Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το Σάββατο ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με παραλήπτη τον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ, Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τα Οικονομικά και τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου

ANAKOIΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


        Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με παραλήπτη τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, και Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τα Οικονομικά και τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου κ. Βίτσα Δημήτριο.
        Οι πάντες γνωρίζετε τη πολυετή, ειλικρινή και ανιδιοτελή φιλία  που με συνδέει με το Τάκη. Τούτο σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει τη πολιτική μου παρουσία στα δρώμενα του Δήμου και βεβαίως τον αγώνα που κάνω. 
      Ουδέποτε έκρινα φυσικά πρόσωπα. Έκρινα πολιτικές, οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας και τη αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Κάποιοι δεν θέλουν να το κατανοήσουν, ενώ είναι τόσο απλό....



         Οι προτάσεις τις οποίες έχω καταθέσει και δημοσιεύσει πολλές φορές  από κάποιους  που τους ενοχλούν, δεν αντιμετωπίστηκαν πολιτικά. Αντίθετα δέχθηκα έναν ανελέητο προσωπικό πόλεμο με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Με αφήνει παγερά αδιάφορο η τακτική τους. 
        Αυθεντικοί υβριστές και συκοφάντες μου γράψτε και πείτε ότι θέλετε. Οι άθλιες αθλιότητες σας δεν με αγγίζουν. Σας γνωρίζω πολύ καλά. Γνωρίζω πολύ καλά και τον Αρχιερέα που σας καθοδηγεί. 
       Σε αυτούς που χρησιμοποίησαν σε βάρος μου τραμπουκικές ενέργειες λέω το εξής: -Δεν φοβάμαι κανένα, παρά μόνο το Θεό. 
    
 Στέλνω ένα μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες: Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

19 σχόλια:

  1. Αυτός είμαι 1 Δοξάστε με ! Είναι σίγουρο ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτε. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Και πολύ κλάψα να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΒΙΤΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Κ. Ν. Ε ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΒΙΤΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Κ. Ν. Ε ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κ. Τριαντακωνσταντή
    Με αφορμή την αναφορά στο άρθρο σας ότι ουδέποτε συκοφαντήσατε φυσικά πρόσωπα θέλω να σας υπενθυμίσω τα προηγούμενα έτη και την ψευδή κατασυκοφάντηση που κάνατε τότε σε φυσικά πρόσωπα.
    Κανένας δεν σας επιτέθηκε ποτέ αν δεν κατηγορούσατε φυσικά πρόσωπα.
    Καταφέρατε και γίνατε ανεπιθύμητος όχι μόνο στα πρόσωπα που κατηγορήσατε αλλά και σε ολόκληρο το Δήμο. Καταφεύγετε σε τεχνικές μεταμφίεσης ώστε να μπορέσετε να κυκλοφορήσετε χωρίς να σας χλευάζουν στο δρόμο. Αν κάποιοι σας συμβούλευσαν να κατηγορήσετε συγκεκριμένους ανθρώπους σας πλάνεψαν για τα δικά τους συμφέροντα και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το παραδεχτείτε και να μας πείτε ποιοι διαδίδουν αυτές τις ανακρίβειες δώστε τους να τους κρίνει ο κόσμος.
    Τότε και μόνο τότε μπορεί να σας συγχωρήσουν οι δημότες που κατηγορήσατε αδίκως και να καταφέρετε σιγά σιγά να ενσωματωθείτε πάλι στην τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tάκη πρόσεχε μην σε διασύρουν. Υπάρχουν στοιχεία εκεί μέσα που αποδείχθηκαν αδίστακτες βδέλλες που πίνουν το δημόσιο χρήμα και επικίνδυνες ύαινες που κατασπαράζουν το κόπο των δημοτών. Δεν έχουν τσίπα πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βίτσα σε θέλουν για τη βρώμικη δουλειά. Θα τη κάνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tάκη θα ανεχθείς το γνωστό εξωθεσμικό κέντρο να διοικεί τη Ζαβέρδα και το πρώην Δήμο Κεκροπίας όπως γινόταν τη προηγούμενη πενταετία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7;44 μμ Μεταμφιεσμένοι και με κουκούλες της ανωνυμίες είστε εσείς και οι όμοιοι σας. Η κουκούλα της ανωνυμίας συνδυασμένοι με έμμεσες πλην σαφείς απειλές χαρακτηρίζουν αυτούς που δρουν με φασιστικές μεθόδους. Ο Κώστας κυκλοφορεί με ψηλά το κεφάλι και είναι υπερήφανος που τον βρίζουν κάτι σαν και εσάς. Χαιρετίσματα στη Μπούχαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για ποιους συλλόγους μιλάς; Για αυτούς που κάνουν φαγοπότια με τα λεφτά των Δημοτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το εξωιεσμικο κεντρο φιλε μου τον εβγαλε συμβουλο το βιτσα. Που ζεις. Μαζι τα κανονιζαν και τα κανονιζουν. Δεν ειδες τους αλλους που ΠΑΤΩΣΑΝ;;;. ΠΟΥ ΖΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θρασύδειλο Ανθρωπάκι 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 7:44 μ.μ. που ορύεσαι κατά του αγωνιστή Τριαντακωνσταντή. Μαθε ότι ο καθηγητής είναι ο καλύτερος μαθηματικός που έχει ο τοπος μας και είναι πρότυπο ανθρώπου διότι είναι ειλικρινής, τίμιος και λεβέντης. Το τυφλό σου μίσος δεν σε αφήνει -αφου σε ξεσκέπασε αρπακτικό γιατί ταϊζεσε απο το δημαρχείο- να αναγνωρίσεις το μέγα ανάστημα του Κώστα.
    Ακούς το όνομα Τριαντακωνσταντής και τρέμεις γιατι τα τσεπώνεις κι εσυ ρε ξεφτίλα. Τράβα τωρα στο δημαρχείο να γλύψεις και πρόσεξε μην πατήσεις τα σάλια σου και πέσεις.
    Άνθρωποι σαν εσένα γεννούν χούντες και φασισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ξεσκέπασε ο Κώστας επειδη ειναι αδιαφθορος και πολεμάει την σαπίλα και τώρα έχετε πανικοβληθει αυτή είναι η αλήθεια...
    Αργά η γρήγορα θα λάμψει το δίκιο του. Βλεπεις εδώ πληρώνονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:57 και 12:07 εσείς όπως φαίνεται είστε δύο συμβουλάτορες του Κώστα. Δε θα είστε για πολύ ακόμη ανώνυμοι. Θα υποστείτε την κατακραυγή των θιγομένων μετά. Ετοιμαστείτε για μετακόμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο αυθεντικός υβριστής είναι ο Π.Α του Α και της Β. ΄Οσο για τον Αρχιερέα είναι ο διαμένων στη Μπούχαλη, στενοί συγγενείς μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελα τώρα φασιστάκι 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:16 π.μ παραδέξου το. Σας ταπωσε ο Κώστας! Σε πονάει η κουτάλα που έχασες και κατασπάραζες το δημόσιο χρήμα. Ρε, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται! Και που είσαι ακόμα. Όσοι τα τσέπωσαν θα βγουν στο κλαρί. Μην απειλείς γιατι δεν μπορείς να κρυφτείς και υπαρχει περιπτωση να καρφωθεις. Τα καλύτερα έρχονται. Εμείς θα γελάμε και εσύ θα ψάχνεις εφημερεύον στη βόνιτσα για χάπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βιτσας και τακουλας ο πρωτος θα γκρεμαγε και θα καθαριζε την πλατεια ροκοφυλου ο αλλος κοσεβει πισω απο τον αχιλλεα ωρε θα σκουξουμε για μπαλαφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:16 ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΣΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σκάστε και πληρώστε δημοτικά τέλη. Ο Δήμος, οι κολλητοί και οι εργολάβοι έχουν ανάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο