Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ: Εκδήλωση-συζήτηση της ΚΟΒ Ξηρομέρου ΚΚΕ, στο δημαρχείο Αστακού με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουλίου 2019»

          Η ΚΟΒ Ξηρομέρου, σας προσκαλεί στη εκδήλωση-συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30μμ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Αστακού, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις ενόψει της εκλογικής μάχης των βουλευτικών εκλογών του Ιουλίου 2019».
      Θα μιλήσει ο αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία, στέλεχος του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης.

9 σχόλια:

  1. Ψηφιζω το ΚΚΕ σχεδον 60 χρονια.
    Ειχαμε 5 Δημαρχους,τωρα εχουμε 1
    Τη θεση της ΚΕ του ΚΚΕ τη γνωριζω.
    Δικαιολογιες γνωστες που καθηλωνουν
    το κομμα σε ποσοστα υπο το μηδεν.
    Ξερω και για αυτο που λεω υπαρχουν απαντησεις,
    για καποιους σωστες για πολλους παραλογες.
    Γερασαμε κι ακομα τα ιδια,μεχρι ποτε;
    Το να λεω,λαθος γραμμη του ΚΚΕ,ΛΟΓΩ αποτυχιας στις εκλογες
    δεν με κανει να τριβω τα χερια μου,απεναντιας , θλιψη.
    Ακαταννοητο το ψηφιστε τους δικους μας,σε ολους τους αλλους
    ακυρο λευκο.Η σωστη θεση θα ηταν,ψηφος κατα συνειδηση.
    Θα ειχαμε αλλα αποτελεσματα.Ξαναλεω,γνωριζω πολυ καλα τη θεση
    της ΚΕ του κομματος.ΔΙΑΦΩΝΩ.Μεχρι ποτε θα περιμενουμε να οργανωθουν και
    να κατεβουν στους δρομους με αγωνιστικη συνειδηση για τη Λαικη εξουσια
    οι 8 στους 10;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ΚΚΕ είμαστε η ποιό ξεκάθαρη παράταξη!! Όμως υπάρχει κάποιο κατεστημένο το οποίο μερικοί ευτυχώς όχι όλοι βλέπουν ποιό αντικειμενικά τα θέματα. ΠΧ όταν γίνονται εκλογές θέλουμε να μάς ψηφίζουν αν είναι δυνατόν ΌΛΟΙ!!! Όταν έρθει η σειρά μας να ψηφίσουμε τότε βγάζουμε ανακοίνωση λευκό η άκυρο !!! Δηλαδή.. η δεν έχουμε γνώμη ;;; Ή ΘΑ πρέπει να μείνουμε ακυβέρνητη . Το τελευταίο μήνυμα μετά τις τελευταίες εκλογές η συντριπτική πλειοψηφία του απλού πολίτη από τον χώρο του ΚΚΕ απάντησε ότι θα πρέπει να παίρνουμε θέσει!!! Και να φύγουμε από το παλιό κατεστημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφε, μην περιμένεις άλλο... Δεν θα κατέβει το 80% του λάου στους δρόμους. Και αν κατέβει δεν θα συμφωνει απόλυτα με το ΚΚΕ....

    Οπότε η θεωρεία του ΚΚΕ είναι για να βολεύονται και να δικαιολογουν την απραξία τους μια ομάδα προθυμων και καλοπροαιρετων αγωνιστών.

    Χρόνια τώρα τις επαναστάσεις και τις μεγάλες αλλαγές τις ξεκινούσε μια μειοψηφία που γινόταν μετα την επανασταση πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα ΚΚΕ δυνατό με δεσμούς με την κοινωνία θα ήταν κατανοητό να έχει αυτή τη στάση. Βέβαια δεν υπάρχουν αυτοί οι όροι. Κατά συνέπεια αυτή η στάση σας να θέλετε να κρατήσετε μια πολιτική καθαρότητα κάνει και τον κόσμο να μιλάει για ιδεοληψίες. Ας κάνει και το ΚΚΕ την αυτοκριτική του. Κι ας μας πουν αν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων κι αν αυτά που λένε αντανακλώνται και στην πράξη! Ο νοων νοειτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι μόνο εμείς!μας έδειξαν τόσα χρόνια τις πολιτικές τους και τα αποτελέσματα τους.καντε μια βόλτα στις πρώην ανατολικές χώρες και θα δείτε πως ζουν τώρα.φτωχεια για το λαό και η μαφία για τους λίγους.πρωτα είχαν τα απαραίτητα,τώρα δεν τα έχουν και ο κομμουνισμός δεν έπεσε επειδή δεν περνούσε καλά ο κόσμος αλλά επειδή έβαλε το χεράκι του ο καπιταλισμός.αν στη δημοκρατία πεθαίνουν παιδιά από την πείνα τότε τι να πω;τι να στηρίξουμε δηλαδή μνημόνια;μα όλοι αυτοί εκπρόσωποι των μνημονιακων κομμάτων είναι.ΚΚΕ πάντα και να μην έχετε τύψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:34 Ναι σύντροφε ΚΚΕ!!! Όχι όμως να μην έχουμε πρόταση ;;; τι πάει να πει λευκό η άκυρο;;; γνώμη δεν έχουμε;;; γιατί μετά την ανακοίνωση για λευκό η άκυρο από το 6,5 % δεν έριξαν ούτε το 0,5 % λευκό η άκυρο ;;; Μήπως μας έδωσε το μήνυμα ο απλός πολίτης της παράταξής μας να αναθεωρήσουμε κάποια θέματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΚΚΕ χωρις να αλλαξει ταυτοτητα
    μπορει να προσφερει πολλα στην
    Ελληνικη κοινωνια,στους εγαζομενους
    στους συνταξιουχους στα νεα παιδια
    σε ολους.Δεν ειναι υποχρεωτικο να
    ελεγχει τα μεσα παραγωγης.
    Μεσα σ αυτο το καπιταλιστικο
    συστημα δεν απαιτει απο κυβερνησεις
    ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να δωσουν οτι εχουν περικοψει
    απο μισθους συνταξεις,υγεια,παιδεια;
    Αφου απαιτει τα παρα πανω απο τους αλλους
    το ιδιο δεν μπορει;
    Η ΚΕ του ΚΚΕ να βρει πλεον αλλες δικαιολογιες.
    Οπως παμε τα κουκια θα λιγοστευουν,το αγωνιστικο φρονημα
    θα παει περιπατο κι εμεις θα ψαχνουμε αν η Γη γυριζει.
    Με αγωνιστικη προς το παρον διαθεση και αγωνια για το αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω !!!! Για πρώτη φορά βλέπω από μέλη του ΚΚΕ να θέλουν να πάρουν μία αντικειμενική θέση, να θέλουν να κάνουν μία προσπάθεια να κάνουν μία πρόταση !!!! Η γνώμη μου είναι αν είσασταν λίγο ποιό συζητήσιμη και φτάνει αυτό το λευκό η άκυρο αλλά μόνο επιλογές, και προτάσεις, τότε να ξέρατε ότι θα είχατε πολύ μεγάλη εκτίμηση και φυσικά άνοδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο