Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Αποστομωτική απάντηση του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ για τη διαχείριση των απορριμμάτων Λευκάδας σε σχέση με το ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

          Πρόσφατα εξέδωσε ανακοίνωση ο Στάθης Βλάχος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας με τίτλο: Η διαχείριση των απορριμμάτων Δήμου Λευκάδας κατά τη μεταβατική περίοδο ως την λειτουργία της ΜΟΠΑΚ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) Σήμερα ο ενεργός πολίτης Κώστας Τριαντακωνσταντής, Μαθηματικός με σχόλιο του, απαντά για το θέμα που έχει προκύψει σε σχέση με το ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.
Αναλυτικά...

Σχόλιο του 
Κωστα Θ. Τριαντακωνσταντή 
Μαθηματικού  σε δελτίο τύπου
Στο δελτίο τύπου:
ΠΡΟΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Γράφει ο: Στάθης Βλάχος
Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας στο Δήμο Λευκάδας

Αγαπητοί γείτονες Λευκαδίτες
      Ούτε εσείς έχετε εργοστάσιο επεξεργασίας ούτε εμείς έχουμε ΧΥΤΥ. Συνεπώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΝΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    -Αν κάνατε συμφωνίες με τις Δημοτικές Αρχές είναι πρόβλημα σας και πρόβλημα των Δημοτικών Αρχών. 
   -Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής Παλαίρου- Πογωνιάς δεν θα επιτρέψουμε, να γίνουμε χωματερή σας. 
     Τα χρήματα δεν μετράνε. Προέχει η προστασία του περιβάλλοντος και η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.
      Αν η δική μας Δημοτική Αρχή θέλει να έρθουν τα σκουπίδια της Λευκάδας, της Κέρκυρας, της Πάτρας, του Αιγίου κλπ ας κάνει ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    -Στη Δημοκρατία μετράει η θέληση των Δημοτών......



       Η δική μας Δημοτική Αρχή εξελέγη (το 2014) με σύνθημα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ (χωματερή πολυτελείας για εμένα). Με λίγα λόγια μας εξαπάτησε πολιτικά γιατί άλλα έκανε μετά την εκλογή της.

        Σε ότι αφορά τις προτάσεις σας, καλοί γείτονες, σας θυμίζω ότι εδώ γνωρίζουμε και εμείς το, Φοβού τους Δαναούς και Δώρα φέροντες. Ευχαριστούμε για τα Δώρα σας, αλλά δεν θα τα  πάρουμε.
    Ούτε εσείς έχετε εργοστάσιο επεξεργασίας ούτε εμείς έχουμε ΧΥΤΥ. Συνεπώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΝΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
       Πρέπει και εσείς και η Δημοτική μας Αρχή να πείτε την αλήθεια στο κόσμο. Για να λειτουργήσει το εργοστάσιο επεξεργασίας και ο ΧΥΤΥ σύμφωνα με τις επιστημονικές παραμέτρους με αναφορά τη προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να προηγηθεί η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Σε εμάς η Δημοτική Αρχή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Αυτή είναι η αλήθεια. Και για λειτουργήσει η ανακύκλωση χρειάζεται παιδεία, ενημέρωση, τεχνικά μέσα και πολλά χρήματα.

       -Σύντομα Αγαπητέ Συνάδελφε κ. Βλάχο θα σας στείλω στο Δημαρχείο της Λευκάδας σε εσάς, τον Δήμαρχο, τον Παραιτηθέντα Δήμαρχο και το νέο Δήμαρχο, από ένα βιβλίο μου που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Αφού το διαβάσετε θα κατανοήσετε πολλά για τους ισχυρισμούς μου..
                                            *****************
       Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι παλιοί και καινούργιοι στη ΔΕ Παλαίρου υπάρχουν; -Aν ναι μιλήστε. -Συμφωνείτε Ναι ή ΟΧΙ με το Τοπικό Δημοψήφισμα;

H δική μου θέση είναι:
-ΟΧΙ στη μεταφορά σκουπιδιών πέραν των Δήμων Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου.
-ΟΧΙ στη Δημιουργία νέου κυττάρου, του οποίου η δημιουργία σημαίνει με απλή λογική ότι θα γίνουμε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας.

-Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ γιατί σιωπά;
-O Δήμαρχος κ. Αποστολάκης χρησιμοποίησε τις πολιτικές του φιλίες (αυτό αλαζονικά ισχυρίζεται) για να γίνει το νέο κύτταρο; 
-Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης γιατί σιωπά;

         Ύστερα από όλα αυτά (και μόνο, δυστυχώς υπάρχουν και άλλα πολλά) θα υπάρξει Δημοτική παράταξη που θα αυτοκαταργηθεί και θα ενσωματωθεί με τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ. Αποστολάκη, ως ενιαία παράταξη, σύμφωνα με το νέο νόμο; -Kαι αν υπάρξει, αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό είναι κίνηση πολιτικής αυτοκτονίας;
        -Το τι θα συμβεί στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας έχω πολιτική εκτίμηση. Στη διάρκεια της νέας Δημοτικής περιόδου αυτά που θα συμβούν (σε ότι αφορά τις συμπράξεις) έχω πολιτική εκτίμηση. Δεν θα μου προξενήσουν καμία εντύπωση.
       Στην εφαρμοσμένη πολιτική όλα συνδέονται και έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτά για να προλάβω φανατικούς και αυθεντικούς υβριστές μου, φυσικά αν κατανοούν τι γράφω. (Νομίζουν ότι είναι κρυφοί, αλλά τους ξέρω). Δεν εννοώ Λευκαδίτες. 

Mε ειλικρινείς χαιρετισμούς 
Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός



4 σχόλια:

  1. Πες τα Κώστα θέλουν να μας γαμησου και το περιβάλλον τώρα να αναπνέουμε καρκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kώστα τα σκουπίδια έχουν πολλά λεφτά. Γίνεται πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριαντακωσταντη ο λαός περιμένει να πληρώσουν αυτοί που φάγανε όλο το χρήμα και πλούτισαν. Τα σκουπίδια Θα βρουν το δρόμο τους και θα πνίξουν τους πουλημένους δεξιούς που στήριξαν καριολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:31 ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο