Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Με την 32χρονη Γεωργία Μιχαλάτου από τη Βόνιτσα το ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ

          -Για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών με σκοπό τη βουλευτική έδρα η Γεωργία Μιχαλάτου, 32χρονη οικονομολόγος με καταγωγή από τη Βόνιτσα. Είναι κόρη του Μιχαλάτου Παναγιώτη και είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, με κατεύθυνση Οικονομική Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής.

        Στα πλαίσια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ οριστικοποιήθηκαν σήμερα οι λίστες των υποψήφιων βουλευτών για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
      Αναφορικά με την Αιτωλοακαρνανία προκύπτει εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και το ψηφοδέλτιο δεν περιλαμβάνει τον Σωτήρη Κοντονάσιο, που τον έφερναν βέβαιο όλες οι τελευταίες πληροφορίες, αλλά τον Νίκο Μπουγιούρη, συνεργαζόμενο – Πρόεδρο Αγροτικού Κόμματος Ελλάδας..............


Αναλυτικά το ονόματα:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΗΡΩ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ (Συνεργαζόμενος – Πρόεδρος Αγροτικού Κόμματος Ελλάδας)
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Με πληροφορίες απο: https://www.agrinionews.gr


15 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχία στη Γεωργία. Ο Σταύρος Καραγκουνης ειναι αυτος που επινε τα ουισκια στο παρτι του καρι τη βραδια των εκλογων?? Θα φας καλα Καραγκουνη μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγροτικός κόσμος είμαστε
    ψηφίζουμε τον πρόεδρο του Αγροτικού Κόμματος Ελλάδας
    Μπράβο στο Σύριζα που κρατάει δεσμούς με την Αγροτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχ το μπερδεψες με το Πασοκ Συντροφε.....χαχαχαχα
      οι μονοι δεσμοι με την αγροτιά ειναι οι μπαλες σανο που ταιζει τους ψηφοφορους του ο Τσιπρας....και βεβαια σκεφτεται τα προβληματα της αγροτιάς εκεί στο κότερο της Παναγοπουλου κάνοντας διακοπες....α ξεχασα...δεν φοράει γραβάτα...οποτε ειναι με το λαο....χαχαχαχαχαχαχα βαλε μυαλο "συντροφεεεεε" εχεις μια ευκαιρια να διορθωσεις προηγουμενα λαθη, στις εθνικες εκλογες....οχι στο κομμα που ξεπουλησε τη Μακεδονια, οχι στο κομμα που φλομωσε στο ψεμα τον ελληνικο λαο, οχι στο κομμα που χαιδευει αυτια τρομοκρατων, αναρχικων και εγκληματιων

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΎ ΈΓΙΝΑΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ
      Γιατί η ν.δ. πηρε μόνο 34 % στις ευρωεκλογές και δεν πήρε 40 έως 50 %
      ΓΙΑΤΊ ?

      Διαγραφή
    3. προς 5.18
      μου αρέσει που ξεκινάς με την παραδοχή "ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ"...αυτο σημαινει οτι τα αποδεχεσαι...παμε παρακατω...να σε ανησυχεί οτι παρ'όλο που εγιναν, υπαρχετε ακομη ατομα σαν εσενα που εξακολουθεις να ψηφιζεις ΣΥΡΙΖΑ, αυτο ειναι κατάντια για μένα...το να ψηφιζεις ενα κομμα που αποδεδειγμένα έκανε ολα τα παραπάνω...οταν μετά απο ολα αυτα ενας ψηφοφόρος εξακοκουθει να τους ψηφίζει, δυο συμβαίνουν, είτε ειναι ιδιος με αυτούς, είτε έχει περιορισμένη αντιληπτική ικανοτητα να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα...και τα δύο οδηγούν σε ψήφο στο κομμα του εθνικου παραμυθα και του ξεπουληματος του ονοματος της Μακεδονίας, της τακτοποιησης των ημετερων παραμονές εκλογων στη Βουλή, του κομματος που "χαιδευει" τους τρομοκρατες, τους αναρχικούς και τους ληστες τραπεζών, του κόμματος που θεωρει την ομοφυλοφιλια και τις αλλες σεξουαλικες εκτροπες ως φυσιολογικες ωστε να διδασκονται στα μικρα ανηλικα παιδια στα σχολεια....αυτος και χειροτερος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οποιος τον ψηφίζει, ταυτίζεται αυτοματα με τα παραπανω.

      Διαγραφή
    4. Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και η προοδευτική του ιδεολογία βασίζεται στην κοινή λογική των ανθρώπων και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο και γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την διακυβέρνηση της χώρας

      Διαγραφή
    5. "Ναι" θα συνεχίσει....αλλά του Τσίπρα το "Ναι" όχι το κανονικό.....χαχαχα ελπίζω τουλάχιστον να καταλαβαίνεις το χιουμορ και να μην σου βαζω δυσκολα "συντροφεεεεεε"

      Διαγραφή
    6. Ο Τσίπρας προτείνει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις
      Εαν ο κόσμος κι' εσυ θέλετε να συνεχιστουν οι μεταρρυθμίσεις καλως.
      ςπό κει και μετά ψηφίστε οτι νομίζετε και νομίζεις.

      Διαγραφή
    7. Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
      στα βόρεια με τους γείτονες λύθηκε ένα ζήτημα ειρηνικά.

      Διαγραφή
    8. η αριστερά του Τσίπρα και η ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που ξεπουλησε το όνομα της Μακεδονίας γι'αυτό θα μείνουν στην ιστορία με όλο το συνάφι τους ως αυτοι που πρόδοσαν τη Μακεδονία και τη λαική βούληση αφού σκοπιμα δεν πηγαν για δημοψηφισμα....για τους ληστές τραπεζών και τους τρομοκράτες που τα στελεχη του Συριζα υποστήριζαν οταν εκαναν απεργια πεινας θα μας πεις "σύντροφε";

      Διαγραφή
    9. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΊΣΕΤΕ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΕΙ
      και καταφεύγετε σε φανταστικές ιστορίες για αγρίους
      και εκτίθεστε εσείς οι οπαδοί της αντιπολίτευσης
      στα συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου της χώρας.

      Διαγραφή
  3. Καλή επιτυχία,καλό αγώνα και με την Νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα σε στηρίξουμε κορίτσι μου. Χερετισμους απο το μοναστηράκι και καλή επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΤΙ ΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ .ΟΛΟΙ. ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι σας επιασε μερικους και ενω ειστε αγαπητοι στον κοσμο βαζετε με το συριζα? γιαυτο εχασε ο κατσιφαρας παρολο που ειχε συνδιασμο φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο