Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ "3 on 3 - Beyond your Limits- Anniversary X" που διοργανώθηκε στον Αστακό! -[ΦΩΤΟ: Make art]




Ολοκληρώθηκε το 3on3 basketball tournament Beyond your Limits- Anniversary X στον Αστακό!!!


        Το 3onBeyond your LimitsAnniversary του Αστακού μας έφτασε στο τέλος του και κατά γενική ομολογία στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Τώρα είναι η στιγμή που κοιτάμε πίσω, στο τι έμεινε από αυτό το τουρνουά και δεν μπορούμε παρά να είμαστε συγκινημένοι και περήφανοι. Στιγμές έντασης, αγωνίας, χαράς αλλά και λύπης με κάθε τρίποντο που έμπαινε, κάθε λει απ που χανόταν, κάθε πρόκριση και κάθε αποκλεισμό. Τα χαμόγελα των θεατών και η έκπληξή τους σε κάθε εντυπωσιακή φάση αλλά και το πάθος που επέδειξαν όλες οι ομάδες ανεξαιρέτως είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή..........



       Είχαμε ανακοινώσει εξαρχής οτι φέτος γιορτάζουμε τα 10 χρόνια ζωής του μπασκετικού θεσμού της τοπικής κοινωνίας του Αστακού αλλά και των γύρω περιοχών. Έτσι ήταν υποχρέωσή μας να σας ανταποδώσουμε όλη την αγάπη που έχετε προσφέρει επί σειρά ετών, εξελίσσοντας το Beyond your Limits. Κάναμε ουσιαστικά αυτό που το όνομα της διοργάνωσης ωθεί παίκτες και κοινό να κάνουν.
Έτσι και έγινε. Κόπος και μεράκι από ειλικρινά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους, παρείχαν τα μέσα ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ένα σύνολο 16 ομάδων. Πριν περάσουμε στο τι συνέβη το μαγικό τριήμερο 8-9-10 Αυγούστου και για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στους χορηγούς της διοργάνωσης που δέχτηκαν να την αγκαλιάσουν με μεγάλη προθυμία, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε.
     Στις 2 παρακάτω φώτο μπορείτε να δείτε όλους τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε έναν έναν για την καλή διάθεση και την προσφορά τους. (Περισσότερες φωτο στο FB 3on3 Basketball Tournament "Beyond your limits" X Anniversary- Astakos)

      Είναι σημαντικό να αναφέρουμε οτι φέτος υπήρχε έπαθλο και για τις 2 ομάδες του τελικού, κάτι που έγινε εφικτό χάρη στα γεύματα που προσέφεραν τα καταστήματα Streatκαι ψαροταβέρνα BlueFish, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Έτσι ανταμοίφθηκαν οι κόποι όχι μόνο του πρωταθλητή αλλά και της 2ης ομάδας.
     Ευχαριστούμε επίσης τον χορηγό επικοινωνίας μας το MakeArt και τον Νίκο Χολή, που πέραν της επικοινωνίας ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη των 2 πρώτων ημερών του τουρνουά, καθώς και ένα σύνολο άλλων ενεργειών. Την τρίτη ημέρα, τις στιγμές απαθανάτισαν η Δήμητρα Κουγιαννού και η Γιώτα Σκουτέρη τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.
         Φυσικά δεν έλειψαν και οι ευγενικές χειρονομίες από μεμονωμένα άτομα. Οι άνθρωποι που βοήθησαν στο να φέρουμε εις πέρας την διοργάνωση ήταν πάρα πολλοί και έτσι δεν μπορούν να αναφερθούν όλοι εδώ. Από τους διαιτητές, τις γραμματείες και τους εκφωνητές μέχρι τον Dj μας ChristosBr (Χρήστος Μπαρμπέρης) και τους υπόλοιπους εθελοντές σε διάφορα πόστα, λάβαμε απίστευτη θετική ενέργεια και θέληση για προσφορά.Τους ευχαριστούμε όλους διπλά καθώς δέχτηκαν να βοηθήσουν χωρίς οικονομικό κίνητρο, δρώντας καθαρά από αγάπη προς το τουρνουά.
      Αξίζει να ευχαριστήσουμε όλοι θερμά τον Παναγιώτη Βουρλέτση ο οποίος με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε τα έξοδα των κυπέλλων και των μεταλλείων, τα οποία φέτος ήταν και περισσότερα από άλλες φορές με την αντίστοιχη αύξηση του κόστους.
        Είναι δεδομένο οτι όλοι έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό και σίγουρα ένα μόνο ευχαριστώ δεν φτάνει. Είναι ευχής έργο το γεγονός οτι η κοινωνία μας κατάφερε με την αγάπη της να κάνει ένα τουρνουά μπάσκετ να μην ανήκει σε ένα διοργανωτή ή σε ένα χορηγό αλλά να είναι κτήμα όλων των ανθρώπων που το απολαμβάνουν.
           Περνώντας στην αγωνιστική δράση, οι απαιτήσεις φέτος ήταν αυξημένες καθώς κάθε ομάδα καλούταν να παίξει πολλά ματς, διεκδικώντας είτε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά ή την δεύτερη ευκαιρία που προσφέρουν οι αγώνες μπαράζ. Οι μάχες ήταν ομηρικές και εντυπωσιακές αφού πέρα από τα απανωτά τρίποντα και τις περίτεχνες ενέργειες είδαμε ακόμη και καρφώματα!!!
      Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια στον τελικό αναμετρήθηκαν οι ΕΞΩΛΗΣ + ΠΡΟΩΛΗΣ με τους  Caliente Drunkers, με τους πρώτους να καταφέρνουν να επικρατήσουν. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν αμφότεροι οι Γκραν Γκινιόλες και οι Γερόλυκοι.
        Φέτος καταφέραμε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των 2 γραμματειών μας, να αναδείξουμε και πρώτο σκόρερ. Αυτός ήταν ο Αλέξης Σούρλας ο οποίος ήταν φονικός από τα 6.75 και απέδειξε με πληθώρα τρόπων την έφεση του στο σκοράρισμα.
           Νικητής στον διαγωνισμό βολών ήταν ο Βασίλης Χολής, ενώ στον ανανεωμένο και ομαδικό διαγωνισμό τριπόντων νικητές αναδείχθηκαν οι Γρηγόρης Λυμπεράτος και Κωνσταντίνος Καραδήμας.
 Όλοι οι παραπάνω αθλητές πέρα των κυπέλλων, θα λάβουν δώρο και από ένα αθλητικό T-Shirt.
       Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε τον απολογισμό μας, από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στον τουρνουά, αλλα και από την δέσμευση οτι του χρόνου το Beyondyour Limits θα είναι ακόμη καλύτερο!!!
...























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο