Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΒΟΝΙΤΣΑ: Συνάντηση βουλευτή Αθ. Καββαδά με τον Δήμαρχο Γ. Αποστολάκη για το πρόβλημα απορριμμάτων της Λευκάδας




             Στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης ο Βουλευτής Αθ. Καββαδάς, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Άκτιου – Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος (για το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων της Λευκάδας), ενώ θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ για την προέγκριση δημοπράτησης της ΜΟΠΑΚ και της διευθέτησης των απορριμμάτων της Λευκάδας μέχρι την λειτουργία της μονάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις και αυτοψία του Βουλευτή Λευκάδας Αθανάσιου Καββαδά για το θέμα των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας

         Με τον κ. Στάθη Βλάχο Αντιδήμαρχο Δήμου Λευκάδας και καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα που αφορούν στα απορρίμματα συναντήθηκε ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, το πρωί της Παρασκευής 12ης Ιουλίου 2019.............



        Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρωση του Βουλευτή από τον κ. Βλάχο, για το σοβαρότατο ζήτημα των στερεών αποβλήτων που αποτελεί απειλή για την υγεία των κατοίκων της πόλης και των γειτονικών οικισμών, αλλά και μείζων πρόβλημα για την οικονομία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη του νησιού.

        Αμέσως μετά την συνάντηση ακολούθησε επιτόπια αυτοψία στον χώρο που λειτουργεί ο δεματοποιητής και στον χώρο απόθεσης στερεών αποβλήτων.
       Ο κ. Καββαδάς χαρακτήρισε την κατάσταση ως το σοβαρότερο πρόβλημα του Δήμου Λευκάδας, το οποίο απαιτεί επειγόντως οριστική λύση με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπευθύνων.

         Στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης ο κ. Βουλευτής το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Άκτιου – Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος, ενώ θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ για την προέγκριση δημοπράτησης της ΜΟΠΑΚ και της διευθέτησης των απορριμμάτων της Λευκάδας μέχρι την λειτουργία της μονάδας.   

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό










17 σχόλια:

  1. Ενα σκουπιδαριο
    ολοκληρη η Ελλαδα.
    Ειμαστε Ευρωπη;
    Σε ποιο αλλο κρατος
    υπαρχει αυτο το χαλι;
    Μονο εδω,στο Ελλαδισταν.
    Αυτους που ψηφιζαμε τοσα
    χρονια και μας εφεραν
    τις χωματερες, τη βρωμα
    μεσα στη πορτα μας,αυτους
    θα ψηφιζουμε μια ζωη,μεχρι το θανατο.
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    Ζητω στη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ|ΚΙΝΑΛ στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί δε πάει στην ορεινή Λευκάδα να πείσει τους κατοίκους για τη δημιουργία ΧΥΤΑ. είναι κι αυτός οπαδός του-φορτώνω το πρόβλημά μου σε άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά και να μην έχει ανάγκη κανέναν.Το προβλημα
      μόνο έτσι λύνεται.!!!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνω με τον 2.19
    Ολόκληρο νησί δεν μπορούν να βρουν ένα σημείο να το κάνουν χωματερή; πρεπει σώνει και καλά να φορτωθούμε τα σκουπίδια τους; η μήπως δεν ταιριάζει χωματερη σε ενα τουριστικο μερος οπως η Λευκάδα...να δουμε τι ανταλλάγματα θα πάρουμε που ελπίζω να μην ειναι μονο υποσχέσεις για στήριξη του Δημου απο την Κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έχει συμφωνήσει να τα φέρει στη Ζαβέρδα ο Γιωρθοδόρος. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωργοθόδωρος- Τσινιάς- Αρετάκιας. Η τριάδα των σκουπιδιών. Τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Λευκαδα που εχει χωρο στελνει τα σκουπιδια της στους "βλαχους" οπως μας αποκαλουν και καπου κυλαει χρημα. Ακομη και τις ανεμογενητριες σε εμας τις φορτωσε. Αν κοιταξει κανεις τον χαρτη ΡΑΕ (ρυθμισικη αρχη ενεργειας) η Λευκαδα δεν ουτε μια ανεμογενητρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι λεφκαδιτες εχνε λεφτα και πλερωνουν και τα σκουπιδια και το ρευμα για να μην βαλουν ανεμογεννητριες. εσεις ρε φτωχομπινεδες κακομαθημενοι τεμπεληδες π θελτε ψτες πρατινες στα παγκυρια δωρεαν πατε σα λιμασμενα για ενα κοματι κρεας αφου ειναι τζαμπα αν δεν παρει ο δημος τα λεφτα απο τους λευκαδιτες μετα πως θα φατε φαι? μια κορπη μια ανδρομεδα απο βονιτσα και τα ξενοδοχεια παλαιρου και τα σκουπιδια σας κρατανε στη ζωη. απο κατουνα μερια μονο για να τρωνε ειναι δεν εχουν κατι να προσφερουν στο δημο. εχτε λεφτα εσεις να στελνετε τα σκουπιδια σας αλλου? εδω οι μισοι ουτε τα δημοτικα τελη δεν πληρωνετε που να τα βρειτε? και ολα αυτα γιατι εσεις το κανετε ετσι γιατι οχι απλα δε συνεργαζεστε αλλα σκοτωνετε και τις κατσικες της γειτονιας αφου δεν θελετε να εχετε κι εσεις. ετσι θα παραμεινετε αυτοι που θελουν να προκοψουν εχουν φυγει εδω και καιρο εδω εμεινε η σαρα και η μαρα και το κακο συναπαντημα. προσπαθουν μερικοι να σας κανουν και ανθρωπους αλλα δεν γινεστε ουτε με σφαιρες. περαστικα σας λοιπον ειστε απογοητευση της ανθρωποτητας ακομα και στη ζιμπαμουε τα χωρια συνεργαζονται για να επιτυχουν κοινους σκοπους. κακο χωριο τα λιγα σπιτια λεει μια παροιμια γιατι για χωριο προκειται αφου το κλιμα δεν σηκωνει αναπτυξη ενα χωριο που ερημωνει και αυτο φαινεται απο τα σχολεια που συγχωνευονται λογω ελλειψης παιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΑΡΆ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΎ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ
      ΣΕ ΌΛΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΎΣΕΙΣ. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
      ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΏΡΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΑΣ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ
      ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΧΥΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

      Διαγραφή
  8. Όταν τα λέει ο Κώστας εμείς κοιτάζουμε την βολεψή μας μη δέν φάμε κανένα κοψίδι προβατίνα ψητή και αδυνατίσουμε. και μπύρες κρύες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

      Διαγραφή
  9. O Tριαντακωνσταντής τα λέει, τα γράφει,τα φωνάζει. Θέλουν να κάνουν τη Ζαβέρδα και τη Πογωνιά χωματερή όλης της Δυτικής Ελλάδας. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δικαιώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑ.χα.χα!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ..Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!!!!ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ...ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα ομως απο εκει εχει χρημα. απο τη βονιτσα τι εχει; μερικους που αδειαζουν τους καδους στην κουκουμιτσα και σε πολλες περιοχες για να βγαζουν φωτογραφια τα πεταμενα σκουπιδια για προπαγανδα; σε παρακαλω τα ξερουμε πολυ καλα. σε χωματερη θα επρεπε να ζουν μερικοι και πολυ τους ειναι.

      Διαγραφή
  11. ΜΩΡΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΥΛΕΨΕΤΕ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς τελικά σας έχει γίνει ο Αποστολάκης εφιάλτης. Γιώργο γερά και η άλλη τετραετία θα γράψει Αποστολάκης γεωργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο