Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Πένθος σε Αγρίνιο και Βάλτο για τον 22χρονο Δημήτρη Τουρλίδα (φωτο)

Δεύτερη τραγωδία στην οικογένειά του

             Τεράστια θλίψη σε Αγρίνιο και Βάλτο μετά τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Δημήτρη Τουρλίδα ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Αγίου Δημητρίου.
           Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου νοσηλευόταν μετά το τροχαίο..........


       Ο Δημήτρης Τουρλίδας που είχε καταγωγή από την Πετρώνα Βάλτου, τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στο Αγρίνιο.
        Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 10 χρόνια ο άτυχος νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του σε εργατικό ατύχημα σε έργα στο Αυλάκι Βάλτου ενώ από τον Αύγουστο προσπαθούσε να πουλήσει τη μηχανή που οδηγούσε όταν έλαβε χώρα το τραγικό δυστύχημα.



2 σχόλια:

  1. κριμα , κριμα , και παλι κριμα να χάνονται νιατα απο τα δίκυκλα . το υπουργειο ακουει ?? γνωριζει καποιος απο εκει οτι λογου του οδικού δυκτιου θα επρεπε τα δίκυκλα τουλάχιστον να εχουν limits στα ορια ιπποδύναμης ??γιατι δεν υπάρχουν οι ιδικές προδιαγραφές για την ελλαδα .. ενω για αλλες χωρες ισχύουν ??μπορει το δυκτιο μας να κρατήσει τόσους ίππους που πλεων οι κατασκευαστες δινουν απλόχερα ?? η ταχύτητα είναι ο λόγος των θανατηφόρων ατυχημάτων τέλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα κριμα κριμα να χανονται τετοια παλικαρια! Συλλυπητήρια στν οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο