Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Καταγγελία για τα πρόστιμα που κόπηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στα διόδια του AKTIOY

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
        
          Την απαράδεκτη στάση της «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.» να καλέσει την Αστυνομία ώστε να μοιράσει κλήσεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στα διόδια του Ακτίου καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας.
          Σημειώνει ότι «πολλοί είναι οι εργαζόμενοι από τη Λευκάδα, την ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας και από την Πρέβεζα που για την εργασία τους, καθημερινά, είναι αναγκασμένοι για να αποφύγουν να περάσουν από τα διόδια με το υπέρογκο κόστος, να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους αριστερά και δεξιά από τα διόδια.
           Οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί με χρήματα του ελληνικού λαού και δεν μπορεί να είναι τσιφλίκι κανενός "παραχωρησιούχου" ο οποίος μάλιστα να αναγκάζει, με τη συνδρομή της αστυνομίας, τους οδηγούς να πληρώνουν. Οι δρόμοι, δεν μπορεί να είναι ιδιοκτησία και μηχανή παραγωγής κερδών μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών.............



   Το Εργατικό Κέντρο, διαχρονικά, έχει αναδείξει το ζήτημα της ανάγκης για δωρεάν μετακίνησης των εργαζομένων, έχει εναντιωθεί στην παραχώρηση και στην επιβολή διοδίων στην υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου.

          Ο αγώνας αγγίζει όλο το λαό της περιοχής αλλά και γενικότερα. Είναι αγώνας που βάζει μπροστά τις λαϊκές ανάγκες για ασφαλή και δωρεάν μετακίνηση με βασικά αιτήματα:
-Να ακυρωθεί κάθε σύμβαση που παραχωρεί δρόμους και άλλες υποδομές σε ιδιώτες
-Να καταργηθούν όλα τα διόδια σε όλους τους οδικούς άξονες της χώρας.
-Δωρεάν σύγχρονες ασφαλείς συγκοινωνίες ειδικά για τη μετακίνηση των εργαζομένων από και προς την εργασία τους.

        Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια των εργαζομένων που μετακινούνται για τη δουλειά τους προκειμένου να βρεθεί λύση. Τέλος, ζητά τη διαγραφή των προστίμων που κόπηκαν κατ' εντολή της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ"».


7 σχόλια:

  1. ρε παιδια δεν πιστευω η εγνατια να επεσε τοσο χαμηλα
    τελευταια υπαρχει μια κλικα με συμφερωντα για ψαξτε γυρω σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι παρανομα εκει καλα τους εκανε. δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει.τοσα χρονια παρκαρουν εκει ας πληρωσουν μια φορα μην γρινιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο και να ψάξουμε τι να ψάξουμε, οι τσέπες μας είναι άδειες
    Παρα ταύτα δεν ξεχνάμε να ψηφίζουμε αστικά κόμματα και αντί, μαρξιστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
    ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΣΗ
    ΕΥΚΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΦΙΣΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ
    ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα σας κανουν.
    Πινω μελι.Ετσι πληρωστε αδρα και καθημερινα.
    Τσιμουδια που εχετε και το θρασος να
    διαμαρτυρηθειται.
    Η Ψηφος εχει και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξυπνακια νύχτα το πήρες το δίπλωμα? Εκεί απαγορεύεται μην καταργήσουμε κ τους νόμους... Το ΚΤΕΛ κανει στάση κ όχι στάθμευση . Το αν ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει κατανοητό κάθε μέρα αλλά μην ακούμε την μπούρδα του καθένα. Πήγαινε κ αστο πάνω στην Εθνική η μπροστά στο Σύνταγμα να σε δω... Η στην καλύτερη πήγαινε στο εξωτερικό να τα κάνεις... Αλλά αμφιβάλω αν έχεις βγει ποτέ από τον νόμο σου κ από τους αγροτικούς δρόμους για να ξέρεις. Ρωτά την αστυνομία επιτρέπεται εδώ? Όχι το παρατάει ο καθένας όπου του γουστάρει. Γι αυτό δεν θα πάνε ποτέ μπροστά σαν χώρα κάνουν τον σταυρό τους όλοι οι ξένοι με κάτι τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαζευτείτε μωρε όλοι που περνάτε καθε μερα πηγαινετε στην εισαγγελεια Λευκάδας Αιτωλοακαρνανίας Πρέβεζας και αναφλερεται ότι το έργο έκτρωμα...χωρίς στηθαιο αφαλειας στην μέση χωρίς λεα η εστω 2-3 πλατεια σημεία για σταθμευση λογω ανάγκης η ασφαλτος αστα...φωτισμός...που παντα ειναι στο 30%, αποπνικτικη ατμοσφαιρα απο τα καυσαέρια οι ανεμιστηρες δεν δουλευουν ποτέ!αυτός δεν ειναι λόγος για να μην πληρωνει καποιος 6 ευρω!έλεος!τουλαχιστον μετα απο τοσα χρονια η αποσβεση έγινε καντε μια καλη συντήρηση και βαλτε τιμη διοδίου τυπικα 1 ευρω με επιστροφη...για τους κατοικους που μετακινουνται για δουλεια...20 ευρω τον μήνα αυτοκινητα-5 μηχανακια αφου σας ενοχλει το τσαμπα.ετσι δεν θα ξαναπαρκαρει κανεις δεξια αριστερα.οι βουλευτες σας ειχαν υποσχεθει ότι θα περνατε τσαμπα...την ψηφο σας την πήραν παντε να τους πιάσετε να σας πουν τι εκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο