Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ιδρύθηκε Πολιτιστικός -Περιβαλλοντικός Σύλλογος στο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ με την ονομασία "Η Ζάβιτσα" - Ποιοί αποτελούν την προσωρινή διοικούσα επιτροπή!

             Παρουσία πολλών Αρχοντοχωριτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12.6.2019, στις 09:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Αρχοντοχωρίου, η συνάντηση για την ίδρυση του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου "Η Ζάβιτσα". Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπως μας μετέφεραν.
     Στην συνάντηση εγκρίθηκε το καταστατικό, είχαμε ορισμό προσωρινής διοίκησης και εγγραφή πολλών νέων μελών.

Προσωρινή διοικούσα επιτροπή
Πρόεδρος: Καραγιάννης Θ.
Αντιπρόεδρος: Αποστολάκης Σπ. του Κ.
Γραμματέας: Πεταλιάς Ν. του Κ.
Ταμίας: Παπαναστάσης Ανδ.
Δημόσιες σχέσεις: Πιτσινέλη Ντάγλα Βασ.
Μέλη: Πεταλιάς Γ. του Δ, Μανίκας Χ, Πανούτσος Π, Καϋμενάκης Δ........



          Ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα" ξεκινά λοιπόν το ταξίδι του και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τις πρώτες δράσεις - εκδηλώσεις του.

        Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του προσωρινού προεδρείου και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνουν.


19 σχόλια:

  1. η μόνη νομιμοποίηση για δράση ειναι : εγγραφή νέων μελών , γνωστοποίηση σκοπών του καταστατικού και προκύρηξη εκλογών το αργόερο σε 3 μήνες για κανονική διοίκηση , η οποία θα νομιμοποιείται για κάθε εκδήλωση που αναφέρεται στο καταστατικό του οποίου τους στόχους και τους σκοπούς δεν τους έχουμε διαβάσει. Στη συνέλευση υπήρξε , όπως πληροφορήθηκα , και η δασκάλα του χωριού που ζεί και εργάζεται στο Αρχοντοχώρι και απ τα 43 παρόντα άτομα στη Συνέλευση δεν βρέθηκε ένας !!! να την προτείνει ως Μέλος στην προσωρινή διοίκηση. Δασκάλα είνσι. Κάτι θα ωφελούσε στην προσωρινή διοίκηση . Είναι τυχαίο ; Μάλλον ξεκινήσατε με ιδιοτέλεια και σκοπιμότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση των σκουπιδιών και στην καταπολέμηση των ανεξέλεγκτων χωματερών στην τοπικη κοινότητα Αρχοντοχωριου και όχι μόνο.
    Καλή προσπάθεια και θα σας κρίνουμε αυστηρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΊΝΕ ΑΥΣΤΗΡΆ ΌΣΟ ΘΈΛΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΆ
      Μόνο να είναι δίκαιη η ΑΥΣΤΗΡΉ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  3. Ωχ αμέσως άρχισε η κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καραγιαννης θοδωρης16 Ιουνίου 2019 στις 8:50 π.μ.

    καλημέρα σ ολους κριτες και μη,,,στη ΓΣαναλυσαμε αλα τα αρθα αναλυτικα του καταστατικου και τους σκοπους του συλλογου.εκλεξαμε ΟΜΟΦΩΝΑ το ΔΣ.εγω προτυνα τη δασκαλα του χωριου μας αλλα αρνηθηκε ευγενικα.της νομικες συμβουλες της ζητάμε από το δικηγορο μας.οποιος θελει και σημερα γινεται μελος. ολλοι μαζι μπορούμε για το καλο του χωριου μας.επομενως ανωνιμε των 6.24 που βλέπεις ιδιοτελεια και σκοπιμότητες.οποιος θελει πληροφοριες για οποιδηποτε θεμα του συλλογου στην διαθεσισας,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΩΣΟΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η αλήθεια θα βγεί οταν η δασκάλα βγεί στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΙΟΥΣ και επιβεβαιώσει αυτα που λέτε κ.8.50π.μ. Τι θέλει να πει όποιος θέλει και σήμερα μπορεί να γίνει μέλος ; Μέλος γίνεσαι και αύριο και μεθαύριο και σε ένα 3μηνο και σενα 8μηνο , ακόμα και την ημέρα των εκλογών, παρεκτός και προβλέπει αλλιώτικα το καταστατικό. Ήμασταν στη συγκέντρωση 43 άτομα όχι εκατοσυγκέντρωση . Στο χωριό ζούμε μόνιμα 700 άτομα. Οι σκοποί και οι στόχοι ενός Συλλόγου γνωστοποιούνται με Δελτίο Τύπου. Ο κόσμος αγνοεί τους σκοπούς . Έστω κι τώρα ας γνωστοποιηθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς 9.24 βγαλε τη μασκα που εβαλες αν ησουνα στην ΓΣθα τα κουγες ολλακαι για τη δασκαλα και τα μελη που οσοι γραφτουν τωρα πριν την καταθεση του καταστατικου στο ειρηνιδικειο εχουν δικαίωμα στις πρωτες εκλογες να εκλεξουν και να εκλεγουν.αν εισουν εκει γιατι δεν ταβαλες για συζητηση΄΄μη δημιουργεις προβλήματα από τωρα .αστο κοσμο να δουλεψουν για το χωριο και μετα ολοι θα του κρινουμε αυστηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα λέει η θειά μου , άλλα ακούν τ'αυτιά μου.Αν δεν σας στήριζα δεν θα ήμουνα εκεί.Φαίνεται οτι δεν δέχεστε κι άλλες απόψεις. Πόσοι ήμασταν στο γραφείο ; εκατοντάδες ή περίπου 45 άτομα ; που λέω ψέματα και σας κατακρίνω ; Τους σκοπούς δεν τους γνωρίζω . Δεν τους δημοσιεύσετε έστω σε ενα φύλο χαρτί . Δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ; Καλή επιτυχία εύχομαι , ειλικρινά , αλλά όχι ότι ξεκινήσατε με προθέσεις που να αγκαλιάζουν όλο το χωριό ; Ο χρόνος θα το δείξει. Κι όταν ανακατευεστε με τα συλλογικά να δέχεσθε και τρίτες γνώμες όσο και αυτές δεν σας ικανοποιούν. Καλή επιτυχία .

      Διαγραφή

  7. το γαρ πολύ τις θλίψεως γεννά παραφροσύνη 76% είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταλινικές αντιλήψεις άλλων εποχών. Αν κάποιος δεν σας αρέσει του πετάτε και ρετσινιά 12.23μ.μ . Αποδείχτηκε ότι δεν σας αρέσει και η άλλη άποψ. Για την ταμπακέρα ( Δασκάλα, 45 μέλη , σκοποί και στόχοι του συλλόγου ; ) αποφεύγετε. Για όλα θα τα δείξει ο χρόνος. Καλή σας επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητε μου 9.24.οι σκοποι θα ειναι κλαρινα και γιορτες και οι στοχοι σημαδη με λαστιχερες και στουμπιες .πιστευω να καλυφθηκες και να αφησεις τη μουρμουρα ακομα δεν αρχισε ο συλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβα ξανα με τους γονεις σου, από την αρχή στο δημοτικο σχολείο να μάθεις γράμματα
      προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου, το χωριό σου το Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
    2. 11.41π.μ αυτό είναι το επίπεδό σου ; αν ναί ; σου απαντώ. Όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα. Συλλογικότητες με ύφος και ήθος σαν το δικό σου δεν εκφράζουν το Αρχοντοχώρι , παρά εσένα με το φασιστοειδές υφάκι σου...που κρύβεσαι στην ανωνυμία και κάνεις τον τζάμπα μάγκα. Οι Αρχοντοχωρίτες είναι υπερήφανοι και δημοκρατικός κόσμος και δεν εκφράζονται τραμπούκικα όπως εσύ. Αν είσαι μέλος στο σύλλογο , κάνεις μεγάλη ζημιά .

      Διαγραφή
  10. Κύριε Καραγιάννη Θεόδωρε !
    Εάν πρόκειται να φτιάξετε πολιτιστικό Σύλλογο σαν τους περισότερους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας, κατά την γνώμη μου αφήστε το καλύτερα νσ μην φτιάξετε τέτοιο πολιτιστικό Σύλλογο.
    Εάν όχι καλή επιτυχία στην ανιδιοτελή σας συλλογική προσπάθεια.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπα και εγω ο παντογνωστης εκ του μακροθεν , υπογραφων μονιμως απο Αρχοντοχωρι , αλλα μονιμος κατοικος στο κλεινων αστυ δεν θα ειχε γνωμη και γι αυτο και καποια συμβουλη επιβεβαιωνοντας τον κανονα οτι αυτοι που δεν συμμετεχουν πουθενα , αποντες απο ολα , αμπελοφιλοσοφουν για συλλογικοτητα , για ολοι μαζι , για προοδευτισμο και αυτοι στο χωριο τους δεν παταν ποτε . Ουτε να μπουν σε ενα καφενειο να κατσουν με ενα συγχωριανο τους.
      Θεωρια και κατηχηση

      Διαγραφή
    2. Φίλε μας ! 12:56 π.μ.
      Να ξέρεις ότι εμείς οι Αρχοντοχωρίτες ότι και να λέμε μεταξύ μας
      για πολιτικά, για κοινοτικά για κομματικά θέματα
      την άλλη μέρα είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας.
      Και αυτό για εμάς όλους τους Αρχοντοχωρίτες
      είναι ο πολιτισμός του χωριού μας- στο Αρχοντοχώρι!
      Καλημέρα !

      Διαγραφή
  11. 6,53 μια ζωη ιδιος εισαι επειδη δεν μπορεις να αντεξεις οτι καποιοι πανε μπροστα και σε αφηνουν στην αφανεια και στη διχως νοημα ζωουλα σου.αυτο εκανες και αυτο θα κανεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Κ. 7.50 μ.μ γνωρίζετε ποιος ήταν ο ΣΤΑΛΙΝ ; ποια η δράση του στη Ρωσία και ποια τα ανοσιουργήματά του ; πολύ το αμφιβάλλω. Διαβάστε πρώτα τι εστί ΣΤΑΛΙΝ και Σταλινικές μέθοδοι και μετά κάνε τον λυράτο κόκκορα . Εδώ στη συνέλευση στο γραφείο δεν ήξερες τι θέλει να πει η λέξη , Περιβαλλοντικός Σύλλογος και έχεις το θράσος να κάνεις και τον καμπόσο ; Και μην ξεχνάς ότι όλοι μας κρινόμαστε. Είστε άξιος της μοίρας σας δοκισίσοφε της κακιάς δεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο