Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Απίστευτο! Προσοχή!! Έπεσαν οι στύλοι φωτισμού στο νέο γήπεδο της Κατούνας [ΦΩΤΟ]

Δυο χρόνια μετά τα εγκαίνια του γηπέδου Κατούνας...... Κρίμα τόση εγκατάλειψη από την δημοτική Αρχή

             Για τραγική κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της Κατούνας, δύο μόλις χρόνια μετά την εγκατάσταση των προβολέων και του νέου χλοοτάπητα κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα του katounanews.blogspot.com.
          Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «ψεύτικες, επικίνδυνες κατασκευές και τοποθετήσεις με στύλους που έπεσαν με την πάροδο του χρόνου, χωρίς συντήρηση».
      Διευκρινίζεται ότι δεν έπεσαν τις ημέρες που σημειώθηκαν δυνατοί άνεμοι και καταιγίδες. Δύο από τους στύλους των προβολέων έχουν πέσει πριν από τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι και οι υπόλοιποι στύλοι που δεν έχουν πέσει είναι σε πολύ κακή κατάσταση και μπορεί να προκαλέσουν δυστύχημα ή και πυρκαγιά................



        Οι κολόνες βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου και αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά αλλά και όσους πηγαίνουν για περπάτημα και τρέξιμο γύρω από το γήπεδο.
      «Αν δεν τα έχουν δει αυτά οι του Δήμου ας δουν τις φώτο έστω και από εδώ και ας κάνουν κάτι. Πέρσι τέτοιο καιρό δείχναμε το γήπεδο με φωτισμό και καμαρώναμε.
        Που να ξέραμε όμως την πραγματικότητα. Λοιπόν κύριοι, ολόκληρη η εγκατάσταση θέλει σοβαρή μελέτη για τον φωτισμό του γηπέδου και όλα να γίνουν από την αρχή. Επίσης στο γήπεδο στην ανατολική πλευρά συσσωρεύονται τα νερά και θέλει εξωτερικούς αγωγούς για να μην λιμνάζουν τα νερά και να φεύγουν. Ελπίζουμε το βοηθητικό να μην έχει τα ίδια προβλήματα.
           Ελπίζουμε μην έχουμε κάποιο τραγικό ατύχημα από αυτές τις κακοτεχνίες. Όσον αφορά το πως έπεσαν οι κολώνες φωτισμού δεν έχουμε άποψη.

        Ελπίζουμε τα άρθρα μας αυτά να ανοίξουν τα μάτια σε μερικούς που τα έχουν κλειστά στα προβλήματα που υπάρχουν. Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα χωριά του Δήμου μας με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

            Θα συνεχίζουμε να προβάλουμε έργα που γίνονται στην περιοχή μας αλλά ταυτόχρονα θα αναδεικνύουμε και τα προβλήματα. Για μας η μόνη έγνοια και ο μόνος στόχος είναι πως η ζωή των δημοτών μας να καλυτερεύει» καταλήγει το δημοσίευμα του https://katounanews.blogspot.com/


18 σχόλια:

  1. Μηπως τους βγαλανε μονοι τους εκει στην κατουνα τους στυλους για να εχουνε να λεμε για την δημοτικη αρχη πραγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιο κατουνας γιατι φωναζει τωρα τα 5 προηγουμενα χρονια δεν ειχε μιλια.Τορα του δωσανε δρομο και τωρα εχει λαλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φάτε τον Καργιόλη ...Καργιόλια τώρα για να βάλετε μυαλό...😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς σφίξη λάδι δέν βγαίνει
      και μυαλό δέν μπαίνει

      Διαγραφή
  4. τσαμπα λεφτα πεταει ο δημος πανω στην κατουνα. φαινονται οι φωτο οι στυλοι κοπηκαν στη βαση δεν λυγισε το σιδερο και επεσαν. τα χαλανε μονοι τους και λενε για το δημο μετα. ξαναφτιαξτε τιποτα πανω κει και να μην πληρωνουν και δημοτικα τελη. δωστε τους στο δημο αμφιλοχιας να ησυχασουμε ας γινουμε μικροτερος δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάει το γήπεδο λακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν όλοι εσείς που φωνάζετε και τα ξέρετε όλα η σημερινή δημοτική αρχή έφτιαξε το χορτάρι....για τις κολωνες όλοι στο χωριό γνωρίζουν ότι είχαν γίνει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές επί δήμου μεδεώνος και επίσης όλοι γνωρίζουν πόσο κόστισαν τότε.και εσυ κύριε katouna news είναι πολύ καλό να ασκείς κριτική αλλά κριτική με αλήθειες.μην πέφτεις τώρα από τα σύννεφα.αφου γνωρίζεις το κόστος και την δημοτική αρχή που κατασκεύασε τις κολώνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το απόλυτο μηδενικό στην Κατούνα ο Αποστολάκης. Να τον χαίρεστε όσοι του δώσατε ξανά εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΟΥΝΑ...... Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ανώνυμος είπε...
    Και κατουνας γιατι φωναζει τωρα τα 5 προηγουμενα χρονια δεν ειχε μιλια.Τορα του δωσανε δρομο και τωρα εχει λαλια;
    20 Ιουλίου 2019 - 10:27 μ.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Ρουφα το αυγό σου τώρα Μπουλη και πίσω σπίτι σου. Επαιξες με το Κατουνα κι έχασες. Να ξέρεις οτι παραιτηθηκε με αξιοπρεπεια και δεν τον εδιωξε κανένας. Μόλις βγαλει τις βρωμιες σου, στον αέρα Μπούλη θα πάρουν τα βρακιά σου φωτιά. Ξεψυχαει πολιτικα ο Παντελης και δαγκωνει σαν το φιδι την ουρα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ διακρίνω ένα πανικό στους αποστολακέους. προσπαθουν με προβοκάτσιες να δικαιολογηθουν. ειναι τοσο γατζομενοι στη καρεκλα και στη κουταλα, που και τα σωβρακα να τους κλεψουνε δεν θα το παρουνε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο και να προσπαθεί ο γνωστός φωτογραφος από Κατούνα δεν θα καταφέρει να χτυπήσει ούτε τον Δήμαρχο, ούτε τον Θόδωρας Στούπα, ούτε τον Παντελή Αποστολάκη...... Ο πρώτος βγήκε πάλι δήμαρχος, ο δεύτερος εκλέχθηκε και θα πάρει πάλι θέση και ο τρίτος ήδη ξεκίνησε και φτιάχνει την ομάδα του για την επόμενη ημέρα. Βάζω σε όποιον θέλει στοίχημα ότι μετά τον σημερινο δήμαρχο, μπροστά θα μπει ο Αποστολάκης Παντελης με σχήμα ανεξάρτητο με δεξιές κα αριστερές πινελιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απασφάλισε ο Κατουνας. Επαιξες παντελή και εχασες. Κατουνας-Παντελής: 20-0.. δωστους πονο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ πατριώτη 22 Ιουλίου 2019 - 8:45 π.μ.

    Κι όμως υπάρχουν ακόμα βόδια που φανταζονται αρχηγο τον Παντελή. Καμία τύχη για αυτό το τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζωνιανά της Αιτωλοακαρνανίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Παντελής είναι ο επόμενος δήμαρχος εάν ο Γιώργος δεν ξανακατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ουρλιάζετε ρε μοσχάρια ο Αποστολάκης και τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει ρε Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κατουνα μη φωναζεις και πολυ θα βραχνιασεις. τι εγινε εκανες κομμα με τον ξηρομεριτη εναντιον του αποστολακη? τι σου ταξανε και γιατι δε στο εδωσαν? παρεπιπτοντος αν ο παντελης κατεβει υποψηφιος στις επομενες θα τον στηριξει ολος ο κοσμος και θα βγει απο την πρωτη κυριακη οσο και να τον χτυπατε κυριολεκτικα και μεταφορικα οποτε κανε τα κουμαντα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο