Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από την συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο

 Φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν το ελικόπτερο δευτερόλεπτα πριν την πτώση του στη θάλασσα ανάμεσα σε Πόρο και Γαλατά το μεσημέρι της Τρίτης δημοσιεύει το protothema.gr.
 Στις φωτογραφίες φαίνονται καπνοί να βγαίνουν από τον κινητήρα του ελικοπτέρου το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα.


Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο το ελικόπτερο έκανε πάνω από μια προσπάθεια για να απογειωθεί και αφού τα κατάφερε, ακούστηκε μια έκρηξη μετά την οποία άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Κατά τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα στη συνέχεια ο κυβερνήτης φαίνεται ότι προσπάθησε να επιστρέψει στο ελικοδρόμιο και ήταν τότε που χτύπησε στα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα.



Δύο Ρώσοι, περίπου 40 με 45 ετών, και ένας Έλληνας πιλότος είναι οι τρεις επιβαίνοντες από την πτώση του πολιτικού ελικοπτέρου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που λίγο μετά τις 3 το απόγευμα  της Τρίτης έπεσε στην θάλασσα του Πόρου.

Πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα αναφέρουν ότι το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και πήρε φωτιά στον αέρα. Το ελικόπτερο βρίσκεται βυθισμένο κοντά στην ακτή και τόσο άνδρες του λιμενικού, δύτες, αλλά και υπηρεσίες της πολεμικής αεροπορίας επιχειρούν στο σημείο για τον εντοπισμό των επιβαινόντων.
 https://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο