Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Οι PIRATES καθάρισαν τις ακτές και τα σκουπίδια τα εναπόθεσαν στο λιμάνι του Αστακού - Η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί και κατά τα άλλα θέλουμε τουρισμό...


Ο Φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης καταγγέλει το γεγονός ότι ενώ η Περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση PIRATES, καθάρισε τις ακτές της περιοχής και τα σκουπίδια τα εναπόθεσε στο λιμάνι του Αστακού, απο την άλλη η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου αδιαφορεί για την αποκομιδή των απορριμάτων και τονίζει αγανακτισμένος: 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Αστακός -Τουρισμός με σκουπίδια!!

        Όταν δεν είσαι ικανός να λύσεις ένα πρόβλημα και η λύση ή η βοήθεια που σου προσφέρετε από κάποιον η κάποιους άλλους, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι τον ευχαριστήσεις δημόσια (είτε είσαι φυσικό πρόσωπο, είτε οργανισμός, είτε σύλλογος, είτε φορέας δημόσιος η ιδιωτικός)- φυσικά ο τρόπος και η μέθοδος που θα επιλεγεί ποικίλει ανάλογα το ποιος είσαι.
        Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος όμως ενδέχεται να μην έχεις την δυνατότητα να λύσεις ένα πρόβλημα ή να μην το έχεις αντιληφθεί. Και πάλι σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να συγχαρείς και να επαινέσεις αυτόν που θα σου προσφέρει την πολυπόθητη λύση.

           Αφορμή για το πιο πάνω σχόλιο μου είναι η αδιαφορία τουλάχιστον επί ΕΝΝΕΑ (9) ώρες που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρόη του Δήμου Ξηρομέρου στην εντυπωσιακή άλλα και εξαιρετική πρωτοβουλία μιας οργάνωσης εθελοντών με το όνομα PIRATES, που ο σκοπός του και ο στόχος τους είναι ο καθαρισμός λιμανιών, ακτών κ.α. στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου..........



        Μάλιστα η συγκεκριμένη οργάνωση βρέθηκε σήμερα στην περιοχή μας για δεύτερη φορά. Η οργάνωση εθελοντών αφού περισυνέλεξε πολλά άχρηστα αντικείμενα που βρέθηκαν στον βυθό της θάλασσας περιμετρικά των ακτών του Δήμου Ξηρομέρου, τα τοποθέτησαν σε ειδικές ανθεκτικές σακούλες και τα μετέφεραν στο λιμάνι του Αστακού με σκοπό να τα παραλάβουν οι αρμόδιοι για να μεταφερθούν εκεί που πρέπει. Η αποστολή τους τελείωσε αφού ενημέρωσαν τους υπεύθυνους για την περισυλλογή και στην συνεχεία αναχώρησαν για άλλους προορισμούς.

        Η αποκομιδή των αχρήστων αντικειμένων τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή μας τελείωσε σήμερα (22/7) και στις 13:00 εναπόθεσαν όλο αυτό το υλικό σε ένα τμήμα του λιμανιού με σκοπό οι αρμόδιες αρχές του Δήμου να το μαζέψουν και να το μεταφέρουν στην χωματερή.

      Έως τις 21:00 που γράφω αυτό το σχόλιο καμιά ενέργεια δεν έχει γίνει (τουλάχιστον έτσι  δείχνουν οι φωτο) για να περισυλλέξουν τα σκουπίδια που #ομορφαίνουν# τον κεντρικό παραλιακό δρόμο μπροστά από τις δέστρες των τουριστικών σκαφών που έχουν αγκυροβολήσει άλλα και απέναντι από τα καταστήματα εστίασης.

          Τουρίστες των σκαφών που έχουν δέσει στο λιμάνι απολαμβάνουν το φαγητό τους έχοντας φόντο τα άχρηστα αντικείμενα. Όλη αυτή την απαράδεκτη εικόνα την απολαμβάνουν παράλληλα  και  όσοι αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα πάνω στον παραλιακό δρόμο.

          Οι όγκοι των σκουπιδιών τους υποχρεώνουν να λοξοδρομήσουν για να μην #συγκρουστούν#. 

         Ας ελπίσουμε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι να βραδιάσει, οι υπηρεσίες του Δήμου θα φιλοτιμηθούν  να καθαρίσουν το πιο κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο του Αστακού ανακουφίζοντας όχι μόνο τους ντόπιους κατοίκους άλλα και τους τουρίστες που επιλέξανε για τόπο προορισμός τους με τα σκάφη τους τον Αστακό.

          Ακόμη μια στρεβλή εικόνα παρουσίας του Δήμου για τον τουρισμό έκανε την εμφάνιση της. Ας δείξουμε τουλάχιστον ότι τα αντανακλαστικά έστω και καθυστερημένα λειτουργούν.





24 σχόλια:

  1. ΕΣΥ Κ ΜΠΟΝΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι η δημοτική αρχή που εξελέγει να έχει διαφορετική συμπεριφορά και ευαισθησία σε τέτοια θέματα.Μακαρι κάτι να αλλάξει. Μην περιμένετε καμία ένδειξη καλής θέλησης από τους υπάρχοντες τοπικούς άρχοντες.Αν έδειχναν ενδιαφέρον θα παρέμεναν στην θέση τους πόσο μάλλον τώρα που ξέρουν ότι ήρθε η ώρα να πάνε σπίτι τους. Είναι πολύ πίσω ο Αστακός είστε πολύ πίσω σε όλα κάντε κάτι αλλιώς θα υπάρχει η ίδια μιζέρια και κακομοιριά .Δεν βρίσκει λόγο κάποιος να επισκεφτεί τον Αστακό και δεν οφείλεται στον τόπο γιατί φυσικό κάλος διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουρισμός με σκουπίδια , τουρισμός χωρίς νερό καταλαβαίνετε σε ποιο σημείο βρίσκεστε; Κατά τα άλλα επισκεφτείτε τον όμορφο Αστακό να περάσετε αξέχαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για την ηχορύπανση απο τα μπαράκια κυριε μπονη σιωπή και αυτό μειον ειναι για τον τουρισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός Χρηστάρα καλά τα λες η δημοτική αρχή είναι παντού απών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μπόνη
    Ασφαλώς σε αυτή την μεταβατική κατάσταση του Δήμου η εικόνα του είναι κάκιστη.
    Αλλά είναι αισχρό για την δικιά σου προβολή να μετασαλεύεσαι την δύναμη της εικόνας και να λέτε ψέματα .
    Ασφαλώς αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι αξιέπαινοι για τους καθαρισμούς δεν είχαν ειδοποιήσει τον Δήμο για την ώρα ,που θα τα έβγαζαν.
    Παρά ταύτα μετά από μισή ώρα ήρθε το μικρό φορτηγό του Δήμου και τα απομάκρυνε .
    Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας όλου του γεγονότος , γιατί αυτή την ώρα πίναμε τον καφέ μας μια παρέα τεσσάρων φίλων.
    Παρακαλώ να δημοσιευτεί , γιατί δεν μπορεί ο κύριος Μπόνης είναι στο απυρόβλητο και να πατάει επί πτωμάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην στεναχωριέστε βρε παιδιά τώρα που θα αναλάβετε εσείς θα διορθωθούν όλα ... Όσο για σένα Χρήστο μπόνη μάς έχετε προκαλέσει πονοκέφαλο με τις πολλές ιδέες και προτάσεις !!! Για να δούμε και μακάρι βέβαια ,το νερό, η καθαριότητα, και τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει αυτός ο τόπος να μπορέσετε να τα λύσετε σε μία ημέρα.. Χρηστάρα το 80% έχει ευθύνες που δεν τις φαντάζεσαι.. τα υπόλοιπα μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε τηλέφωνο τον Κόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μάθουν οι Αστακιώτες να ψηφίζουν σωστά, να ελέγχουν το παρελθόν και την προσωπικότητα του κάθε υποψήφιου, και να μην ψηφίζουν για ένα ξεροκόμματο που τους πετάνε όπως στα σκυλιά. Ξυπνήστε! είστε άνθρωποι δεν είστε ζώα! Αξίζετε καλύτερη τύχη και ο τόπος μας και εσείς που ζείτε εκεί. Έλεος πια κοιτάξτε τις γύρω περιοχές Βόνιτσα - Πάλαιρο - Μεσολόγγι κ.λ.π. τι ανάπτυξη έχουν πάρει, και ο Αστακός που είχε τόσες προοπτικές, και μόνο το φυσικό λιμάνι 3ο στην Ελλάδα πόσο πίσω έχει μείνει. Τις τελευταίες 4ετίες καμία πρόοδο, η δε τελευταία ήταν η ταφόπλακα για τον τόπο. Πόσο λυπηρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δημος ειναι ικανος να τα ξαναπεταξει μεσα στη θαλασσα επειδη βαριεται να τα παει στη χωματερη..οπως και οι κατοικοι δε θα σταματησουν ποτε να πετανε τα σκουπιδια αφου θα εχουν στο μυαλο τους οτι καποιος αλλος θα τα μαζεψει και δε καταλαβαινει τι κακο κανει,και το τραγικο ειναι οτι οι νεοι του αστακου το μονο που εχουν μαθει απο τους γονεις τους ειναι να συνεχιζουν το σκουπηδαριο τους..ο αστακος δε προκειται να φτιαξει ποτεεεεε κριμα!!!εδω καθε μερα κοβεται το νερο τη συζηταμε..η ντροπη της ελλαδας ειναι ο αστακος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρωμιαρηδες μια ζωη τα ιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δλδ επρεπε να ερθουν οι ξενοι εθελοντες για να καθαρισουν τις παραλιες μας;;;εμεις δλδ τι κανουμε;;;αυτο που κανουμε ειναι να γεμιζουμε με καρκινο και αρρωστειες τα παιδια μας!!το καταλαβενετε ρε;;;;;ας απαντησει καποιος του δημου τι εκανε τοσο καιρο και να μας απαντησουν και οι επομενοι τι θα πραξουν απο εδω και περα;κουβεντα κανενας ολα για τα λεφτα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσυ ρε φιλαράκι πριν λίγα χρόνια που έκανε ο ΝΑΟΑΣ εθελοντικό καθαρισμό που ήσουνα?

      Διαγραφή
    2. Εσυ το ομολογεις μονος σου..δλδ πρεπει εγω να παω εθελοντικα να μαζεψω τις βρωμιες των αλλων;και η μοναδικη καθαριοτητα ηταν ο εθελοντισμος του ΝΑΟΑΣ δλδ πριν χρονια;και τσαμπα χαχα ε ρε τι ακουμε.μαθε λοιπον οτι στον εθελοντισμο οποιος θελει παει αλλα κανενας εθελοντισμος δε λυνει το προβλημα.το προβλημα το λυνει ο δημος πληρωνοντας καθαριστες κυριε (οχι ΤΣΑΜΠΑ)και οχι οι εθελοντες που προσπαθουν να κανουν αυτα που δε κανει ο δημος.και ναι εγω δεν πηγα να μαζεψω πριν χρονια γτ δεν ειμαι εθελοντης και δε μαζευω τσαμπα τις βρωμιες αλλον που δε σεβονται τπτ..αλλα πιστευω οτι ουτε εσυ που μας το παιζεις εθελοντης πηγες για τον απλουστατο λογο οτι δε σε πειραζει η σημερινη κατασταση,αν σε πειραζε θα απαντουσες διαφορετικα και σαν εθελοντης θα ειχες φριξει..εσυ απλα πεταξες τη παατζα σου για να απαντησεις γτ οπως φαινεται εχεις προσωπικο συμφερον..τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια ξερουμε!!!

      Διαγραφή
  13. Ας έρθουν και στο Μύτικα γιατί σε λίγο θα μας πνίξουν τα σκουπίδια.αυτο γίνεται εκδικητικά,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητοι φιλοι ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ θα παιρνει την απαντηση του. Ξεκινω με τον πρωτο σχολιαστη.Τι κανω εγω σαν προεδρος του Συλλογου αναρωτιέσαι . Δικαιη η απορια σου!!! Ερωτω όμως πριν σου πω τι εχω κανει εγω , εσενα, τι εχεις κανει εσυ για τον τουρισμο και την αξιοποιηση του τοπου μας . Φυσικα τιποτε γιατι τιποτε δεν εχει γινει Αρα εισαι ένα ΜΗΔΕΝ . Σχολιαζεις τους αλλους που τολμουν να γραψουν κατι, χωρις να εχεις ουτε μια εστω ενδειξη προσπαθειας βελτιωσης της καταστασης που υπαρχει . Εισαι προφανως ενας απο τους πολλους κριτες που υπαρχουν και με την ασφαλεια του ΑΝΩΝΥΜΟΣ μπορεις να γραφεις οτι θες . Ξεκινω τωρα ως προς τις δικες μου ενεργειες κατ αρχας σαν συλλογος. Οπως ισως γνωριζεις (παντα θεωρητικα )οτι σαν συλλογος δεν εχουμα καν ζωη ουτε εναμιση χρονο, που σημαινει ότι οι δυνατότητες μας ηταν κα είναι ελάχιστες και που αν αναλογιστείς ότι ενας ΔΗΜΟς ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ επι 12 τουλάχιστον χρονια στο ζητημα τουρισμου ηταν ανύπαρκτος τοτε σκεψου τι δυνατότητες εχει(χρονικες και οικονομικες) ενας μικρος συλλογος να κατορθωσει να υλοποιησει τις οποιες σκεψεις εχει πανω στον τουρισμο. Αγαπητε φιλε κοιτα την καμπουρα σου πρωτα και μετα σχολιασε τους υπολοιπους. Θεωρεις ότι είναι εκθεση ιδεων το ότι αναρτω καποια θεματα που αντιμετωπίζω στην διαρκεια των διακοπων μου στον Αστακο και τα οποια σε αλλους θα ειναι αρεστα σε αλλους οχι Δηλαδη η αδιαφορια , η αποκρυψη και η μη δημοσιευση των οποιων γεγονοτων εμφανιζονταιι είναι θετικη πρωτοβουλια εν αντιθεσει με την ενημερωση και την προβολη που ισως καποιους τους δυσαρεστεί είναι εκθεση ιδεων!!!! Ειναι μια ενδιαφερουσα αποψη παντως !!!! .Και αν δεχθω ότι είναι εκθεση ιδεων , σε προκαλω να γραψεις και εσυ μια αντιστοιχη και δημοσιποιησε την για να κριθει από τους συμπολίτες μας. Ισως η δικη σου να βαθμολογηθεί με 20....Κλεινωνατς σου ζητω να μου στειλεις το mail σου τηρώντας παντα την εχεμυθεια να σου στειλω τις πρωτοβουλίες που είχαμε αποφασισει να παρουμε σαν συλλογος Αστακιωτων για τον τουρισμο για την αναδειξη και προβολη του Αστακου, που δεν τις υλοποιήσαμε για τον λογο οτι προεκυψαν οι Δημοτικες εκλογες και υπηρχε παντα ορατος ο κίνδυνος να καηγορηθουμε σαν υποστηρικτες της νυν δημοτικης αρχης αν τις πραγματοποιούσαμε (διοτι καποιες ειχαν οριστει σαν ημερομηνια στις αρχες Μαιου) αλλα και από την άλλη πλευρα να είχαμε παλι αρνητικα σχολια(κατι σαν του λογου σου) ότι συγονταρουμε την νεα Δημοτικη Αρχη. Γιατι πρεπει να σε ενημερωσω ότι οι εκδηλώσεις μας δεν ηταν κλαρινα και προβατινα αλλα θα τυχαιναν τεραστιας δημοσιότητας..Υπομονη μεχρι το επομενο καλοκαιρι. Και κλεινω σαν φυσικο ατομο τι εχω κανει.Φυσικα αυτο θα φανει σε πολλους εγωιστικο και προσπαθειας να προβαλω τον εαυτον μου Απλα ενημερωνω οσους κακοβουλα σκεφθουν οτι δεν εχω καμια σκεψη για μελλοντικες εξουσιες !!! Εκατοντάδες δημοσιεύσεις κειμενων και φωτογραφιων σε δεκάδες περιοδικα και site για τον Αστακο(μπορω να σου προσφερω μερικα)--Παρεμβαση σε υπουργειο πολιτισμου για την αναδειξη των αρχαιολογικων χωρων( καστρα) αλλα ο συγκεκριμένος δήμαρχος(της τοτε εποχης) απερριψε την πρωτοβουλια μου(την τελευται στιγμη κυριολεκτικα) , παραλληλα δε ματαιωσε και την μεταβαση υπηρεσιας του Υπ.Πολιτισμου να ερθει στον Αστακο διοτι η κυβερνηση ηταν του ΠΑΣΟΚ και σε λιγες ημερες θα ειχμαε εθνικες εκλογες οπου θα αλλαζε κυβερνηση. Φυσικα το ότι συμμετεχω (ασχέτως με οποια ιδιοτητα) στον Συλλογο Απανταχου Αστακιωτων που στοχος του είναι να συνεγαζεται με την εκάστοτε δημοτικη αρχη αρμονικα. Κλεινωντας παντως σε ενημερωνω ότι κανεις μα κανεις δεν μου ζητησε την βοηθεια μου η να του εκθεσω τις αποψεις μου για το τι πιστευω εγω . Έαν μου το ζητουσαν και ειχα αρνηθει τοτε δικαιως θα ειχες λογο να με κρινεις Επναλαμβανω ότι πριν κρινεις τον αλλον για το τι δεν εχει κανει , δημοσιευσε τις δικες σου πρωτοβουλίες και ενεργειες , οι οποιες μαλλον δεν υπαρχουν Φρεντο,FACE BOOK, παραλια και σχολιο εισαι.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 6.38---Εχεις απολυτο δικιο στο θεμα που αναδικνυεις Ειμα μαζι σου και μαλιστα (πιστευω ) και μπροστάρης από εσενα--Στα δυο τελευταια χρονια(καλοκαιρινους μηνες) , εχω κανει 3 παρεμβασεις στην αστυνομια για το ζητημα που θετεις.Δυστυχως η κατασταση παραμενει ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ. Μαλλον θα χρειαστεί ανωθεν παρεμβαση πολύ υψηλων αξιωματων για να το λυσουμε -Εάν πραγματικα θες να λυθει ελα να ξεκινήσουμε μαζι μια πρωτοβουλια και να βρουμε συμπαραστάτες .Μαλλον θα αποτυχουμε (αντιλαμβάνεσαι τους λογους)αλλα την προσπαθεια πρεπει να την κανουμε Πιθανον και να δικαιωθουμε
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απαντηση στον 8.12---Τα σκουπίδια βγηκαν στην προβλητα στις 13.00 (μεσημερι) εγω στις 20.00 καθισα για καφε στην καφετερια Σαμαντα και ειδα δυο λιμενικούς που ηταν για το πλοιο που ειχε ερθει, να κανουν βολτα να κοιταζουν τις σακκουλες και κατι εψαχναν ρωτωντας καποιους που επιναν καφε (Φυσικα μιλαω με στοιχεια αν καταλαβες ασχετε) Ρωτησα τους ιδικτητες δυο καταστημάτων που ηταν εκει και που τα καταστηματα τους ηταν σχεδον απεναντι απο τις σακκουλες τι είναι αυτά και μου εξηγησαν τι ακριβως εχει προηγηθεί. Οι λιμενικοι κατι ρωτησαν καποιους και μαλιστα ο ενας (ψηλος και επικεφαλης) κατι ειπε στο τηλεφωνο του Εγω μεχρι και τις 20.50 που εφυγα δεν διεκρινα καμια προσπαθεια περισυλλογης Καποια σκυλια αδεσποτα που κοβαν βολτες μετεφεραν μαλιστα μια σακκουλα μαυρη λιγο πιο περα .(Ευτχως που δεν την ανοιξαν)!!! Όταν σηκωθηκα και τα φωτογραφησα μετα απο παροτρυνση τουλαχιστων 10 Αστακιωτων που καθονταν στου Γιαννουτσου και στον Μπουκουβαλα(εχω ονόματα αν θελεις--παντα με στοιχεια) τοτε καποιος από τους θαμωνες στου Μπουκουβαλα μου φωναξε Γρψε κατι γιατι ετσι θα φυγουν Επιστρεφωντας στο σπιτι για να σηκωσω το θεμα μου τηλεφωνησε καποιος ιδιοκτητς από κατάστημα που εχει στην παραλια και μου ειπε τα εξης(υπαρχει η κληση) μολις εφθασε ο Δήμαρχος να τα μαζεψει Του το σφυριξανε ότι τα φωτογραφίζεις και ειρθε.Αυτα για να εχεις μια εικονα και να μην κανεις τον ΞΕΡΟΛΑ η τον ντελαλη καποιου. Οι λιμενικοι είναι εδώ , οι καταστηματάρχες είναι εδώ , οι θαμωνες είναι εδώ .Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα !!! Αλλα η μικροψυχια και ο συγκοφαντηση είναι κατι που σε διακρινει
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8.21--Προκαλω πανικο; Γιατι ; Γιατι γραφω κατι χωρις φοβο ενώ εσεις δεν εχετε την δυναμη να το γραψετε ; Και εξαλλου γραφω παντα ΕΠΩΝΥΜΑ για να μπορειτε να με κρινετε
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ 12.31 ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ,Η ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ ενημέρωσα ο θ Λιβάνης ήρθε αμέσως δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. [ Καράβια βγήκαν στην στεριά και πιάσανε τα όρη
    Ποιός είδε γλάρο στα βουνά στο Μέτσοβο Βαπόρι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Esu o stokos ton 7:44 o mponis sou eksigei poio pano k me wres k me onomata apo magazatwres oti mexri ths 21:00 den eixan mazeyti apo to prwi ta skoupidia. Esy ti den katalabeneis dhladh k masas thn karamela tou libani.. pes mou pwsa sou dinei gia na grafeis na sta dwsw egw na mhn kseftilizese opws o kirios libanis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΟΚ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο