Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Σήμερα στον Ανακριτή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας-ασέλγειας

Σήμερα Τετάρτη πρόκειται να οδηγηθούν στον Ανακριτή του Αγρινίου οι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος 15χρονης στο Αγρινίου.
Πρόκειται για τον 53χρονο πάτερα της ανήλικης που κατηγορείται ότι την εξέδιδε και τον 57χρονο επαγγελματία που κατηγορείται πως αποπλανούσε έναντι αμοιβής το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική – γυναικολογική εξέταση έδειξε πως η νεαρή είναι σεξουαλικά ενεργή, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί κάποια σημάδια βιασμού. Η ίδια φέρεται να έχει παραδεχτεί πως βρίσκονταν με τον 57χρονο, τον τελευταίο μήνα. Δεν φέρεται όμως να έχει καταθέσει πως ειχε σεξουαλική επαφή μαζί του.
Η Αστυνομία διεξάγει πάντως έρευνες, γνωρίζοντας πως πατέρας και κόρη ήταν διαρκώς μαζί και εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι και η θλιβερή αυτή κατάσταση να εξελίσσεται σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν πάντως δεν μπορεί να αποδειχτεί κάτι τέτοιο.
Ο 53χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου, ενώ ο 57χρονος επαγγελματίας της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής.
 https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο