Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Τα ηχογραφημένα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 Σεπτεμβρίου 2019

           Η δημοτική αρχή Ξηρομέρου διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη δυνατότητα κάθε δημότη να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου υλοποιεί τη δέσμευση της και δημοσιεύει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 8.9.2019. Έτσι ο κάθε δημότης μπορεί να ακούσει, όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
       Είναι πολύ θετικό το πρώτο βήμα ούτως ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια, η δημοκρατία, το μέλλον και η προοπτική του δήμου Ξηρομέρου που θα σέβεται και θα υπηρετεί επάξια τον δημότη....

        Να θυμίσουμε ότι στις 8.9.2019, πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου με μοναδικά θέματα την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με προεδρεύων τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας με τους περισσότερους σταυρούς Λευτέρη Μάντζαρη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ....

8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ,ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ;ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω πως κελαηδάει η φωνούλα τώρα
    Και βλέπω προεδρική καρέκλα .......
    Και επι θητεία Γαλουνη δεν είχες περάσει ούτε απ έξω από την αίθουσα σε συμβούλιο .......🤝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να μην ψηφίσουν τους Απολογισμούς? ?? αφού υπήρχαν ομόφωνες αποφάσεις στα διοικητικά συμβούλια των Νομικών έπειτα η Κοινωφελή έχει να επιδείξει εργο και δεν αμφισβητητε από κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ .ΚΑΝΑΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΣΑ ΛΕΓΑΤΕ .ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ .ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ . ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε προχώρα. Έχεις το 80 τοις εκατό μαζί σου. Νοικοκυριό και μάζεμα στον δήμο , καθημερινότητα , σχεδιασμός για υποδομές.
      Η αντιπολίτευση μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά όλοι κρίνονται.
      Είναι και λίγο ζαλισμένοι ακόμα απο την αποδοκιμασία που τους ήρθε , κάποιο ειναι άπειροι , κάποιοι άσχετοι και αδιάβαστοι και λίγοι που είναι σοβαροί και κατέχουν θα στηρίξουν τα σωστά.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ...... ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΞΟΥΡΆΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΑΔΙΚΗΣΤΕ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο