Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

22.133,68 € με τρεις διαταγές πληρωμής για προφορικές εργασίες από την τέως δημοτική αρχή Ξηρομέρου!-Ορίζει Δικηγόρο και δεν δέχεται να πληρώσει o νέος δήμαρχος!

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

        Άλλες τρεις διαταγές πληρωμής, ύψους 22.133,68 € αυτή την φορά, ήρθαν στον Δήμο Ξηρομέρου και αφορούν προφορικές εργασίες και προμήθειες της τέως δημοτικής αρχής.
        Πρόκειται για το γνωστό φαινόμενο, που ελάμβανε χώρα με μεγάλη συχνότητα, επί σκοπού και συνειδητά, επί της θητείας της τέως δημοτικής αρχής, χωρίς απ' ότι φαίνεται κάποιος από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ενοχλείται και να ανησυχεί όταν συνέβαιναν όλα αυτά, αλλά και χωρίς κάποιος από τους τέως διοικούντες να μας εξηγεί για πιο λόγο συνέβαινε όλη αυτή η αδιαφανής διαδικασία.....


      Αφορά την εκτέλεση έργων και προμηθειών με προφορικό τρόπο, με τον στόμα δηλαδή, χωρίς αποφάσεις, χωρίς εγγραφή των αντίστοιχων ποσών στον Προϋπολογισμό, χωρίς εγγραφή στο Τεχνικό Πρόγραμμα, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής, χωρίς επιμετρήσεις, χωρίς τίποτα, δηλαδή μία διαδικασία τελείως στον αέρα που δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα.

        Μέχρι τώρα έχουμε καταγράψει εργασίες και προμήθειες με αυτό τον τρόπο αξίας 566.929,65 € (δείτε εδώ) και μαθαίνουμε ότι το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο και σιγά σιγά θα αρχίσει να φανερώνεται στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε την επικαιροποιημένη λίστα, με το ποσό να έχει ξεπεράσει τα 600.000 €.

          Αυτή την φορά η δημοτική αρχή του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, κατόπιν και σχετικής γνωμοδότησης Δικηγόρου και απόφαση της αρμόδιας επί του θέματος Οικονομικής Επιτροπής, αποφάσισε ότι δεν δέχεται να πληρώσει και θα ασκήσει ανακοπή στις διαταγές πληρωμής.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

9 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λαλιστατος αρετακιας γι ολα αυτα θα μας πει κατι?????
    Ο γεωργουλας?????
    Ο φερελπυς καρφης????
    Ο ογκολιθος γαζετας???
    Για τους ζαφτσανους δεν ρωταω. Για να μιλησουν πρεπει να παρουν αδεια απο τον μουστακια.
    Επισης γι αυτα ο πανταζης εχει να πει κατι ο οποιος φερθηκε αντρικια και εφυγε αλλα εχει ευθυνη για ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν δημόσια όλοι αυτοί.
    Αλλά τη περιμένουμε από ανθρώπους που μπροστά στο συμφέρον τους και τον εαυτούλη τους δεν υπολογίζουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ κυκλοφορείς εσύ ελεύθερα και προσβάλεις ανώνυμα παντα γιατί στην παραλία θα πρεπει να αγκαλιάσεις τον αρετακια.

      Διαγραφή
    2. Έχεις και θράσος 11:15 σκα νε κάθε μέρα τέτοια και έχετε και γλώσσα να μιλάτε; πόσο ξεδιαντροποι;

      Διαγραφή
  4. επιτελους κ.Δημαρχε αλαξε την πρακτικη Γαλουνη και της συν αυτο παρεας.Μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παμε ολοι βρε παιδιά να πουμε οτι προφορικα μας χρωσταει ο δημος το κατι τις.ολοπενταψηφια τα νούμερα...αλλος 10.000 άλλος25.000 τα δικα του λεφτα μοίραζε προφορικα ογαλουνης;;αει σιχτίρ πια.ποτε θα λογοδοτησουν οι αιρετοί...αρχοντες;;;τη δικη τους περιουσία ετσι τη διαχειρίζονται;;;παντου πανελλαδικα χρεωμενοι δημοι και πλουσιοι δήμαρχοι .ξυπνήστε ρε...που ολοι προεκλογικά θελουν να προσφερουν στον τοπο μου.τους πηρε ο πονος;;; να φανε οι επαγγελματίες ασχετοι μεν κομματικοδιαιτοι καικρατικοδιαιτοι δε...κατα το λαο βεβαιαα και οι αρχοντες .ρουσφετακια και κλεψιματακια και βολεματακια....ξυπνήστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:27 αν βγει η λίστα θα καταλάβουν και τα μικρά παιδιά το φαγοποτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το νερό στον αστακό μούγκα;
    Γιατί δε γράφετε τώρα στα σαιτ που ειναι κομμένο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο