Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ - ΔΡΑΣΕΙΣ: Εκδρομή στον Αστακό και αναβίωση ξανά του έθιμου της Λαμπαδηδρομίας την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου | Προσεχώς συνάντηση με την Αστακιωτικη Νεολαία στο Cafe-Club-Shop HARD ROCK στο Μοναστηράκι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ --ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 
        Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στην προ ημερών συνεδρίαση του αποφάσισε πέραν των άλλων θεμάτων και τα εξής:

1/Να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό το 4ημερο της 28ης Οκτωβρίου (αναχώρηση στις 25/10 -επιστροφή στις 28/10-). Παρακαλούμε πολύ δηλώστε συμμετοχές στα τηλέφωνα που αναγράφονται πιο κάτω αλλά και στο mail του Συλλόγου ΕΓΚΑΙΡΑ, διότι πιθανόν να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.
        Εάν ο αριθμός των δηλωθέντων ξεπεράσει τον αριθμό θέσεων ενός λεωφορείου και υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, ενδέχεται να δρομολογήσουμε και ένα μικρό λεωφορείο..........



      Για να έχουμε όμως μια εικόνα στο που θα κινηθούμε κάτι που θα είναι χρήσιμο για να διεξάγουμε τις διαπραγματεύσεις με το Τουριστικό γραφείο για το κόστος μεταφοράς, ευχής έργον είναι όσοι έχετε αποφασίσει ήδη την μετάβαση σας να μας ενημερώσετε (όπως αναφέρεται και πιο πάνω) ΕΓΚΑΙΡΩΣ.         

             Σας πληροφορούμε ότι και εφέτος θα πραγματοποιηθεί το έθιμο της λαμπαδηδρομίας με αποκορύφωμα το κάψιμο του ΟΧΙ -Εξυπακούεται ότι και στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε όσοι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχές για να έχουμε μια εικόνα του συνολικού αριθμού δεδομένου οτι ο αριθμός των δάδων είναι συγκεκριμένος.
     Τα τηλέφωνα είναι τα εξής: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 6977267078-6944674225, ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6974815660 και ΓΩΓΩ ΣΟΥΡΛΑ 6982191427.
Και Mail: sylloogosastakioton1@gmail.com
------------------------------

2/Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτων αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδήλωση-συγκέντρωση με την Αστακιωτικη Νεολαία που ζει, (εργάζεται η σπουδάζει) στην Αθήνα στο εξαιρετικό και πασίγνωστο Cafe-Club-Shop HARD ROCK στο Μοναστηράκι στην Αθήνα. 
           Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους νεολαίους είτε είναι μέλη του Συλλόγου είτε όχι. Αντικείμενο της  συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η Γνωριμία των Νεολαίων με τα μέλη του Δ.Σ, η Γνωριμία μεταξύ των παιδιών, η Συζήτηση για τα προβλήματα του Αστακού καθώς και η συμμετοχή τους είτε (μελλοντικά) μέσα από το Δ.Σ είτε εθελοντικά στις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε. 
      Ζητάμε από όλους όσους λάβουν αυτό το μήνυμα- πρόσκληση να το μεταφέρουν και σε δικούς τους φίλους οι όποιοι πιθανόν να μην ειναι στην λίστα μας που θα το κοινοποιήσουμε Θέλουμε όσο μεγαλύτερη συμμετοχή, η όποια θα έχει ενα δυνατό θετικό αντίκτυπο απέναντι στα διάφορα αρνητικά σχόλια για την νεολαία μας.
       Η εκδήλωση αυτή είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο αφ ενός μεν για να προετοιμαστεί καλύτερα απο πλευράς Συλλόγου αφ ετέρου δε να υπάρξει αρκετός χρόνος για περισσότερες συμμετοχές. 
        Όσοι φίλοι ΝΕΟΛΑΙΟΙ είστε #φίλοι# στο F/B με πολλούς άλλους που δεν έχουμε την δυνατότητα να τους προσεγγίσουμε σας παρακαλούμε να  μεταφέρετε την πρόσκληση μας
-Ο Σύλλογος Αστακιωτων θα προσφέρει το κρασί της παρέας
-----------------------------
3./ Έχουμε προγραμματίσει και μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, αλλά λεπτομέρειες το προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο