Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Με πρωτοβουλία του Τοπικού Συλλόγου καθαρίστηκε το ποτάμι στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Βόνιτσας -ΦΩΤΟ

     



                Με πρωτοβουλία του Τοπικού Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου "Ιωάννης Κουτρουλός", καθαρίστηκε το ποτάμι "Κεφαλόβρυσο" στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, που διασχίζει και χωρίζει το χωριό στα δύο και που είχε καιρό να καθαριστεί.  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
         Συγκεκριμένα οι εθελοντές του Συλλόγου ανέλαβαν δράση και απομάκρυναν τα σκουπίδια, έκοψαν τα ξερόχορτα και την άγρια βλάστηση που είχε πάρει μεγάλο ύψος, καθάρισαν την κοίτη απο φερτά υλικά και τοποθετησαν γλάστρες για την αισθητική αναβάθμιση του χώρου. 

Με ανάρτηση του ο δραστήριος Σύλλογος, σημειώνει:
 "Έστω και με λίγα άτομα έγινε μία προσπάθεια να καθαριστεί το ποτάμι του χωριού μας. Το ζητούμενο είναι να γίνει η αρχή. Ο καθένας όσο μπορεί, όπως μπορεί, με χαμόγελο και θετική διάθεση. Ευελπιστούμε και σε μεγαλύτερη συμμετοχή εθελοντών, για να ολοκληρωθεί η ανάδειξη του στολιδιού μας"...













3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΟΧΤΑΜΗΝΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑΔΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο Συλλογο και τα παιδια...να μαθαινουν την εννοια της καθαριοτητας, της νοικοκυροσύνης και της προσωπικης πρωτοβουλιας...μην τα περιμενουν ολα στο πιατο και να γκρινιάζουν μόνο...πρωτοβουλία χρειάζεται και εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το Μοναστηράκι έχει το μοναδικό αξιοθέατο αυτό το ποτάμι και είναι πραγματικά περίεργο που πολλοι κάτοικοι προσπαθούν με καθε τρόπο να το βρομίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο