Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝΣΥ): Καλό σου ταξίδι φίλε Δημήτρη Κοθρούλα...

Ανακοίνωση για το θάνατο του Μέλους της ΠΑΝ.ΣΥ, της Ο.Π.ΣΥ.Ξ και των Πολιτιστικών Συλλόγων 
ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΑΚΗ) ΚΟΘΡΟΥΛΑ

       Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έφυγε αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα, ο συνοδοιπόρος, ο συνεργάτης, ο εθελοντής των πολιτιστικών σωματείων και λάτρης της κοινωνικής προσφοράς, ο ακούραστος Ξηρομερίτης, ο φίλος,   
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΚΟΘΡΟΥΛΑΣ.

         Ο Τάκης Κοθρούλας  στέλεχος του πολιτιστικού κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία και επι πολλά χρόνια μέλος στο Κεντρικό συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ, υπηρέτησε με πίστη, δυναμισμό, αφοσίωση και τιμιότητα τους πολιτιστικούς συλλόγους..............



           Αγωνιστής, ακέραιος χαρακτήρας, εξαιρετικά αγαπητός στους χώρους που δραστηριοποιούνταν, στους συναδέλφους του και στην κοινωνία, κόσμησε με την πολύχρονη δράση του το χώρο του πολιτιστικού κινήματος και των κοινωνικών αγώνων. 
          Μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του ήταν μέλος του Κ.Σ της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) και μέλος των Γεν. Συνελεύσεων της ΠΑΝ.ΣΥ, θέσεις που τίμησε  από το 1993 ως το 2019. Υπηρξε πρόεδρος και επι πολλά χρόνια μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κωνωπινιωτών «οι Άγιοι Απόστολοι».

       -Το Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ. εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και αναστέλλει για ένα μήνα τις προγραμματισμένες δράσεις του.
        -Αντιπροσωπεία του θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και την ταφή του  στη γενέτειρα του, Κωνωπίνα Ξηρομέρου. 
   -Καλό σου ταξίδι φίλε Δημήτρη. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Το Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο