νση Περιβάλλοντος. .
    Όταν όμως θα πετάνε και οι καινούργιοι τα ξερά κλαριά εκεί που τα πέταγαν και οι παλιοί και τα πρόστιμα θα πέφτουν βροχή από την Δ/νση Περιβάλλοντος τότε μεμνησον του Σταικου..!!!
    Φίλη Αρετή τότε θα με φωνάξεις για μάρτυρα υπεράσπισης ,αλλά το πρόστιμο θα έχει κοπεί .!!!!!
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μόνο που δεν μας λένε κάποιοι είναι πότε πάνε στην τουαλέτα Αφήστε λοιπόν τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις κάθε τρεις ώρες και λύστε προβλήματα αν μπορείτε Ο κόσμος θα δει την διαφορά από τους προκατόχους σας Προς το παρόν καποι δεν ξέρω αν είναι πιο αξιοι είναι σίγουρα πιο ματαιοδοξοι από τους προκατόχους τους Συστήνω αυτοσυγκρατηση στην αυτοπροβολη Φιλικά και με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρετη προχωρα θα ακουσεις πολλα εαν ο Αστακοσ ειναι σαυτη την κατασταση ειναι γιατι ειμαστε μες στην αρνηση και δεν θελουμε να δουμε τιποτα καλο γιαυτο το τοπο και να πουμε το σωστο .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΛΑΔΙΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΙΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΚΕΩΝΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρετη προχωρα ειμαστε ολοι μαζι σου κανε τον αγωνα σου και τον στοχο σου για ενα καλυτερο ποιοτικοτερο ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήστε τις φωτογραφίες, ο κόσμος θα κρίνει το έργο σας εν καιρό. Μην κάνετε αυτά που γελαγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι 8.04 δεν ειναι κακο να βγαινει κ καμια φωτο. Ο κοσμος δηστυχως δεν κρινει το εργο οσα κ να κανεις. Οι εκλογες κρινονται στο τελος οποιος εχει το χρημα τις τελευτεες μερες κ το μοιραζει. Εγω αυτο καταλαβα στις εκλογες που περασανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχει δικιο ο σταικος θελουμε μηχανηματα για συνολικες παρεμβασεις .οσο για τον ανωνυμο που μιλησε για κιμα στις εκλογες ειναι και πολυ μακακας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Αρετή ´! Αστους να κουρεύονται μετά την τεράστια ήττα τους .Προχώρα !!! Είμαστε δίπλα σου.Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι το σύνηθες του Αστακού είναι να μην το κανεις καλύτερα από εμάς και αν είναι δυνατόν να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα για να φανούμε καλύτεροι εμείς ! Μόκο λοιπόν και αφήστε την καινουρια δημοτική αρχή να κάνει το έργο της όπως αυτή θεωρεί σωστό με ή χωρίς φωτογραφίες (λυσσαξτε) .Ειδαμε και τα δικά σας έργα τόσα χρόνια ! Η απόλυτη βουρκίλα του Ξηρομέρου Ουστ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια ερώτηση προς την κυρία Πρόεδρο.
    Κυρία Γριτσίπη απαντήστε με το χέρι στην καρδιά αν έχετε την καλοσύνη.
    Είστε ευχαριστημένη από τις λειτουργικές ικανότητες αυτού του μηχανήματος;
    Θα μπορέσει αυτό το μηχάνημα ,σκαστούρι όπως το αποκάλεσε ο Στάικος, να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου ή πραγματικά χρειάζεται μεγαλύτερο , όπως αυτό του Δήμου Αγρινίου;
    Αναμένω την απάντηση σας,αφού ο Στάικος μίλησε επαινετικά δυο φορές προς το πρόσωπό σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τα τζάμπο το πήρε αυτό η πρόεδρος;
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΠΑΝΤΑ, η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7:43 πμ εσύ δεν το βλέπεις για να βγάλεις συμπέρασμα?? Απλά αυτά που είναι σαν οδοντογλυφίδες χράτσα χρούτσα θα τα καταφέρνει!!! Εγώ ξέρω όταν κάνεις κάποια δουλειά πρέπει να την κάνεις σωστά... Τώρα αυτά που βλέπουμε είναι όλα εντυπώσεις. Το μόνο που έχετε κάνει σωστά μέχρι σήμερα είναι ότι μάς παρουσιάζετε πολύ ωραίες φωτογραφίες , και μας λέτε ότι θα φέρετε τον εισαγγελέα.. Στα δια ταύτα μόνο κουβέντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3:42 ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ .ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρετη,"θελει αρετη και τολμη" η θεση σου!!!.Προχωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7:24 μμ αυτό που θέλω εγώ και η πλειοψηφία είναι να γίνει κάτι σε αυτόν τον τρόπο.. το θέμα είναι ότι η καλή ημέρα από το πρωί φαίνετε.. εδώ υπάρχει πολύ επίδειξη, και πολύ κουβέντα... Και 10 ίδια άτομα να γράφουν τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι δέκα σας πήραν τα μέτρα και σας κάνανε κιμά

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο