Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ο Σπύρος Μπαρμπαρέσος με καταγωγή από τον Αστακό, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νότιου Τομέα Β΄ΑΘΗΝΩΝ

                Με καταγωγή από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας είναι ο υποψήφιος Βουλευτής Σπύρος Μπαρμπαρέσος με το ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα Β΄ΑΘΗΝΩΝ. 

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

       Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στου Ζωγράφου και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικώ στην Ηλιούπολη. Η καταγωγή μου είναι από τον Αστακό Ξηρομέρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασα Φυσικοθεραπεία στο Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, είμαι κάτοχος M.Sc. της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., και Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος με οργανική θέση φυσικοθεραπευτή στο Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπος στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.........


       Μέσα από την δουλειά μου νιώθω τον πόνο των ανθρώπων που αντιμετωπίσουν διάφορες παθήσεις, αλλά στα χρόνια της κρίσης που βιώνουμε προστέθηκε και το πρόβλημα της καθημερινής επιβίωσης. 
        Αποφάσισα σ’ αυτήν την δύσκολη συγκυρία της Ελληνικής κοινωνίας που ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά πρέπει να αποτελούν σημεία αναφοράς, σε συνδυασμό με την φθίνουσα πορεία του Ε.Σ.Υ., να δηλώσω ΠΑΡΟΝ και να αγωνιστούμε μαζί.
      Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή, στην υγεία, στην τροφή, στην ιατρική περίθαλψη, στην κατοικία, στην εκπαίδευση, στην ελευθερία, στην εργασία και όλοι είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου. 
   Πρέπει να εξαλείψουμε κάθε εκούσια ή ακούσια καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
         Η Δημοκρατική Παράταξη με το «Σχέδιο Ελλάδα» απαντά στην απαίτηση των πολιτών για Αξιοπρέπεια και Ελπίδα στην ζωή τους, θέτοντας προαπαιτούμενο της ανάπτυξης την κοινωνική δικαιοσύνη. 
Υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο