Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - [ΦΩΤΟ]










ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου 

              Ο Λευτέρης Κατσαούνης, από την παράταξη του δημάρχου Γ. Τριανταφυλλάκη, εξελέγη πρόεδρος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου κατά τις σημερινές δημαιρεσίες. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ηλίας Κακούρης από το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη και γραμματέας ο Γιάννης Ζορμπάς από το συνδυασμό του Παναγ. Στάϊκου. 

          Για την Οικονομική Επιτροπή, η οποία είναι 7μελής και προεδρεύει ο δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης ορίστηκαν τακτικά μέλη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τζαχρήστας και Σωτήρης Γερόλυμος και μετα απο ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Παναγιώτης Γκόλιας και Λευτέρης Μάντζαρης (από την παράταξη του δημάρχου) και από την αντιπολίτευση: ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης» Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Στέλιος Παπαναστάσης από το συνδυασμό του Παναγ. Στάϊκου...........



         Επίσης εξελέγησαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία είναι 7μελής και προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ορίστηκαν τακτικά μέλη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τζαχρήστας και Σωτήρης Γερόλυμος και μετα απο ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Κώστας Μπαμπούρης και Παναγιώτης Παλιογιάννης (από την παράταξη του δημάρχου) και από την αντιπολίτευση: Ο Θεόδωρος Λιβάνης από το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη και ο Χρήστος Κολοβός από το συνδυασμό του Παναγ. Στάϊκου.
































21 σχόλια:

  1. Δηλαδή Γιάννη από τον αστακό δεν υπήρχε κανένας με αξίωση,ούτε για αντιδήμαρχος ούτε πρόεδρος??? Κατάλαβα!!! Αν δεν μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας. φαντάζεστε
    πόσο θα μπορέσετε να στηρίξετε τον αστακό εσείς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 200 χρόνων ο Κατσαουνης και ασχολείται ακόμα με
    Την πολιτική !! Η Προεδρεία τον μαρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον ο νέος δήμαρχος έχει κολλήσει με συγκεκριμένα άτομα.... Εξάλλου ο Αστακός έχει τον Λαϊνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα
    Να τους χαιρόσαστε όλους
    Που τον βρήκατε αυτόν για πρόεδρο;
    🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ 6 ΉΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ
      ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ

      Διαγραφή
  5. Καλή θητεία εύχομαι σε όλους....Μήπως όμως το ξεφτιλίσατε χωρίς νερό τον Αστακό δύο μέρες σερί τώρα???Όλοι βρίζαμε την απερχόμενη δημοτική αρχή πριν...Τώρα όμως μούγκα...Καμία ενημέρωση θα γίνει καθόλου ή μας έχετε γραμμένους τους δημότες σας...Τώρα που δεν είναι ο Νιάφας δεν μιλάει κανείς πριν όμως γινόταν χαμός...Λοιπόν θα μπορούσε κανείς από την νέα δημοτική αρχή να μας ενημερώσει για το νερό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο προεδρους εχουμε ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ποτε θα εχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .....|.η τον υπηρετήσες το 2006 με 2010 με δουλοπρέπεια το Γαλούνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεροοοοοο νιαφα λαινα νεροοοοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασίλη Μουρκούση είναι καλλίτερα ή χειρότερα η θέση του δημότη
    τι λές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και οι Αστακιωτες θεατές...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να δούμε ποιός θα πάρει το Λιμενικό ταμείο για να καταλάβουμε τι προεκλογικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις έχει ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Χριστίνα στην απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατσαουνης! Ο καλύτερος! Απ τους πιο αξιοπρεπείς κ ανιδιοτελείς ανθρώπους που ξέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι απαράδεκτο φίλε 11:07 να μένει απ έξω η Χριστίνα γιατί και αγώνα έκανε και το αξίζει,θα μπορούσε σαν γυναίκα εκλεγμένη να αναλάβει αντιδημαρχία αλλά δυστυχώς την έφαγε και αυτή το πολιτικό σύστημα και οι μεγαλοκαρχαρίες που χρησιμοποίησαν αγνούς ανθρώπους όπως τη Χριστίνα, το Φίλιππα,το Σωτήρη το Μακρή για να εκλεγούν γιατί αλλιώς εκεί στα αζήτητα θα ήταν όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κατσαουνης 40 χρόνια στα κοινά και παιδί του Γαλουνη συνεχίζει ακόμη ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΛΑΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΥΡΟΣ Κ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ Κ ΑΣ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ....... (ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1:51 πμ .. Είσαι ο μοναδικός που γράφεις σε όλες τις ανακοινώσεις με ότι θέμα και να είναι για την Χριστίνα!!!! Που θα μπορούσαμε να την βάλουμε την Χριστίνα ;;;; για κάνεις εσύ μια πρόταση??? Αντιδήμαρχος όπως αναφέρεις??? Γιατί;;; για τον τίτλο;;; όταν μας πεις τι γνώσεις έχει στα κοινά!!! Και αν θα μπορούσε να αφήσει την δουλειά της και να καθίσει 8 ώρες στο δημαρχείο, τότε το συζητάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με τα σχολεία ποιος είναι υπεύθυνος????το σχολείο στο βασιλόπουλο ξεκινάει αύριο χωρίς βιβλία κ χωρίς δασκάλους.καλη αρχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο