Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αστακιώτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ: «Σύναξη ονείρων» στην ΑΘΗΝΑ

         ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ απο την Παρουσίαση της αξιόλογης ποιητικής συλλογής «Σύναξη ονείρων», του Γιώργου Κολλιά με καταγωγή απο τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ, Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2019, σε μια ζεστή, ποιοτική ποιητική βραδιά, στο Polis Art Café, Aίθριο Στοάς βιβλίου – Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα...

ΒΙΝΤΕΟ 1: Ο Γιώργος Κολλιάς μιλάει για την ποιητική του συλλογή "Σύναξη ονείρων"....


............................................




ΒΙΝΤΕΟ 2: Ο εκπαιδευτικός Γιάννης Γερογιάννης μιλάει για την ποιητική συλλογή, του Γιώργου Κολλιά....


Ο συγγραφέας Γιώργος Κολλιάς ευχαριστεί...
       Ο συγγραφέας-ποιητής Γιώργος Κολλιάς, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες απο την εκδήλωση και ευχαριστεί: 
        Ευχαριστώ πολύ τις εκδόσεις Άπαρσις και τους στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας Γιώργο Ευσταθίου, Κατερίνα Θανοπούλου και όλους τους αφανείς ήρωες του εκδοτικού. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους παρουσιαστές και όσους παραβρέθηκαν και διάβασαν αποσπάσματα της συλλογής: αξιότιμο Κώστα Καρούσο πρόεδρο Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κριτικό λογ/νίας και δοκιμιογράφο, Γιάννη Γερογιάννη εκπαιδευτικό ποιητή, Αργυρώ Βλαχογιάννη Οικονομολόγο και νέα λογοτέχνη, Κωνσταντίνα Ζαγάρη ποιήτρια, Ηλία Κωνσταντίνου συγγραφέα ποιητή και στιχουργό, Κασάρα Γεωργία για τις όμορφες ερμηνείες της καθώς και την Παπαντωνάκη Αντωνία διερμηνέα στην νοηματική γλώσσα και βεβαίως το xiromero news. Ευχαριστώ τους υπέυθυνους του Polis Art Cafe. Ευχαριστώ πολύ όλους και όλες που ήταν εκεί, και ήταν πολλοί, συντρόφους/σες, συναδέλφους/σες φίλους και φίλες συμμαθητές/τριες και συγγενείς, αλλά και όσους - όσες δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα-ποιητή: 

     Γιώργος Κολλιάς: Γεννήθηκε το 1965 στον Αστακό Αιτ/νιας. Συμμετέχει από το 1982 και μετά, στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της αριστεράς . Είναι Κοινωνιολόγος και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λοντζ Πολωνίας. Ζει στην Αθήνα και από το 1993 εργάζεται ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και ειδικεύεται σε θέματα ερασιακών σχέσεων και κοινωνικής πολιτικής. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνών και μελετών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Είναι παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο