Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Συνελήφθη με χασίς στο Αγρίνιο, καλλιεργούσε δενδρύλλια στο πατρικό του στον Ίναχο

Στη σύλληψη ενός 39χρονου προχώρησαν χθές αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.
Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για οπλοκατοχή, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και άλλες παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης στον 39χρονο στο Αγρίνιο, βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα χασίς. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου επίσης βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 39χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Εκεί βρέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας , μεταλλικός τρίφτης, τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 340 ευρώ.
 Τα ευρήματα αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς σε περεταίρω έρευνες. Μετέβησαν στο πατρικό σπίτι του 39χρονου σε χωριό της ΔΕ Ινάχου, όπου βρήκαν κι άλλη μικροποσότητα χασίς και μια κροτίδα, ενώ σε χωράφι πολύ κοντά στο πατρικό του σπίτι, βρήκαν πως ο 39χρονος καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια χασίς , ύψους 30 και 57 εκατοστών.
 https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο