Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΡΙΒΙΟ: Με το σταγονόμετρο νερό οι κάτοικοι... ενώ μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία παίρνει νερό από πυροσβεστικό κρουνό!!

          Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει το τελευταίο διάστημα στους οικισμούς Ρίβιο και στον Άγιο Στεφανο (που ανήκουν στην κοινότητα ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ δήμου Ξηρομέρου) με την υδροδότηση των χωριών.
           Όπως μας καταγγέλει κάτοικος απο το Ρίβιο, γίνεται καθημερινά άντληση νερού από πυροσβεστικό κρουνό με υδροφόρα απο μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία και αυτό εχει ως αποτέλεσμα τα χωριά να μένουν χωρίς νερό, οι αγωγοί να αδειάζουν κατευθείαν με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να ξαναγεμίσουν και το νερό να φτάνει στα σπίτια των κατοίκων με το σταγονόμετρο..
        Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι και έτοιμοι να κινηθούν νομικά προς όλους τους υπεύθυνους γι αυτή την κατάσταση. Και καταλήγει: "Κύριε Πρόεδρε, κύρε Ζαρέντη, πρέπει αμέσως να ασκηθούν όλες οι ενέργειες με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών"....


19 σχόλια:

  1. κ. Ζαρεντη άσε τα <> σου νταϊλικια
    εδώ σε θέλω αν είσαι μάγκας πρόεδρος να τα βάλεις με το πολιτικό κατεστημένο και τα αφεντικά σου του δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού αυτός έδωσε την άδεια και. Το κλειδί από τον κρουνο για να περνούν παράνομα. Νερό ρε φίλε τι να τα βάλει με. Τον δήμαρχο ο μόνο υπεύθυνος είναι ο αυτός

      Διαγραφή
  2. Βαγγέλα προχώρα δυνατά μην σέβεσαι τπτ και κανέναν αφού εσύ έχεις νερό σπίτι σου τι σε νοιάζει για τους υπόλοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΆΘΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΌΣΙΜΟ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΎΔΡΕΥΣΗ ΌΧΙ ΓΙΑ ΑΔΡΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΤΟΥ ΑΝΆΓΚΗΣ
    ΜΌΝΟ ΜΕ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΑΖΊ ΜΥΑΛΌ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχει προεδρος ρε παιδια ουτε για το νερο.ουτε λαμπες δεν εχουμε ανυπαρκτος φωτισμος .υπομονη το σεπτεμβριο θα εχουμε προεδρο το σπεραγκα υπομονη μεχρι τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε τέτοιες καταστάσεις ενεργεί αυτεπαγγελτα ο εισαγγελέας και τελειώνει η κατασταση.. Παραμονή αδρευση πόσιμου νερού διώκεται ποινικά και ο νόμος είναι αυστηρός μέγα λαθοε των κατοίκων εκεί που δεν έχουν κινηθεί ακόμη νομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παράπονα Ριβιοτες στον Βαγγέλα που θέλετε και νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που ειναι ο προεδρος που ψυφισατε?αυτες ειναι η αξιες που πρεσβεβετε για τα παιδιασας.μιπος πουλιετε το νερό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βγουν αυτοι που επερνα τα φακελάκια και το ξανά ψήφισαν να μας πουν για το νερό τωρα

      Διαγραφή
  8. Και ποιος θα ριξει τα πσιμεντα στην πλατια του προεδρου αν η ετερια σταματήσει να περνει νερό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να λέτε τέτοιες κουβέντες ο πρόεδρος μας δεν κάνει τετοια

      Διαγραφή
  9. Και εγώ ρίβιο της είμαι ρε παιδιά Δεν κόπηκε καμιά μέρα το νερό Γιατί λέτε ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μόνο στο ριβιο δεν ζεις μάλλον είσαι του πενηντάρικου

      Διαγραφή
  10. Και πως ξανβγηκε πρωτος σε σταυρους ο προεδρος μιας και λετε δεν κανει σωστα την δουλεια του και μην ακουσω το χαζο εδωσε χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω εγω πςω βγήκε.. Είπε ψέματα στους άλλους ψηφοφορους να ανταλλάξουν ψήφους και αυτός τα έδεινε μόνοκουκια.. Είχε το θρασος να βαράει τις πόρτες τα βραδυα και δίνει ψηφοδελτια με το κατάλληλο δωρακι πάντα..

      Διαγραφή
  11. Η ΠΛΑΤΙΆ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή σας να κατακρίνεται τι πρόεδρο αφού εσείς τον ψυφησατε . Τώρα τη ακριβός ζητάτε? Δεν το ξέρατε ? Η ριβιοτες τη ακριβός φωνάζουν που εκεί τον ψήφισαν κ με τα δύο τα χέρια. Αλλά τότε ήταν καλά τα πενινταρικα. Δεν φταίει μόνο ο πρόεδρος την ίδια ευθύνη έχει ο πρόεδρος του συλλόγου Παπαδάτου που κ αυτός τότε έκανε τα πάντα για τον κύριο ζαρεντη. Μη τα ξεχνάτε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπε κάνουν τα πρόβατα, Μπε κάνετε και εσείς τα ζώα, όλοι θέλετε να εκμεταλλευτειτε κάθε κατάσταση για να επιρριπτετε ευθύνες και για να φάτε πολιτικά ο ένας τον άλλον. Τομάρια σας γεννήσανε και τομάρια ήσαστε, ο καθένας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και πως θα κερδίσει αυτός σύμφωνα με τα συμφέροντα σας, αν σκεφτόσασταν το κοινωνικό σύνολο θα τα λυνατε και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. Αλλά μπεεεεε, τηλεκατευθυνομενα παιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διακρίνω κάποιων αρχολιπαρο και αιθεροβαμων με αμετροεπεια ή κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο