Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Στους πρώτους των πρώτων η Αγγελίνα Μπανιά από τη Ναύπακτο (video)

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 η βράβευση των 58 πρώτων εκ των πρώτων αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.

Μεταξύ τους ως πρώτη αριστεύσασα των 41 Λυκείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας βραβεύτηκε η Αγγελίνα Μπανιά από το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου, η οποία εισήχθη με 19.441 μόρια στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών,

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Eurobank με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους των Νομών, που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η βράβευση των 58 αριστούχων έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, καθ. Γιώργο Ζανιά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ιωάννης Γκόλιας, η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων κα. Χριστίνα Σακελλαρίδη, καθώς και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας
 Σε αυτή την εκδήλωση η Αγγελίνα Μπανιά τιμήθηκε για τη συμμετοχή της στη 49η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής, που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και για το χάλκινο μετάλλιο που έφερε στη χώρα μας από την 12η Ολυμπιάδα Αστρονομίας -Αστροφυσικής, η οποία διεξήχθη στο Πεκίνο της Κίνας τον Νοέμβριο του 2018.



nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο