Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11:00 το πρωί στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ξηρομέρου, η κηδεία του 41χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του

      Η κηδεία του του 41χρονου θα γίνει αύριο Κυριακή 13.10.2019 στις 11:00 το πρωί, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Παπαδάτου Ξηρομέρου, όπου η οικογένειά του, οι φίλοι του και η τοπική κοινωνία, θα αποχαιρετήσουν το παλικάρι που έφυγε τόσο νωρίς...

          Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το απόγευμα της Παρασκευής, ένα 41χρονο παλικάρι, με τραγικό τρόπο, σκορπίζοντας ατέλειωτο πόνο στην οικογένειά του, συγκλονίζοντας όλη την τοπική κοινωνία της Παπαδάτου και του Ξηρομέρου.  Ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας αυτοπυροβοληθεί με δίκαννο. 
      Το τραγικό μαντάτο έκανε απο χθες το σούρουπο το γύρο του Ξηρομέρου, καθώς ο  41χρονος ήταν πολύ αγαπητός, είχε πολλούς φίλους και όλοι οι συγχωριανοί του είναι συγκλονισμένοι για τον πρόωρο χαμό του. Όλοι εχουν να πουν ένα καλό λόγο γι αυτό το σεμνό παλικάρι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.


1 σχόλιο:

  1. Σε καμία οικογένεια να μη συμβαίνει τέτοιο γεγονός.Το ΓΙΑΤΙ που αφήνει δεν απαντιεται ποτέ. Ο πόνος είναι διαφορετικός από ένα ξαφνικό χαμό σε τροχαίο. Νιώθεις ότι θα μπορούσες να το προλάβεις και δεν το έκανες ότι κάτι σου ξέφυγε και δεν το κατάλαβες έγκαιρα. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς καλό παράδεισο στο παλικάρι που δεν μπόρεσε να αντέξει ετούτο εδώ τον παλιοκοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο