Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ανοιχτή επιστολή την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, προς τον κ. Αχιλλέα Ρούφη νέο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου (και όχι μόνο)!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

               Σε λίγες ημέρες αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι Πρόεδροι και τα μέλη  των Τοπικών Συμβουλίων  των Κοινοτήτων στο Δήμο μας.  
          Η Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου και η ευρύτερη περιοχή του όρμου Παλαίρου- Πογωνιάς βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε ότι αφορά την αναπτυξιακή της προοπτική και τη καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων της (Δημοτών, επισκεπτών). 
           Κατά τη γνώμη μου και τη πολιτική οπτική που θεωρώ για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων έχουν να παίξουν σημαντικό ρόλο.........


  
       Δυστυχώς τις δύο προηγούμενες Δημοτικές περιόδους η παρουσία τους ήταν  σχεδόν πολιτικά ανύπαρκτη. Θέμα που ανάδειξα πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μου. Κάνω έκκληση σε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

       Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 θα δημοσιεύσουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με παραλήπτη το Νέο Πρόεδρο (και όχι μόνο) της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Ρούφη Αχιλλέα. Θα θέσουμε ερωτήματα, τα οποία χρειάζονται απαντήσεις, και συγχρόνως ευελπιστούμε να προβληματίσουν. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
       -Για μία ακόμη φορά οι πάντες επιβάλλεται να κατανοήσουν το εξής απλό. Είναι διαφορετικό το φυσικό πρόσωπο με το οποίο ουδέποτε ασχολήθηκα και άλλο το πολιτικό πρόσωπο. Το πολιτικό πρόσωπο με δική του θέληση έγινε και δημόσιο πρόσωπο. 
       -Οι θετικές του προτάσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες καθώς επίσης οι αρνητικές του προτάσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες, τα λάθη του, οι παραλείψεις του καθορίζουν και επηρεάζουν τη ζωή μας.  
      -Συνεπώς η κριτική μου δεν έχει να κάνει με το φυσικό πρόσωπο αλλά με το Πολιτικό- Δημόσιο Πρόσωπο.

11 σχόλια:

  1. Αχιλλέα μην κάνεις το λάθος που έκανε ο Τάκουλας και αγνοήσεις αυτά που θα σου γράψει ο Κώστας. Να τα σκεφτείς και να αποφασίσεις. Σε τιμά που ο δάσκαλος σου στέλνει δημόσια επιστολή. Σε ψήφησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχιλλέα μην αφήσεις το γνωστό παράκεντρο να διοικεί τη Ζαβέρδα. Εμείς εσένα ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και να θέλει να προσφέρει ο Αχιλλέας και ο κάθε πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος δεν μπορεί!!!! Διότι με τον νέο νόμο ο ρόλος του είναι μόνο εισηγητικός... οπότε τί είχες Γιάννημ τί είχα πάντα.. Επίσης το ίδιο θα γίνεται και με τούς δημοτικούς συμβούλους!!! Τα πάντα θα περνάνε και θα εγκρίνονται από την δημαρχιακή ( οικονομική ) επιτροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ
      ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 4-5.000 ΕΥΡΏ ΤΟ ΧΡΌΝΟ
      ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ, ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΌΣ ΔΗΜΟΥ ?

      Διαγραφή
  4. 1.00πμ ο προεδρος ειναι αυτος που θα τρεξει πρωτος παντου αν εχει εγωισμο και καπριτσιο και θα φαει το πρωτο βολι καλο η κακο και αυτα τα χρηματα που παιρνει δεν φτανουν ουτε για τα τηλεφωνα ,ο προεδρος που δεν ειναι γλυφτης του δημαρχου ....μπαινει και μεσα καθε χρονο αγαπητε

    ενας προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:00 πμ να διαβάσεις ποιό καλύτερα τι γράφει ο 12:21 ... Μην πετάς πέτρες στον αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είναι δυνατον να γραφετε τετοια πράγματα!εσεις στην Πάλαιρο δώσατε ξεκάθαρη εντολή στον συνδυασμό του Γιώργου να συνεχίσει!Τώρα ζητάτε απο αυτό το παιδί να πάει κόντρα στις αποφάσεις του συνδυασμού του;φυσικα και θα κάνει εισηγήσεις φιλτραρισμένες απο το πρατήριο αλλά και αφιλτράριστες να είναι πάντα η πλειοψηφία του Γιώργου θα ψηφίζει ομόφωνα!!και κάτι άλλο δεν χρειάζεται να εκλεγείς για να κάνεις εισηγήσεις εσύ..εσύ συγκεντρωνεις αυτά π σου λέει ο κόσμος και κάνει την εισήγηση, δηλαδή ο κάθε ένας πολίτης εμμέσως εισηγείται, εαν η παράταξη σου σε αδειάσει η ενεργεί μόνο κατά το δοκούν, τότε γυρνάς στον κόσμο τους λες την αλήθεια και παραιτείσαι και οταν μια ενεργεια ειναι μη έννομη κινουνται νομικα εναντιον του παραβιαστή και οι διάφορές λύνονται εκει π πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε άσε το πρατήριο ήσυχο όλο βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το πρατήριο πήρε τα σώβρακα της δεξιάς στη παλερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που σπρωξανε
    Το κασολα
    Να θεσει
    Υποψηφιοτητα
    Ηταν
    Ολοι
    Πληρωμενοι
    Απο
    Το
    Καριολη.
    Αυτή ειναι

    Ηαληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτό το κάθετο σχόλιο έχει πλάκα.
    πρωτότυπη γραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο