Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου: Κάτοικος έφτιαξε αυθαίρετα στέγαστρο στάθμευσης, καταλαμβάνοντας το μισό δρόμο!!!



         Δεν ξανάγινε!!! Την αυθαιρεσία κατήγγειλε το dragamesto.blogspot.com, επισημαίνοντας ότι παράνομο στέγαστρο κατασκεύασε Κάτοικος του χωριού Καραϊσκάκης Ξηρομέρου, για να βάζει το αυτοκίνητο του, καταλαμβάνοντας το μισό δημόσιο δρόμο
         Βέβαια, το εύλογο ερώτημα είναι εάν γνωρίζει ο Δήμος Ξηρομέρου και η Αστυνομία για το περιστατικό και επειδή το αυθαίρετο στέγαστρο που φράζει το μισό δρόμο, τυγχάνει παράνομο και απαγορεύεται, η επέμβαση πρέπει να είναι άμεση.

          Ο φακός του dragamesto φωτογράφισε το στέγαστρο στάθμευσης και πλέον επαφίεται στις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν την παρανομία...







20 σχόλια:

  1. και σε άλλα χωριά π.χ στο Αρχοντοχώρι κλείνουν όλη την μέρα με το έτσι θέλω τους δημόσιους δρόμους διέλευσης πεζών και οχημάτων με τα αγροτικά και τα Ι.Χ τους και ο κόσμος δεν μπορεί να περάσει ούτε πεζός ....
    Κι αν πεις και κάτι ; κινδυνεύεις να φας και ξύλο ....
    Αυτά η νέα δημοτική αρχή ας τα δει. Μπορεί να καλέσει τους Τοπικούς Κοινοτάρχες και να επιβεβαιώσει κάθε λογής παραβατικότητα. Δεν πάει άλλο... Στα αυτονόητα και τα νόμιμα πρέπει να δώσετε λύση κ. Δήμαρχε ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταλάβατε γιατι δεν πάτε μπροστά όλο κουβέντες και πάντα φταίει ο δήμος;καλέσατε την αστυνομία να το αφαιρέσει άμεσα;ναι η όχι; έπραξε τα νόμιμα η αστυνομία ναι η όχι;ενα δεν το έπραξε ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να πάει και να το αφαιρέσει τώρα!απλά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ,ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΘΗΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2019 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 1820!![ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΉΣΕΙ
      ΚΟΙΝΟΤΙΚΈΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΚΤΑΣΗ
      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΟ


      Διαγραφή
  4. ΦΟΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΤΗ ΑΥΤΟΣ ΛΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.06ΜΜ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι , κύριε 11.19 π.μ η αστυνομία εκλήθη και πολλές φορές. οι πολίτες αυθαιρετούν με το έτσι θέλω...σχεδόν σε όλα τα χωριά αλλά και στις πόλεις υπάρχει η αντίληψη ότι δίπλα απ το σπίτι μου είναι και δικός μου χώρος. εσείς δεν έχετε διαβάσει ότι μέχρι και αφαίρεση ζωή έχει γίνει σε αστικά κέντρα γιατί παρκάρισε κάποιος το όχημά του και του κάνανε παρατήρηση και αυτός έβγαλε το δίκαννο και πήρε τον νόμο στα χέρια του ; που ζείς εσύ ; δεν το έχετε ακούσει στις ειδήσεις ; σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχουν πανελλήνια 3-4 τέτοια επεισόδια για παρκαρίσματα στους δρόμους δίπλα στα σπίτια τους. Εσύ που κάνεις τον ξύπνιο κ. 11.19 π.μ πόσες φορές χύνεις νερά στο δημόσιο δρόμο ή τα χύνει ο γείτονάς σου ; Μήπως και σύ λειτουργείς όπως αυτός στο Καραισκάκη Ξηρομέρου που αναφέρει το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΙΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαι γιατι δεν εφραζε και τον υπολοιπο δρομο να μην περναει κανεις για να εχει και την ησυχια του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμος να κάνει πρώτα σύσταση για το κτίσμα στο δρόμο
    και μετά ο Δήμος να πράξεί τα νόμιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρυσοβιτσα ένα μαύρο χάλι με τα αυτοκίνητα Πρόδρομο ακόμα χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι επειδή μπορεί να δοθούν παρερμηνείες , ο 10.16 π.μ παραπάνω , είμαι απο αλλο χωριό κι όποτε πάω σε συγγενείς στο Αρχοντοχώρι , όποτε πάω , εκεί στα Καλλιμανέικα αντιμετωπίζω πάντοτε αυτό το χάλι που αναφέρω . Τυχαίο ; 10.16 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ρε Δημαρχε Γαλούνη θα ερθει η ώρα που θα σε θυμηθούν οι δεξιοί
    που δεν ψήφισαν και ψήφισαν τον Τριανταφυλλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. καλά καλά. ειλάτε στη Παπαδατο να δείτε χάλια αδιόρθουτα. Κι στη Κατουνα τα ίδια . Θυμάμαι μια φορά που ητανε η ΑΤΕ είχα παρκαρη στο δημοτικο παρκιν κι μεκλεισε ενας μουστακαλής απ τη Κουμπουτή κι τον έψαχνα 2 ώρες. Αστα αδερφούλημ ήμαστι πίσω απ του κόσμου. Παρκαρ ου καθένας όπ του σκάει ου ..... ( πιπέρι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σώπα καημένε Τι έκανε ο άνθρωπος Όλα εδώ θα μείνουνε.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ένστολος που αναφέρετε πριν πάει να εφαρμόσει το Νόμο για τους άλλους να κοιτάξει πρώτα να συμμορφωθεί ο ίδιος στο θέμα πάρκινγκ γιατί δε γίνεται να επιβάλεις την τάξη όταν ο ίδιος την καταστρατηγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαστε ως Ξηρόμερο ντιπ για ντίπ για τα Ρέθα. Δεν υπάρχει χωριό για χωριό που σε καθημερινή βάση να μην παραβιάζει κάποιος ή κάποιοι τον Κ.Ο.Κ και να μην δημιουργεί προβλήματα στους γειτόνους του, γιατί πάρα πολλοί μια ζωή λειτουργούσαν και λειτουργούν ως νταήδες !!! υπό την ανοχή βεβαίως βεβαίως της δημοτικής αρχής ( λέγεμαι ψηφαλάκια ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακριβώς φίλε-λη 11:14 ακριβώς όπως τα λες είναι.Και στο δικό μου το χωριό τα ίδια γινονται.Εκανα ένα σχόλιο πιο πάνω και έγραψα μπεεεεε,κι ο άλλος τσαντηστικε,τον ενόχλησε η δική μου η στάνη δεν κοιτάει την στάνη που έφτιαξε ο άλλος για να βάζει το αμάξι μες στη μέση στο χωριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τον δικαιολογώ απόλυτα. Υπάρχει η άποψη ότι η συκιά δεν έχει "καλό ίσκιο", πέφτουν και σύκα στο αμάξι το λερώνουν και χαλάει το χρώμα , πέφτουν και τα φύλλα το φθινόπωρο το βλέπει ο ήλιος και κόβει το χρώμα και βέβαια είναι και το κακό μάτι, επίσης το χρώμα του στέγαστρου ταιργιάζει και με το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον δικαιολογώ απόλυτα! Η συκιά λένε έχει "κακό ίσκιο" άσε που πέφτουν τα σύκα και λερώνουν το αμάξι, έπειτα πέφτουν και τα φύλλα της και το βαράει ο ήλιος και βέβαια το χρώμα του στέγαστρου "δένει" με το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο