Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Θρίλερ στην Κεφαλλονιά: Εντοπίστηκε και πτώμα άντρα στη θάλασσα

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό σορού γυναίκας στα Γραδάκια, βρέθηκε και το πτώμα ενός νεαρού άντρα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου.
Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κεφαλονιά, καθώς ένας άντρας και μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του νησιου του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, άντρες του Λιμεναρχείου της Κεφαλονιάς εντόπισαν έξω από το λιμάνι του Πόρου το πτώμα ενός άντρα, ηλικίας περίπου 30 ετών. Το σκάφος του Λιμεναρχείου έσπευσε άμεσα για να ανασύρει το πτώμα από την θάλασσα και να το μεταφέρει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία και νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν στην Πάτρα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Μερικές ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης, είχε εντοπιστεί η σορός γυναίκας, 60 ετών περίπου, κι αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια. Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,70μ, ηλικίας περίπου 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης,είχε κοντά μαλλιά καστανού χρώματος και φορούσε μαύρο μαγιό. Η σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο