Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ μετα την Προκήρυξη του Δήμου Ξηρομέρου για την πρόσληψη 4 Ειδικών Συνεργατών: Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!

Μετα την Προκήρυξη του Δήμου Ξηρομέρου για την πρόσληψη 4 Ειδικών Συνεργατών, ο Παναγιώτης Στάικος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, τονίζει: 

Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!!!

        Εμείς έχουμε πει, αφού ήταν και προγραμματική μας θέση, πως και στα πλαίσια των συγκλίσεων που ζητούσε ο καινούργιος νόμος, ότι θα ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό αρκεί η νέα Δημοτική Αρχή, όπως άλλωστε είχε δηλώσει επί λέξει και ο κύριος Δήμαρχος: (Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Προϋπολογισμού είναι ζητούμενα, με τα οποία θα πορευτεί), με την προϋπόθεση ότι θα έφερναν στον προϋπολογισμό σε αντίστοιχους κωδικούς τα ποσά, για να γίνει η εκτέλεση των πάρα κάτω έργων και προμηθειών με Δημοπρασία.

Δηλαδή να γίνει με δημοπρασία:
1)-Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων, πέραν αυτού που γίνεται από τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου.
2)-Ο καθαρισμός των Νεκροταφείων του Δήμου.
3)-Ο καθαρισμός των Δεξαμενών ύδρευσης  δύο φορές τον χρόνο και όποτε άλλοτε χρειαστεί.
4)-Η Προμήθεια των υλικών ύδρευσης  του Δήμου.
5)-Προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου.
            Γιατί με αυτά θα έχει εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η προστασία ενός αρκετά μεγάλου ποσού από το Δημόσιο Χρήμα, για τα οποία φαντάζομαι, ότι θα συμφωνεί και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής......



       Όσο για την σπουδή της Δημοτικής Αρχής πριν την κατάθεση του Προϋπολογισμού για την πρόσληψη Ειδικών Συνεργατών (σύνολο θέσεων 4), δεν θα την χαρακτήριζα απλά σπουδή, αλλά πρεμούρα, όπως λέει και η σοφή πιάτσα και πρόκειται για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων για συγκεκριμένα άτομα!!!!!

1.-Μια (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών
2.-Μια (1) θέση Ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Αρχιτεκτόνων  Μηχανικών
3.-Μια (1) θέση ειδικότητας Τ.Ε. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
4.-Μια (1) θέση ειδικότητας Νομικού

-Η Τρίτη θέση αφορά ρουσφέτι οικογένειας από την Παλαιομάνινα για την υποψηφιότητα και στο γενικό και στο τοπικό ψηφοδέλτιο για Υπομηχανικό Ηλεκτρολόγο Μηχανικό
-Η τέταρτη για Αστακιώτη Δικηγόρο και η 1 και 2 ένα ρουσφέτι για τον Μύτικα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

          Δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος, δεν είναι όμως ηθικό, σε δύσκολους καιρούς οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι, να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν, αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει μικτά περίπου 2.000 ευρώ και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου θα είναι περίπου 400.000 ευρώ, με τα οποία π.χ ο Δήμος θα μπορούσε να τοποθετήσει πλαστικό χλοοτάπητα και κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου ή (2) δύο ολοκαίνουργια γρέιτερ  για τους αγροτικούς δρόμους.
      -Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα, δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά γραμμάτια, αυτά έκαναν την δουλειά τους με τα φηφαλάκια!!!!
        -Εγώ σας κάνω έκκληση να το ξανασκεφτείτε, αφού αυτά που υποτίθεται, ότι θα προσφέρουν, μπορεί να τα αγοράσει πανέτοιμα από την αγορά π.χ μελέτες με το 1/10ο αυτής της δαπάνης.
         -Ρωτήστε και αυτούς τους 5.000 ανθρώπους, οι οποίοι σας ψήφισαν και να δείτε, αν συμφωνούν .
     Ή νομίζετε πως αυτοί θεωρούν τον εαυτόν τους κορόιδο, για να βολευτούν και να κονομάνε κάποιοι υμέτεροι, όπως τα 65 άτομα με τα οχτάμηνα από τα οποία, είναι ζήτημα να δουλεύουν 5-6 "κορόιδα"!!!!

        Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα οποία δεν είναι απλά δικαίωμά μου κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, ως πυλώνας της Δημοκρατίας, αλλά και υποχρέωσή μου και καθήκον μου!!!!
       Εμείς δεν βρίσαμε ή συκοφαντήσαμε κανέναν, απλά ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, ως έχοντες χρέος, εκ της θέσεως μας. 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 10/9/2019

Dr. Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ:
Αγαπητά Blogs
       Τα πολιτικά σχόλια και οι διαφορετικές απόψεις καλοδεχούμενα, αλλά οι χυδαίοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ασφαλώς είναι ανεπίτρεπτοι και δεν προάγουν τον Δημόσιο Διάλογο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που προσάπτω από ένα Blog, από σχόλια στην τελευταία ανάρτηση που έκανα μετά τις εκλογές, που από τα 115 σχόλια τα 100 περίπου ήταν άθλιοι και χυδαίοι χαρακτηρισμοί του στυλ θεατρίνος, ψεύτης, πόσο λίγος θα γίνεις ακόμη, σταικο σε γλέντησε ο Τριανταφυλλάκης, πράγμα το οποίο παραπέμπει στην χυδαιότητα σε Γα@@@σε. (αυτά είναι σε μια  αντιγραφή φωτογραφίας στο Smartphone)!!!!
       -Δεν φαντάζομαι να συμφωνείτε και να επικροτείτε αυτές τις αθλιότητες ;;;;
     -Κάθε δημοσίευση τέτοιων σχολίων με χαρακτηρισμούς υποβιβάζουν τον Δημόσιο διάλογο και έχουμε χρέος όλοι μας και ειδικά τα Blogs να μην το επιτρέψουμε.
-Με την ελπίδα πως θα εισακουστεί η έκκληση μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων


77 σχόλια:

  1. Για λύπηση απλά
    Σοβαρευτείτε και σταματήστε επιτέλους να παρεμποδίζεται οποιοδήποτε σχέδιο και όραμα για ανάπτυξη
    Τέλος στο παλιό ανοίγουμε φτερά για ανάπτυξη του τόπου
    Νέες ιδέες και νέος χειρισμός πεπαλαιωμένων και τεθλιμμένων καταστάσεων που οδήγησαν τον τόπο σε αυτό το μαρασμό
    Δυστυχώς για εσάς ο κόσμος αποφάσισε να απέχετε από όλο αυτό
    Ακόμα να σας πει κάτι όλο αυτό ;;;
    Σας παρακαλώ λοιπόν σταματήστε τις τρικλοποδιές και απολαύστε το τι έρχεται
    (Φιλικά και ήρεμα μιλάμε πάντα ε ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσείς Κε Σταικο τα ίδια κάνατε επί δημαρχειας σας. Μόνο που εσείς βάλατε και 3 άτομα ακόμα που μπήκαν αργότερα με δικαστικές αποφάσεις.... Αλλά αλλο αυτό δεν μετράει τώρα..... Πέρασαν τα χρόνια και ξεχάσατε και κάνετε κριτική.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τελικά οι ειδικοί συνεργάτες είναι από τα χωριά που είπε ο γιατρός ο δήμαρχος οφείλει εξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ξε@@@@ μεγάλε!!!Ανασα μην πάρουν.........όσο για εσένα xiromeronews που δεν βάζεις σχόλια στο δημοσίευμα με τις 4 θέσεις ,έτσι σου είπανε και έτσι κανείς
    Αν ενέχει ο Πανταζης τίποτα θα ήξερες να βάλεις και τα 200 σχόλια
    Ουστ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:47 λυπάμαι αλλά αυτά που λες δεν ισχύουν. Αλλά έχεις τη μύγα..... Σπίτι σου πλέον.....

      Διαγραφή
  5. Κύριε Δημοτικέ σύμβουλε της μειοψηφίας Παναγιώτη Στά'ι'κο...αν έχετε στοιχεία γιά τις ώς άνω έμμεσες κατηγορίες . καταθέστε τις δημόσια ( αφού όπως λέτε είναι νόμιμες διαδικασίες ) σε άλλη περίπτωση..σιωπήστε ...Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση ...είναι .Ασχήμιες !!! Οσον αφορά τίς αντιγραφές σου σχολίων , μάλλον πολύ επιλεκτικές τις κρίνω....Θά περίμενα και ένα , έστω ένα δικό σας με το ίδιο ήθος.......και υπάρχουν πολλά..,.,Προσωπικά δεν θα κρίνω το περιεχόμενο των σχολίων , με αφήνουν αδιάφορο...Θά κατακρίνω όμως με πάθος την Ανωνυμία....Σέ ότι αφορά τον προυπολογισμό !!! βιάζεστε ..περιμένουμε όλοι την πρός ψήφιση κατάθεσή του και μετα θα διατυπώσουμε άποψη...αλλά φαντάζομαι η Νέα Δημοτική Αρχή δεν θα περίμενε τις δικές σας συστάσεις για να θέσει προτεραιότητες ..Αναμονή λοιπόν !!! Εκτός και αν μας μεμφθείς εμάς τους γραμμένους στα μητρώα του Δήμου Ξηρομέρου και κατοικούντες εκτός Αυτού , ότι δεν έχουμε δικαίωμα κρίσεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τριανταφυλακης υποτιμάει τι νοημοσύνη όλων ....Γράφει ο άλλος μπράβο του που έβγαλε ανακοίνωση όχι σαν το Γαλούνη που πήρε αυτές που ήθελε..
    Ενώ ο κύριος έξυπνος ταχα μου ανακοίνωση για θέσεις τις οποίες έχει και ήδη καλύψει ειδικά για τη συγκεκριμένη από παλαιομανινα το ξέρει όλο το Ξηρομερο
    Έλεος πια
    Σταματήσετε τα αίσχη ακόμα δεν ξεκινήσατε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε μ αν είναι δυνατόν... Περιμένετε πρώτα να γίνουν οι προσλήψεις να δούμε για ποιους πρόκειται κ μετά μιλάτε για ρουσφέτια. Έλεος πια. Αυτό δε λέγεται αντιπολίτευση. Εμμονή με τον Τριανταφυλλακη λεγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημος εχει αναγκη επιστημονικο προσωπικο και αυτο το ξερουν ολοι και πολυ καλα εκανε ο δημαρχος και ζηταει τις συγκεκριμενες ειδικοτητες και οχι ιδιαιτερες γραμματεις που ο γραφων εδω το αρθρο δεν θυμαμαι να ειπε τοτε τιποτα παρα διθυραμβους στον δημαρχο μας εγραφε
    Τωρα για τα γραφομενα εδω
    Εγω προτεινω να απολυσουμε ολους τους υπαλληλους τπυ δημου για να εξοικονομισουμε 1,3 εκατομ ευρω το χρονο
    Ετσι θα φτιαξουμε 2 γηπεδα ακομα
    Ενα κλειστο ακομα διπλα στο αλλο
    Θα αναπαλεωσουμε το νεοκλασικο
    Θα φτιαξουμε το νερο του αστακου
    Θα βρουμε και τον χαμενο σωληνα του βιολογικου του αστακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΣΑΣ
      ΌΛΟΙ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ?

      Διαγραφή
  9. Δεν σε ειδαμε κυριε Σταϊκο να κανεις τετοια αντιπολίτευση όταν τις αντιστοιχες θέσεις τις κάλυπταν με απευθείας ανάθεση Δημαρχου ΤΕ ακτινολόγος και ΤΕ ιχθυολόγος στην προηγούμενη δημοτική αρχή !
    Εσύ εριξες τα χαρτια και βρηκες και τους εκλεκτούς!
    Ααα ξεχασα , ο Πανταζής δεν ηταν αντιπολίτευση τοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα!!!εκείνες μπήκαν από τον Πανταζή πριν 5 χρόνια οπότε όλα καλά.τωρα όλα λάθος. Αν έχουν τα πτυχία τους ας μπουν όποιοι αποφασίσει ο Δήμαρχος. Τουλάχιστον δεν είναι Ακτινολογοι ουτε δηλωμενοι ως καθαρίστριες ή σχολικοί φύλακες και να παίρνουν έτσι τα χρήματα. Αν έχουν τα προσόντα και είναι κάθε μέρα στο Δημαρχείο να παράγουν έργο τότε χαλάλι τους

      Διαγραφή
    2. 5:15 κοπέλα μου μην καρφώνεσαι άλλο με το μίσος και τη ζηλεια σου ....

      Διαγραφή
  10. Άρχισες πάλι τα δικά σου....γέλιο που θα πέφτει στα δημοτικά συμβούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξερολα μην προτρεχεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριε σταικε , εσυ δηλαδη ως δημαρχος αστακου να υποθεσω οτι δεν πηρες ειδικους συνεργατες? Πηρες η οχι? Αν ναι τι επιπεδο μορφωσης ειχαν και τι ειδικοτητα? Περιμενουμε με ενδιαφερον να μας πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο κύριε Στάικο
    Πολύ σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστός,από ότι φαίνεται θα υπάρχει έλεγχος από τον Στάικο,για να δούμε και από Γαλουνης μεριά τί θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με φορα κατηφορα απο τις εκλογες συνεχιζει
    Με τα φρενα σπασμενα
    Το εκλογικο αποτελεσμα δεν τον συνετισε και φυσικα ενας τοσο εγωπαθης ανθρωπος δυσκολα αλλαζει καιειδικα οταν ο εγωισμος του ειναι πληγωμενος
    Δεν υπαρχει ανθρωπος σοβαρος που θα λαβει υποψη τα λεγομενα του
    Τα ελατηρια του ταπεινα
    Τετοια εποχη επι γαλουνη τον αποθεωνε και για 3 χρονια
    Ελπιδα να βρεθει καποιος λογικος και να του πει τι κανει , καποιος που μα τον νοιζεται πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ .ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΚΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΕΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια κύριε Παναγιώτη,γιαυτο σας στηρίζουμε και σας ψηφίζουμε είστε δυναμικός και αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορείτε να μου θύμησετε τι ποσοστό πήρατε στις εκλογες Κύριε Σταικο ;

    Πόσο οοοοοοο;
    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δείτε εσείς τι ποσοστό θα πάρετε την επόμενη τετραετία..

      Διαγραφή
    2. Κοιτά να δεις το 75 ποσό πέφτει σε ποσό λίγο χρονικό διάστημα ...

      Διαγραφή
  20. Πάντως αν αποδειχθεί ότι έχει δίκιο ο Στάικος και πράγματι προσληφθούν αυτά τα άτομα τότε δυστυχώς το νέο πού ψηφίσαμε μας βγαίνει παλιό και σάπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. "Τα πολιτικά σχόλια και οι διαφορετικές απόψεις καλοδεχούμενα, αλλά οι χυδαίοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ασφαλώς είναι ανεπίτρεπτοι και δεν προάγουν τον Δημόσιο Διάλογο".
    Πολύ καλά τα παρακλητικά σου λόγια στο επίλογο της ανάρτησή σου. Προφανώς όμως ξεχνάς τα δικά σου άθλια σχόλια όταν καταφερόσουν με προσβλητικές εκφράσεις κατά νεκρών, γυναικών, υποψηφίων και συνδημοτών σου, που άκουσον - άκουσον τολμούσαν να εκφράσουν πολιτική άποψη η οποία, δυστυχώς γι αυτούς, διέφερε από την "λογική σου". Όλοι αυτοί έδειξαν περίσσια αξιοπρέπεια και δεν σου απάντησαν, σου απάντησαν όμως οι δημότες με το να σε στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ο δήμος έχει δικαίωμα να έχει τέσσερις ειδικούς συμβούλους αυτή θα έπρεπε να ήταν: Πρώτον ένας αρχιτέκτονας, δεύτερον ένας πολιτικός μηχανικός ,Τρίτον ένας οικονομολόγος, και τέταρτο ένας δικηγόρος
    Ο νομοθέτης ξέρει ότι ο δήμαρχος δεν είναι παντογνώστης και για αυτό το λόγο Του δίνει το δικαίωμα να έχει και ειδικούς συμβούλους .Μέχρι τώρα ως ειδικούς συμβούλους οι δήμαρχοι που περάσανε είχανε ιχθυολόγος, μοδιστρους ..κάποιους και καποιες με πτυχία άσχετα φίλους και γνωστούς .. για αυτό το λόγο ο δήμος βρίσκεται στη θέση την οποία βρίσκεται.. δεν υπήρξε ποτέ σχεδιασμός.. δεν υπήρξε ποτέ Μελέτη ..δεν υπήρξε ποτέ Όραμα δεν υπήρχε ποτέ σωστό ενδιαφέρον και αληθινό ενδιαφέρον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περιμενουμε με αγωνια να μαθουμε αν σαν δημαρχος ο σταικος ειχε παρει ειδικους συνεργατες η οχι
    Με τι επιπεδο μορφωσης
    Με τι ειδικοτητες
    Και φυσικα με διαδικασιες ασεπ αλα σταικου

    συνωνυμο του λαικισμου εχεις γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατρε σε πειραζει που ο δημος προσλαμβανει μορφωμενους να βοηθησουν τον δημο που εχει προβλημα σε τετοιου ειδους προσωπικο?????

    Αν επαιρνε τηλεφωνητριες και ιδιαιτερες θα σε πειραζε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Περιμενα ότι ο κυριος Σταικος που ειναι μορφωμενος θα επικροτουσε να μπουν μορφωμενα ατομα. Το να μπαίνει ακτινολογος ασχετη που δεν εχει ιδεα απο αναπτυξιακες προοπτικες και πολλοι αλλοι που οι δουλειές τους εχουν σχεση με ψαρια,φυτα,δαση,δεντρα κ.α. και δεν εχουν τελειωσει Πανεπιστήμιο δεν ειναι για εκει. Κ.Σταικε ειστε μορφωμενος κ αξιολογος ανθρωπος,γιατρος και συγχωριανος αλλα εδω ειστε λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρέ λεβέντη μου για βόηθα με να σε κατανοήσω ..Τα ξέρεις κι εσύ ονομαστικά αυτά τα άτομα ??? Αν δηλαδή αύριο βάσει βιογραφικού και προσόντων προσληφθούν ο Καρναβάς, ο Καρναβάς , ο Καρναβάς ( χρησημοποιώ εμένα για να μην θίξω συμπτωματικά άλλους ) τί εμποδίζει το Στά'ι'κο να βγεί και να δηλώσει ...''ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΆΠΑ '' Ελεος πιά με τον εμπαιγμο της νοημοσύνης μας .....Αφήστε να το κάνει ο Στά'ι'κος αυτο...Εκτός κι αν είστε διαθετειμένος να μας πείτε ονόματα εκ των προτέρων...μην συνηγορείτε στον εκμηδενισμο της σκέψης μας που κάνει ο κυριος Στά'ι'κος....Δεν βοηθά τον Τόπο μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιον είχες ειδικό συνεργάτη εσύ ; Για πες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κ Καρναβα προτεριωτητα σε εναν δημο εχει το νερο ο δρομος και το σχολειο ,και οχι ο ιδικος συμβουλος και μαληστα οταν δεν υπααρχουν χρηματα και οδημαρχος τα βαζει απο την τσεπη του. Εξ αλου η πολιτεια του παρεχει απλοχερα ολες τις ιδικοτητες των τεχνικων και μελετιτων μεσω της παλαιας Τ.Δ.Κ.Αλλα εσυ εισαι τοσο πορομενος με το δημαρχο και προσπαθης να βγαλης τα εσωψηχασου απο αυτον που ψηφηζες τοσα χρονια που ουτε στο χωριοτου δεν πηγε νερο παρα θαλασινο γιαυτο καλα θα κανης πρωτα να γνωρηζεις και μετα να γραφης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπράβο γιατρέ πολύ σωστή ανάρτηση πεστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οσο για για το δικηγόρο θα είναι γυναίκα νεαρής ηλικίας...... Γνωρίζουμε από που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS
    Τα ίδια Πανταελάκη μου τα ίδια Παντελή μου !!!!!
    Από τον πρώτο ανώνυμο σχολιαστή το είμαι για λύπηση μέχρι πολλούς άλλους , δεν έβαλα μυαλό και άλλα παρόμοια , σας ερωτώ ευθέως αγαπητό Blog αυτά δεν είναι χαρακτηρισμοί και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τα ανέχεστε και τα προωθείτε;;;;;;.!!!!
    Λοιπόν κύριοι μην νομίζετε πως δεν περίμενα τις επιθέσεις σας.!!!!
    Ήμουν βέβαιος , ότι θα συνεχίζατε το θεάρεστο Προεκλογικό σας έργο , μόνο τι κρίμα που η προσπάθεια ηθική σας εξόντωσης έπεσε στο καινό , αφού η ηθική μου εξόντωση και θάνατος , ότι εγώ ήμουν αχυράνθρωπος και θα τα έπαιρνα από τον κύριο Πανταζή τα 50.000 χιλιάδες ευρώ δεν έπιασε τόπο , ενώ κάνετε μούγκα για εκείνους από την ομάδα της Δημοτικής Αρχής , που στις εκλογές του 2015 είχαν πάρει τα 50.000 ευρώ , τα 15.000 ευρώ και άλλα ποσά και ας το ‘ χει η ρούγα τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι .!!!!
    Σσσσσστ.!!!! Εδώ κοιμόμαστε .!!!!!
    Εμείς μόνο το μπάμ ακούσαμε .!!!!
    Για το φονικό ούτε κουβέντα .!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτές είναι ερωτήσεις και ασφαλώς τις περίμενα .!!!!
    Εγώ από τις τέσσερες θέσεις ειδικών συμβούλων , που μου έδινε τότε ο νόμος κάλυψα την μία μόνο αυτήν , για έναν ειδικό σύμβουλο , ο οποίος δεν χρειαζόταν σύμφωνα με τον νόμο να έχει πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και κάλυπτε τις ανάγκες της καθημερινότητας ως επιστάτης , χειριστής μηχανημάτων και ως εργάτης και λέγεται Γιώργος Μανδύλης , του οποίου η προσφορά είχε αναγνωριστεί ομόφωνα και από την Αντικολίτευση και μόνο για τα δυο πρώτα χρόνια , ενώ ο νόμος μου έδινε την δυνατότητα να είναι η σύμβασή του τετραετής και για τα υπόλοιπα δυο χρόνια εργάσθηκε χωρίς αμοιβή , αφού θεώρησα πω τα χρήματα 1.3000 ευρώ τον μήνα , που έπαιρνε τότε ήταν πάρα πολλά και έφθαναν και για τα άλλα δύο χρόνια .!!!!
    Τους τελευταίους 6 μήνες της θητείας μου και ενώ είχα ανακοινώσει ότι δεν κατέβαινα στις επόμενες εκλογές , επειδή μια εξαίρετη υπάλληλος η κυρία Πατσιά , μου ζήτησε μετάθεση από τον 2ο χρόνο της θητείας μου για το Αγρίνιο για οικογενειακούς λόγους , με πόνο ψυχής στην κυριολεξία της την έδωσα και άλλοι δύο εξαίρετοι υπάλληλοι η κυρία Μέντη και ο αείμνηστος Ντίνος Νάκος συνταξιοδοτήθηκαν και έτσι πήρα ως ειδικούς δυο κοπέλες από τα STAGE , των οποίων η θητεία έληξε ,οι οποίες ήταν ΑΡΙΣΤΕΣ όχι μόνο δεν την κοπάναγαν , αλλά ερχόντουσαν και τα απογεύματα , οι οποίες μετά από ένα μήνα έκαναν και εντάλματα πληρωμής , τα οποία δεν κάνουν υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας με 20 χρόνια προϋπηρεσία , για τις οποίες είχαν και αυτές την ομόφωνη αποδοχή της Αντιπολίτευσης .!!!!
    Και σήμερα ο Δήμος Ξηρομέρου έχει λιγότερους Δημότες (και οι 3 πρώην Δήμοι μαζί ) , από ότι τότε μόνο ο Δήμος Αστακού και έχει (3) τριπλάσιο αριθμό εργαζομένων.!!!!
    Άρα στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και ασφαλώς θα πρέπει να καταλάβουν ο κύριος Καρναβάς , ο οποίος ΑΝΑΜΕΝΏΤΑΝ και κάθε κύριος πως εγώ με την ανάρτησή μου αυτή δεν σαμποτάρω το έργο της Δημοτικής Αρχής , αφού όπως είδατε , με αυτές τις πέντε προϋποθέσεις για τις οποίες πιστεύω ότι συμφωνούν όλοι , θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό, για τον οποίο απαιτούνται 14 ψήφοι και η παράταξη του Δημάρχου έχει 13 και ας έχει αυτή την ευθύνη για την σπατάλη του μισού περίπου εκατομμυρίου ευρώ , για την οποία όμως δεν θα είμαστε υπεύθυνη εμείς , αλλά η πλειοψηφία .!!!
    Ε όχι εμείς κερατάδες και δαρμένοι , που λέει και ο λαός μας .
    Επίσης θα ζητήσω από το Δημοτικό Συμβούλιο να παρθεί απόφαση και όχι για άλλους διατελέσαντες Δημάρχους , για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο και στις 3 θητείες μου από το 1986 μέχρι το 2010 , όχι απλά από ορκωτούς λογιστές , αλλά από ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών και ‘’τσακάλια ‘’της οικονομικής Αστυνομίας, με άνοιγμα κάθε λογαριασμού μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ‘’ που δεν υπάρχει κανένας ‘’ και το άνοιγμα του Ε 9 το δικό μου και των παιδιών μου σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
    Και όσο γι ΄ αυτούς που με ειρωνεύτηκαν να τους πω πόσους ψήφους πήρα στον πρώτο γύρο , τους απαντώ πως πήρα 300 πάρα πάνω από όσους είχα πάρει στον πρώτο γύρο του 1998 ,τότε που έπεσαν επίσης πολλά λεφτά ,όπως και τώρα , που αυτή η μπόχα συνοδευόταν τώρα και με την συκοφαντία της πατερίτσας και της προσπάθειας ηθικής μου εξόντωσης και το 2006 , που δεν έπεσε χρήμα ,με ψήφισαν στον πρώτο γύρο 5.500 ενώ τον κύριο Τριανταφυλλάκη 4.500 περίπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  34. Γι αυτό και πάλι σιωπή πουλάκια μου .!!!!
    Εις την διάθεσήν σαν δια πάσαν πληροφορίαν στο Δημοτικό Συμβούλιο , στο οποίο την προηγούμενη Κυριακή ήταν μόνο 5 πολίτες .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος
    Υ.Γ
    Και για εσάς που με μέμφεστε και μιλάτε να μπουν μορφωμένα άτομα, θα πρέπει να ξέρετε πως με αυτόν τον τρόπο , δεν χρειάζεται κανένας είτε εγγράμματος ή αγράμματος ,γιατί το μορφωμένος είναι άλλο πράγμα , που μπορεί ένας αγράμματος να είναι πολύ μορφωμένος και ένας εγγράμματος μπορεί να παντελώς Αμόρφωτος, υπάρχει τρόπος , αν κρίνει η ν Δημοτική Αρχή πως λείπουν άτομα από τον Δήμο να κάνει προκήρυξη και να μπουν όποιοι χρειάζονται , όπως έκανα εγώ τότε και στην συνέχεια ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ προσλήφθηκε ένα Άτομο ΑΕΙ και με επιπλέον προσόντα Ξένες Γλώσσες .!!
    Έτσι κάνουν οι καθαροί Δήμαρχοι που αγαπούν τον τόπο τους . Νόμιμα και από την πόρτα και όχι από το παράθυρο με εξόφληση Προεκλογικών Γραμματίων . Μα ασφαλώς σύμφωνα με τον νόμο τα 4 αυτά άτομα μόνο Πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορούν να είναι και αποτελεί αυτή η βιασύνη και ασέβεια προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου , στο οποίο δεν έγινε καμία κουβέντα και όχι προς εμένα και την στιγμή μάλιστα , πολύ κακώς εκ του νόμου δεν έχουν την απολυτή πλειοψηφία Δημοτικών Συμβούλων .!!!
    Μέμνησο του Στάικου .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κ.Σταικο δεν σε ψηφισα ημουν και πολυ σκληρος στη κριτικη μου απεναντη σου,εξακολουθω να εχω την ειδια γνωμη,ομως η σημερινη σου αναρτηση με βρισκει απολητως σημφωνω ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΕΤΕΙΑ ΑΝΤΗΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε των 3:47 θα προσλάβουν επιστήμονες όχι για φωτοτυπίες υπαλλήλους ντροπή να κρίνετε καθίστε στον καναπέ σας μεγάλοι...μικροί και μουγκσ δεν σας παίρνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Στάικος μόκο δεν κάνει αγαπητέ φίλε και εσύ γιατί δεν μίλαγα για το τι αντίστοιχο έκανε πριν από 5 χρόνια ο κύριος Γαλούνης , μάλλον θα πρέπει να είσαι σε σύγχυση , γιατί τότε Αντιπολίτευση δεν ήμουν εγώ ,αλλά ο άνδρας της πρώτης εξαδέλφης του κύριου Γαλούνη κύριος Γιάννης Τριανταφυλλάκης , άρα ψάξτε για αλλού τα μόκο .
    Εγώ την εποχή εκείνη έβγαινα από μια σοβαρότατη περιπέτεια της Υγείας μου, την οποία σας εύχομαι ολοψύχως να περάσετε για να δείτε τι όμορφα είναι, που μόνο όποιος την έχει περάσει ξέρει τι είναι και κανονικά δεν την εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εσυ 9,16 που χαρακτηρίζεις τον Σταικο δειλό και ξεφτιλισμένο τι είσαι παπαγαλάκι του Τριανταφυλλάκη .
    Εκείνος μίλησε και απάντησε με τα δικά του επιχειρήματα .Τι πιστεύεις πως με τέτοιες επιθέσεις θα του κλείσεις το στόμα .
    Το μόνο που κάνεις είναι να τον συμπαθούμε και να τον στηρίζουμε και εμείς που δεν τον είχαμε ψηφίσει .
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλα αυτά προέρχονται από τον ΞΕΡΟΛΑ . Σας το λέει ένας άνθρωπος που γνωρίζει πάρα πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΤΗΣ ΠΡΌΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ 4 ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ
    ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΎΝ ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΠΑΡΑΤΆΞΕΩΝ
    ΚΑΙ ΚΑΤΌΠΙΝ ΝΑ ΛΗΦΘΟΎΝ ΣΧΕΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητοί κύριοι έχω μια απορία.. Εσείς ποιον θα περνάτε για συνεργάτη στην δουλειά σας ή στο έργο σας αν σας έδινε το δικαίωμα ο νόμος? Έναν άγνωστο σε εσάς? Ποιον θα εμπιστευοσασταν?.. Μα είναι αυτονόητο και λογικό ο δήμαρχος και ο καθένας να πάρει συνεργάτη έναν δικό του άνθρωπο που τον εμπιστεύεται... Τώρα αν ήταν υποψήφιος η φίλος του τι σημασία έχει? Πάλι σωστά κάνει ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΡΝΟΎΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η σύνθεση των διαφορετικών πολιτικών απόψεων
    και απόψεις όλων των Ισότιμων Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου μας
    είναι πρώτιστο δημοκρατικό καθήκον για το καλό και την πρόοδο
    του συνόλου της κοινωνίας του δήμου μας.
    Ωστόσο κάθε νόμιμη απόφαση θεωρείται και είναι σεβαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιατρέ της καρδιάς μας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ωρέ λεβέντη μου με την κουκούλα 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 8:04 μ.μ. Εχσ δίκιο λάλαμ, ούτε ξέρω πράγματα σα κι σένα μα ούτε και να γράφω...καλα μ τα λές !!!..Στο δια ταύτα πρός κύριο Στά'ι'κο η συνέχεια. Θά είμαι όσο πιό σαφέστατος πρός εσάς , και χαίρομαι που με χαρακτηρίζεται ''Αναμενόμενο '' αυτό με βεβαιώνει ΄το ξέρετε του τι σκοπίμως κάνετε....Προσωπικά ανθρώπους που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο με απειλούν..( μπορώ να σας αναρτήσω μερικές δεκάδες απειλητικές σας ανακοινώσεις πρός πάντες ) δέν θα τούς αφήσω ποτέ στο απυρόβλητο , δεν θα τους κάνω χάρη ποτέ με ασυλία......θα κάνω χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος ώς Δημότης Ξηρομέρου..... Υστ : Εγώ πάντως λόγω χαρακτήρα αν ήμουν Στά'ι'κος , και μετα την αηδιαστική επίθεση στους κατοίκους των Βλυζανών, δεν θα έκανα χρήση του δικαιώματος έδρας...Θα άφηνα σαν πράξη γενναιότητας και αλτρου'ι'σμού να εκπροσωπήσουν στο δήμο τά στελέχη μου εκείνα που ο κόσμος ψήφισε, τούς ανθρώπους εκείνους που επέλεξαν οι Ξηρομερίτες να τους εκπροσωπήσουν ....Το ξέρετε πολύ καλά πως αν δεν υπήρχαν αυτοί, σε Μαχαλά -Αλυζία και Παλιομάνινα θα βρίσκατε στην κάλπη μόνο αριθμό ψήφων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΟΠΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ (ΠΙΣΤΕΥΩ) ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κε ΣΤΑΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ - ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΑ ΒΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 6.925,00 ΕΥΡΩ.
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ.
    Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ , ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΠΟΡΤ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΠ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 8,30 π.μ.
      να έχουμε καθένας μας την δική μας, λάθος η σωστή γνωμη,
      αλλά όμως να μην υποτιμάμε και την γνώμη των άλλων
      Μπορεί καμία φορά να είναι και καλύτερη η γνώμη των άλλων συμπολιτών μας.

      Διαγραφή
  48. ΚΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΠΤΙΚΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΄΄ΚΑΤΙ ΤΕΙ΄΄ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ''κύριε '' 8:26
    Πουλάκι μου Γιωργάκη μου '' για να μην νομίζεις ,πως δεν ξέρω ποιος είσαι '' έλα εδώ που σε τσάκωσα .!!!
    Χαίρομαι πολύ , που μίλησες για τα πεύκα , τα οποία μεγάλωσαν πολύ από τότε και το ύψος τους όταν τα αγοράσαμε μαζί με τις γλάστρες ξεπερνούσαν τα 2,5 μέτρα .
    Είναι αλήθεια πως κατά την καταμέτρηση που έγινε η αρμόδια υπάλληλος , η οποία ήταν η κυρία Ραλάτου Ζαχαρούλα Πολιτικός Μηχανικός , η οποία στην πρώτη μέτρηση μου ανέφερε ,πως τα βρήκε αντί για 200 τα βρήκε 198 .
    Τότε εγώ της είπα πως τα μέτρησα παρουσία του κυρίου Μανδύλη τρεις φορές . Δύο πριν την φόρτωση και μία κατά την φόρτωση .
    Στην επαναμέτρηση που έκανε η κυρία Ραλάτου τα βρήκε πράγματι 200 και δεν υπήρξε καμία συνέχεια , γιατί εξ άλλου φυτεύτηκαν στα Βαρκά και στην Λούμπα του Χοβολιού και μπορούσε να πάει ο κάθε ένας , όχι μόνο ο κύριος Γεραφέντης ως Χειριστής του JCB κύριος Γεραφέντης δεν άνοιξε 198 λάκκους αλλά διακόσιους .
    Γι αυτό εγώ δεν θα επικαλεστώ την μαρτυρία του κυρίου Γεραφέντη ή του κυρίου Μανδύλη και τον εθελοντών που τα φυτέψαμε και η Δήμος δεν Πλήρωσε γι αυτό ούτε ένα ευρώ , αλλά της κυρίας Ραλάτου και εάν τα πεύκα ήταν 170 όπως λες εσύ και όχι όπως τα λέω εγώ τότε θα παραιτηθώ αμέσως από Δημοτικός Σύμβουλος ή αν σε όποια από τις εκατοντάδες παραλαβές προμηθειών ή έργων βρήκε έστω μία άλλη παρασπονδία εις βάρος μου .
    Γιωργάκη με αυτές τις χοντρές συκοφαντίες , μόνο ζημιά κάνεις στον άνθρωπο ,που ψήφισες.
    Μαζί με τα "" φιλιά μου '' περιμένω την επιβεβαίωσή σου από την κυρία Ραλάτου , για να σας αδειάσω την γωνιά , αλλιώς έχουμε να πούμε πολλά και την ΑΚΑΠΟΡΤ και για ότι θέλεις .
    Και μην ξεχνάς πως ο έλεγχος από την οικονομική Αστυνομία είναι καλοδεχούμενος .
    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται .!!!!
    ''κύριε '' 8:26
    Πουλάκι μου Γιωργάκη μου '' για να μην νομίζεις ,πως δεν ξέρω ποιος είσαι '' έλα εδώ που σε τσάκωσα .!!!
    Χαίρομαι πολύ , που μίλησες για τα πεύκα , τα οποία μεγάλωσαν πολύ από τότε και το ύψος τους όταν τα αγοράσαμε μαζί με τις γλάστρες ξεπερνούσαν τα 2,5 μέτρα .
    Είναι αλήθεια πως κατά την καταμέτρηση που έγινε η αρμόδια υπάλληλος , η οποία ήταν η κυρία Ραλάτου Ζαχαρούλα Πολιτικός Μηχανικός , η οποία στην πρώτη μέτρηση μου ανέφερε ,πως τα βρήκε αντί για 200 τα βρήκε 198 .
    Τότε εγώ της είπα πως τα μέτρησα παρουσία του κυρίου Μανδύλη τρεις φορές . Δύο πριν την φόρτωση και μία κατά την φόρτωση .
    Στην επαναμέτρηση που έκανε η κυρία Ραλάτου τα βρήκε πράγματι 200 και δεν υπήρξε καμία συνέχεια , γιατί εξ άλλου φυτεύτηκαν στα Βαρκά και στην Λούμπα του Χοβολιού και μπορούσε να πάει ο κάθε ένας , όχι μόνο ο κύριος Γεραφέντης ως Χειριστής του JCB κύριος Γεραφέντης δεν άνοιξε 198 λάκκους αλλά διακόσιους .
    Γι αυτό εγώ δεν θα επικαλεστώ την μαρτυρία του κυρίου Γεραφέντη ή του κυρίου Μανδύλη και τον εθελοντών που τα φυτέψαμε και η Δήμος δεν Πλήρωσε γι αυτό ούτε ένα ευρώ , αλλά της κυρίας Ραλάτου και εάν τα πεύκα ήταν 170 όπως λες εσύ και όχι όπως τα λέω εγώ τότε θα παραιτηθώ αμέσως από Δημοτικός Σύμβουλος ή αν σε όποια από τις εκατοντάδες παραλαβές προμηθειών ή έργων βρήκε έστω μία άλλη παρασπονδία εις βάρος μου .
    Γιωργάκη με αυτές τις χοντρές συκοφαντίες , μόνο ζημιά κάνεις στον άνθρωπο ,που ψήφισες.
    Μαζί με τα "" φιλιά μου '' περιμένω την επιβεβαίωσή σου από την κυρία Ραλάτου , για να σας αδειάσω την γωνιά , αλλιώς έχουμε να πούμε πολλά και την ΑΚΑΠΟΡΤ και για ότι θέλεις .
    Και μην ξεχνάς πως ο έλεγχος από την οικονομική Αστυνομία είναι καλοδεχούμενος .
    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται .!!!!
    Θα σας χορέψω στο ταψί πουλάκια μου- μπαλαρίνα μου .!!!
    Αντιπερισπασμοί σε εμένα δεν πιάνουν Αδελφάρα μου .!!!!
    Θα σας χορέψω στο ταψί πουλάκια μου- μπαλαρίνα μου .!!!
    Παναγιώτης Στάικος
    Μπορώ ακόμη να βρώ το I.P. σου και να σε ξεσκίσω στις αγωγές πουλάκι μου από την Μπαμπίνη και να σου πώ εγώ για τους ράφτες και τους κόφτες .
    Αλλά μόνο οίκτο μου προκαλείς , γιατί είσαι πολύ δυστυχισμένος .
    Γκέγκε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι Κε Σταικο αλλά δεν μπορείτε να του κάνετε τίποτα. Από νομικής πλευράς πάντα. Και αγωγή να κάνετε λεφτά δεν περνετε.....

      Διαγραφή
  50. Πονάει ακόμα που κάποιοι αποδείχτηκαν πολύ καλύτεροι από κάποιους με περγαμηνές και βαριά πτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι...άνθρωποι ανίκανοι σε πόστα νευραλγικά που δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους λάθη που τους εκθέτουν και τους γελοιοποιούν κι οποιος κατάλαβε καταλαβε Αλλα ότι δηλώσεις είσαι κι όχι μόνο αυτό κρίνουν και τους άλλους τους ικανούς από φθόνο και ζήλεια. Οι θέσεις που κατάφεραν να αναρριχηθούν με γλυψιμο δεν έχουν καμία σχέση με τις ικανότητες τους καμία φορά ο τίτλος κρύβει τρύπιο τενεκέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κε Στάικο ειλικρινά σου λέω μας έχεις κουράσει, μας έχεις κουράσει πολύ τόσα χρόνια με την πολυπραγμοσύνη σου. Έχεις θητεύσει τρείς θητείες, δύο ως Πρόεδρος της Κοινότητας και μια ως Δήμαρχος και δεν κατάφερες να αφήσεις το στίγμα σου ως αυτοδιοικητικός παράγοντας. Λυπηρό φαινόμενο. Ξέρεις κάτι αγαπητέ κε Στάικο ανεξαρτήτως της φυσικής σου παρουσία στον Αστακό επί 40 και πλέον έτη, δυστυχώς δεν κατάφερες να ενσωματωθείς σε μια κοινωνία που όταν ήρθες είχε άλλου είδους γνωρίσματα και αρχές, τις οποίες λόγω της πολυπραγμοσύνης σου θεώρησες ότι υπερείχες αυτών. Εξελέγης δύο φορές Κοινοτάρχης και αντί να εκτιμήσεις την εμπιστοσύνη που σου έδειξαν οι Αστακιώτες τους αντιμετώπισες με αλαζονεία και διαρκώς διατηρούσες το αλάθητο των πράξεων σου και κυρίως των απόψεων σου. Εξελέγης πάλι το 2006 και δυστυχώς τότε επαληθεύτηκε η πεποίθηση όλων ότι ήσουν και παρέμεινες ένας αλαζών ο οποίος μιλούσε, γνωμάτευε και ενεργούσε ακολουθώντας το θυμικό σου. Η παταγώδης αποτυχία σου στις δημοτικές εκλογές, παρ’ όλες τις αρχικά βαρύγδουπες δηλώσεις σου περί πλήρους κυριαρχία σου αλλά και μετέπειτα των δικαιολογιών περί συκοφαντήσεως σου για συναλλαγή με τον τέως Δήμαρχο ή περί οικονομικής συναλλαγής θα έπρεπε να σε οδηγήσουν σε ωριμότερες σκέψεις και αποφάσεις και όχι σε παρορμητικές ενέργειες και εκδήλωση πειλητικών διαθέσεων προς τους νεοεκλεγέντες και μάλιστα προσωποποιώντας τις επιθέσεις σου με ανοίκειες εκφράσεις (μπαλαρίνα μου - ασερφάρα μου). Χρήσιμο για εσένα θα είναι απαλλαγείς των καθηκόντων σου ως δημοτικός σύμβουλος και να συνεχίσεις να ασκείς την ιατρική ξεκούραστα κι ανέμελα. Ο τόπος πίστεψέ μας μπορεί να προχωρήσει και χωρίς την συνεισφορά σου και ίσως η αποχώρησή σου αποδειχθεί η καλύτερη προσφορά σου στον πολύπαθο αυτό τόπο
    Σ.Σ. Και ένα τελευταίο σχόλιο ή παρατήρηση. Επειδή στην ανάρτησή σου αναφέρεις ότι σε κατηγόρησαν ότι θα έπαιρνες από τον κύριο Πανταζή 50.000 ευρώ, εγώ στην θέση σου θα απέφευγα τις αναφορές σε τρίτα πρόσωπα, ίσως γιατί τα πρόσωπα αυτά μπορεί και να μην επιθυμούν να εμπλακούν σ ένα δημόσιο διάλογο για το θέμα αυτό που, παραδόξως, μόνον εσύ συνεχίζεις να συντηρείς. Χρήσιμο θα είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σταικο ότι και να μαγειρέψεις είσαι τελειωμένος πολιτικά χονεψετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν θα συμφωνήσω ότι δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην κοινωνία του Ξηρομέρου ο κ Στάικος.Ηταν απλός και καταδεκτικος με όλους μπήκε και στο πιο φτωχό σπίτι στο πιο απλό έγινε ένα με τους ανθρώπους γλεντήσε γέλασε έκλαψε έφαγε μαζι τους έγινε φιλος συγγενης. Ειναι άδικο να λέμε ότι είναι ξένο σώμα. Τα γετοντακια τον αγάπησαν.Ετρεξε πρόσφερε νύχτα μερα σα γιατρός σαν άνθρωπος ποιος χτύπησε την πόρτα του και δεν άνοιξε; Αν έχει κάνει πολιτικά λάθη αυτό είναι άλλο δημοκρατία έχουμε .Δεν εξελέγει για τους χι ψι λόγους που έχει ο καθένας .Είναι δεκτό δημοκρατικό αλλά όχι δεν ακυρώνεται σε όλα δεν ξεχνιέται η προσφορά του και ο αλτρουισμός του. Μπορειτε να μου απαντήσετε με χίλια αρνητικά σχόλια είναι έτσι είναι αλλιώς όμως δε μπορεί να ξεχάστει η ανθρώπινη πλευρά της προσφοράς και του νοιαξιματος για το συνάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε μπας και δίνει μπράβο στον εαυτό του ετούτος εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παλικάρι 6.24 θα πρέπει να σε έχει πονέσει πολύ ο Σταικος για σαράντα χρόνια.
    Μήπως είσαι από τα λεγόμενα τζάκια του Αστακου, που ήρθε το 1980 ο Παναγιώτης και ήταν ένας νέος επιστήμονας γεμάτος όρεξη για την ιατρική στον παλιό υγειονομικό σταθμό, το νοσοκομείο όπως το λέγαμε τότε και με την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξε σε όλους μας κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Την οποία άξιζε και αξίζει γιατί ήταν παντού μποσταρης. Πρώτος στην χαρά, πρώτος και στην λύπη.
    Εμείς οι φτωχοί άνθρωποι βρήκαμε σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και επιστήμονα το αποκούμπι μας και θα τον στηρίζουμε για πάντα.
    Μπορεί να είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά έτυχε να ξέρω λίγα γράμματα και όχι πολλά σαν και σένα. όμως η οικογένεια μου και εγώ δεν θα φερθούμε ποτέ άχρηστα στον άνθρωπο, που όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας.
    Όσο μίσος δείχνεις εσύ για αυτόν, τόση αγάπη του δείχνουμε εμείς.
    Και ξέρεις και εσύ, τα σπουδαιότερα έργα, που έγιναν από το 1986 και μετά είναι έργα Σταικου και πονάς γιατί δεν τα έφτιαξε κάποιος από το σινάφι σας, που ήθελαν να βλέπουν εμάς τους φτωχούς όχι ως ανθρώπους, αλλά ως ζώα.
    Πιστεύω να το δημοσιεύετε.
    Π. Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Άσε ρε φίλε εσύ που τα γράφει ο Στάικος δώσε μπράβο στον εαυτό σου εσυ λες και δεν καταλαβαίνουμε ποιος είσαι.Θες να ειρωνευτεις κιόλας .Κοίτα εκεί που δε σε χωράει πουθενά τέτοια λόγια για σενα δε θα γράψουν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αλλά το λάθος που έκανε ο Στάικος ξέρεις ποιο είναι;Που έκατσε κι ασχολήθηκε με τούτο δω τον δυστιχο τόπο κι έριξε τη δική του αξία κι αναλώθηκε να δινει σημασία και να νοιάζεται ενώ δεν άξιζε τον κόπο.Αυτος ο τόπος δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί υπάρχουν ανθρωπακια που τον δηλητηριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κυριε σταικο αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος σου σαν αντιπολίτευση να ενημερωνεις την κοινωνία.Η παρέμβασή σου ήταν αψογη .έτσι σε θέλουμε να συνεχίσεις σε όλη την θητεία .όσο για τις επιθέσεις που σου κανουν κάποια άτομα είναι γνωστό σε όλους γιατί το κάνουν . θέλουν να σε κάνουν να τα παρατήσεις . μην τους κάνεις το χατίρι.Δημοκρατία δίχως αντιπολίτευση είναι δικτατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Xiromero γιατί δεν ανεβάζεις τα σχόλια κατά του Σταηκου;φοβάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιατρέ μη σε τρομάζει ο υπόκοσμος και τα κακόβουλα σχόλια κάνε αυτό που πρέπει είμαστε μαζί σου..προχωρά δυνατά
    Η γειτωνια σε στηρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  62. Αγαπητέ Π.Μ. σου διευκρινίζω ότι το σχόλιό μου αφορούσε την αυτοδικοικητική διαδρομή του κ. Στάικου όχι την ιατρική προσφορά του.
    Επίσης αγαπητέ 11.12 δεν συνηθίζω να αυτοσαρκάζομαι.
    Αυτά και δεν σκοπεύω να επανέλθω, ο καθείς με την γνώμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καθείς με τη μιζέρια του τη δυστυχια του και τα κόμπλεξ του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στάικος τέλος εποχής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο