Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Πικρία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ για την αχαριστία απο μερικούς ψηφοφόρους στα ΒΛΥΖΙΑΝΑ: Από το "Ωσαννά" (στα Βλυζιανά) στο "Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)"!!!

              Ήταν ένα βράδυ του 2009 όπου στα φωτισμένα με τα κίτρινα μεγάλα φωτιστικά σώματα, εκεί στο πλαστικοποιημένο γήπεδο μπάσκετ και 5Χ5 με την περίφραξη του όπως στα κάμπ της Εκάλης, αλλά ήταν τα Βλυζιανά, όταν γινόντουσαν τα εγκαίνια για το νερό που είχε πάει ο Στάικος στα αδικημένα Βλυζιανά, γιατί  ζωή χωρίς νερό δεν είναι μόνο αδικία, αλλά τιμωρία και βασανιστήριο....
         
             Και εκείνο το βράδυ όλοι στα Βλυζιανά φώναζαν εν χορώ: -Ωσαννά Ωσαννά, να ο μεσσίας Στάικος, -που εμείς πρέπει να "πίνουμε νερό" στο όνομά του, -να του φτιάξουμε ανδριάντα στην πλατεία, στέλνοντας κατάρες σε αυτούς που, έλεγαν ότι δήθεν πήραμε τα χρήματα από την Μαρίνα του Αστακού (αλήθεια ποια Μαρίνα) και τα πήγαμε για την ύδρευση των Βλυζιανών....  

και δεν πέρασαν παρά (10) δέκα χρόνια και στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής το 50% φώναζε: «Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)»!!! (97 ενενήντα  επτά) άνθρωποι καταψηφίζοντας  τον πρώην Σωτήρα τους Στάικο και ψηφίζοντας αυτούς, που έλεγαν ότι δήθεν πήραμε τα χρήματα από την Μαρίνα του Αστακού (αλήθεια ποια Μαρίνα;)"....

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ: 


    -Αυτούς που οι ίδιοι έλεγαν, πως όταν είχαν μπει ως υποψήφιοι σε προηγούμενες εκλογές είχαν πάρει από 10.000 έως 50.000  ευρώ, ναι πολύ καλά είδατε, δεν γράφτηκε  από λάθος κανένα παραπάνω μηδενικό  και τώρα αυτούς τους αξιότιμους κυρίους τους παρουσιάζουν ως σωτήρες.!!!!!
-Αλήθεια πως εξηγείται αυτό με όρους λογικής και επιστήμης το φαινόμενο  αυτό;
Απλά τα πιάσανε και τα πάντα ξεχάσανε, γιατί βλέπεις ήταν πολλά τα λεφτά.!!!.............


   Και εγώ όλα αυτά τα 40 χρόνια αγωνιζόμουν και ήμουν απέναντι στην αδικία  και τα Βλυζιανά  σηματοδοτούσαν την κοινωνική αδικία.!!!!
          Και εγώ αγωνιζόμουν για την Κοινωνία, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Κοινωνία του Ουμανισμού και του Αλτρουισμού, για την Κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου απ‘ άνθρωπο και δεν θα πεθαίνουν παιδιά από την πείνα.
***************
             Και ήρθε και ο φίλος μου ο Φόνος, που φώναζε και αυτός Ωσαννά και έγινε ηθικός αυτουργός στον φόνο, όταν όπλισε το χέρι του Αξιότιμου κύριου  Καρναβά, ο οποίος έγραψε επί λέξει βγάζοντας έναν απύθμενο φθόνο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.....


 ..........μεταξύ άλλων ότι μπορεί στο  παρελθόν να είχατε την ανάλογη ικανότητα, τώρα είστε εκτός ορίων λογικής….., για να  μου χρεώσει το ακαταλόγιστο, όπως έκαναν και εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να μου κλείσουν το ιατρείο και όχι μόνο δεν μου το έκλεισαν αλλά από κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι και πάλι γι αυτό ο Αξιότιμος κύριος Καρναβάς μου ζητούσε να απολογηθώ.
***********
      Και στην  Ψυχιατρική  Εξέταση την οποία ζήτησα τότε αυτοβούλως, ο Δ/ντης  Ψυχίατρος από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου γράφει επί λέξει την 17/8/2018: 

Στον Παναγιώτη Στάικο
Ουδέν ψυχιατρικό πρόβλημα ή χαρακτηρολογική διαταραχή, ούτε χρήση ναρκωτικών ουσιών .
Ευαίσθητη, συγκροτημένη, ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ανθρώπινη και κοινωνική προσφορά.
      Σας ευχαριστώ λοιπόν εσάς τους 97  Βλυζιανίτες που είπα είπατε για μένα : «‘Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)» !!!
            Για τους άλλους 97 οι οποίοι  φυλάσσουν  Θερμοπύλες ακόμη και όταν ξέρουν πως  κ᾿ ο Μδοι πιτέλους θ διαβονε, θέλω να τους πω πως αυτή η Κοινωνία δεν έχει κανένα μέλλον, αφού λειτουργεί ως όχλος, ο οποίος ακολουθεί τους συκοφάντες, οι οποίοι εκτός από την λάσπη που πετάνε απέναντι  σε κάθε άνθρωπο, που θέλει να παραμείνει άνθρωπος, πετάνε και πολλά πολλά λεφτά τα οποία αρπάζουν κάποιοι μάγκες, οι οποίοι καθορίζουν το μέλλον του τόπου.
Γεια σας  φίλοι Βλυζιανίτες , γεια σου φίλε Φόνε , γεια σου Αξιότιμε κύριε Καρναβά  όπου η Κοινωνία πλέον επαφίεται στα στιβαρά και έντιμα χέρια σας.!!!
Αστακός  29/5/ 2019
Η ανάρτηση αυτή αποτελεί και το κύκνειο άσμα του πρώην ενεργού πολίτη Παναγιώτη Στάικου:
Ευχόμενος στον  Δήμαρχο που θα βγει την επόμενη Κυριακή να κάνει 10πλάσιο έργο από το δικό μου.....
Παρακαλώ θερμά τα αγαπητά και φιλόξενα blogs να δημοσιευτεί ως έχει και με τις φωτογραφίες που την συνοδεύουν....




37 σχόλια:

  1. Γιάννης Καρναβάς29 Μαΐου 2019 στις 2:16 μ.μ.

    Ακόμα και τώρα με μια σας παράλειψη , καθ όλα εσκεμμένη, προσπαθείτε να διαφοροποιήσετε τον λόγο μου ..Ενω στην αντιγραφή του σχολίου μου , φαίνεται καθαρά η σύνταξη "" είστε τακτικά , εκτός οριων λογικής '' γράφω εγω , και ''ειστε εκτός ορίων λογικής '' αναφαίρετε εσεις στο κείμενό σας...αφαιρέσατε μια μου λέξη , που αλλάζει την εικόνα της σκέψης μου και της άποψής μου για σάς ..Προφανώς και εμφανέστατα πιά κύριε Στά'ι'κο, τσάμπα στο βρόντο η ταπεινή προτροπή μου για ..αυτοκριτική..Τώρα για σας φταίνε οι Βλυζανιώτες κι ο μαστροΚαρναβάς,! Ας είναι..Προσωπικά σαν άνθρωπο δεν σας ξέρω , δεν σας έχω δεί ποτέ , κι αν με βρείς ποτέ κομματάκια στο δρόμο, μη με μαζέψεις ....Αν όμως αποφασίσετε να ασχοληθείτε ξανά με τα του Ξηρομέρου τα κοινά και δεν αλλάξετε συμπεριφορά , πάλι απέναντί σας θα είμαι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουτσουμπινασ χρηστοσ ????

      Διαγραφή
    2. Φίλε Γιάννη !
      θα ηθελα να πώ κάτι γενικότερο από μια φράση που αναφέρεται στο σχόλιο σου:
      -Μεσα απο τις γραπτες απόψεις και όλων μας εδώ στα bl9og για κοινά θέματα του δήμου μας, μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το πώς σκέφτονται και λειτουργούν πολιτικά οι πολιτευτές του δήμου μας και κατ' επέκταση ένα πρώτο συμπέρασμα και για τους απλούς συμπολίτες μας-συνομιλητές μας εδώ στα blog.
      Oμως το πραγματικό συμπέρασμα είναι όταν τυχαίνει να γνωρίζουμε από κοντά τους συμπολίτες μας-συνομιλητες μας.
      θεωρώ λοιπόν ότι εάν τύχει να
      βρεθείτε με τον Κον Σταίκο από κοντά θα έχεις διαφορετική άποψη και εσύ Γιάννη για τον Στάϊκο και το ίδιο ο Σταϊκος για σένα Γιάννη.
      καλό βράδυ !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης


      Διαγραφή
  2. Δίκιο έχεις λαλαμ αλλά που να το βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψυχή τσι ψυχής μου το νερό εγινε το ηπιανε. Η αγαπη εκδηλώθηκε, ο αποηχος εμεινε πηρες κοντα τους μισούς. Τι να κάνουμε τώρα ήθελαν άλλον. Άνοιξε το ιατρείο σου και καμε τη δουλειά σου, εκεί θα σαι αυτοδύναμος κ παντοδύναμος. Οι άρχοντες βγαίνουν κατα την κρίση του λαού κ οχι κατα την κρίση του δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Παναγιώτη, στις εκλογές δεν ψηφίζουν για το τι ήσουν πριν από δέκα και πλέον χρόνια, αλλά για αυτό που είσαι σήμερα και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον. Στη βάση αυτή θα βρεις τα δικά σου μεγάλα λάθη: Το ολοφάνερο, για πολλούς, φλερτ με το Γαλούνη-Πανταζή, που σε καθιστούσαν ύποπτο για υποστήριξή του στο δεύτερο γύρο και η επιλογή ορισμένων από τους υποψήφιους του Συνδυασμού σου (βλ. Μουρκούση), εξαφάνισαν το ηθικό πλεονέκτημα που είχες. Η αυτοπροβολή σου, που δεν την είχες ανάγκη, με μεγαλοστομίες μέχρι γελοιότητας, που θάμπωσαν τα θετικά έργα σου της δημαρχιακής του θητείας και την αναμφισβήτητη προσφορά σου ως γιατρού. Οι αχαρακτήριστες και άδικες επιθέσεις κατά άλλων υποψηφίων πχ Μάτζαρη,σκάβοντας στον τάφο του από χρόνια νεκρού πατέρα του. Οι απρόκλητες και αβάσιμες επιθέσεις, άμεσες ή υπαινικτικές, κατά του Τρυανταφυλάκη, όταν εκκωφαντικά σιωπούσες για τις καταδικαστέες εκλογικές μεθόδους και τα πεπραγμένα του καθεστώτος Γαλούνη - Πανταζή. Η απώλεια κάθε αυτοελέγχου, με επιθέσεις κατά παντός που η επιλογή του δεν είναι σύμφωνη με τις δικές σου προσδοκίες και επιθυμίες, όπως κάνεις με τους Βλυζανίτες, με τη σημερινή σου ανακοίνωση. Φίλε Παναγιώτη, στη σφαίρα της πολιτικής η μνήμη είναι ασθενής και τα σταύρωσον δεν απέχουν πολύ από τα ωσσανά. Και κάτι ακόμη: Στην πολιτική είναι σημαντικό το πότε επιλέγεις να "κρεμάσεις τα παπούτσια σου". Σου εύχομαι από καρδιάς ως φίλος, υγεία για να συνεχίσεις ως γιατρός αυτό που μέχρι τώρα έχεις κάνει άριστα και να χαίρεσαι τις όμορφες στιγμές που σου προσφέρει η εξαιρετική οικογένεια που ευτύχησες να έχεις. Αν κάπου αισθανθείς ότι σε αδίκησα δέξου τουλάχιστον ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου και μην αρχίσεις τα ....γαλλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έπρεπε να γνωρίζετε Καλά κύριε σταικε ότι ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του αχαριστου..σε άλλα νέα είναι αλήθεια ότι προτρεψατε τα στελέχη σας να στηρίξουν γαλουνη γιατι τα προγράμματα σας είναι πιο κοντά? έτσι ηταν και οταν πηγαίνατε με την προβατίνα στην παραλία και λέγατε πως ούτε τα χόρτα δεν κόβουν? Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για το Ξηρόμερο τα στελέχη σας δεν είναι πρόβατα να τα πηγαινετε βολτα στην παραλια αλλα περήφανοι ξηρομερητες και σας απάντησαν όπως έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Σταικε η αυτοπροβολή δεν είναι αρετή.Αν,εισασταν και εσεις πιο ταπεινός και παραμεριζατε λίγο το ΕΓΩ σας,πιθανόν να σας παιρναμε πιο σοβαρά.Μας κουρασατε ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να σκεφτείτε ότι από τους 97 που σας ψήφισαν ένα μεγάλο ποσοστό είναι μόνιμοι κάτοικοι Μπαμπίνης οι οποίοι ψηφίζουν εκεί. Σκεφτείτε δηλαδή ότι οι μόνιμοι κάτοικοι που ωφελήθηκαν από τα έργα σας δεν σας στήριξαν σε καμία περίπτωση. Συνεπως το ποσοστό της αχαριστίας και της προδοσίας είναι πολύ μεγαλύτερο.Οπως και να χει μην στενοχωριέστε κάποια στιγμή πάλι Στάικο θα φωνάξουν αλλά θα είναι αργά. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο σας και την προσφορά σας. Μερικοί την αξίζουν τη μιζέρια που ζούν.Και να θυμάστε την αχαριστία δεν τη συγχωρεί ούτε ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Παναγιώτη Σταικο με όλο το σεβασμό που σας εχω σήμερα το τερματίσατε.Αλλα επιτέλους μαθαίμε και την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ. Σταικε..
    Μήπως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσετε εκπομπές τηλεπωλήσεων δίνοντας στον κόσμο τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού κι εσείς; Και ποιος ξέρει; Ίσως στην επόμενη τετραετία να υπάρχει και για σας μια θέση στην Ευρωβουλή. Ποια Βλυζιανά μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΧ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο "ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ" ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΒΛΥΖΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ. ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Κ. ΣΤΑΙΚΕ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ. ΣΤΑΙΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όποιος κάνει τα αυτονόητα να του παραδίδουμε της ταυτότητες να ψιφιζει αυτός για εμάς αλλά εάν δεν υπήρχανε ασθενείς δεν θα υπηρχατε και εσείς έτσι και εσείς προσπαθήσεςνα αναρριχηθείς μέσα σε ένα σάπιος σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ.Σταικο συμπεριφερεστε σαν πολιτικός του 1960. Εκεί που μείνατε και που πραγματικά ανήκετε. Τότε οι βουλευτές για μια κλήση της τροχαίας που έσβηναν είχαν απαίτηση να τους ψηφίζουν αιώνια. ετσι και εσυ. Για να πας το νερο στα βλυζιανα πηρες τις 500.000 χιλιαδες που ειχε βγαλει ο Σαμαρας οχι για την μαρινα αλλα για το λιμανι που κάποια στιγμή θα βουλιάξει. Ασε τα ψέματα ότι ήταν για μαρινα ξέρεις πολύ καλά γιατί ήταν. Πηγές νερό στα βλυζιανα που σε λίγα χρόνια θα έχουν ερρημωσει . Με το σύστημα που υπήρχε βολεύονται μια χαρά. Αυτό που έκανες ήταν κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Στις εκλογές τα έβαλες με τον τριανταφυλλακη και όχι όπως θα έπρεπε με γαλουνη ,πανταζη και από το αποτέλεσμα καταλάβαμε ότι είχες συμφωνία με γαλουνη πανταζη να είσαι υποψήφιος για να μην βγει ο τριανταφυλλακης από τον πρώτο γύρο. Λέγονται πολλά. Άλλωστε από τους παλιούς σου φίλους δεν σου έμεινε κανένας. Κάτι Νεοδημοκράτες σε υποστηρίζουν. Για φαντάσου Νεοδημοκράτες. Πλήρωσες και το αιώνιο ελάττωμα που σε χαρακτηρίζεται άκρατου εγωισμού ,και του αλάνθαστου και του ξερολα. Φυσικα πληρωσες και το οτι πρωτα πυροβολεις και Μέτα σημαδεύεις. Ούτε προεκλογικό αγώνα έκανες που μαρτυρά την συμφωνία σου με Γαλουνη. Αφού δεν κατάλαβες ποτέ έπρεπε να σταματήσεις την πολιτική στο έστειλε σε μυνημα ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  16. ΕΓΩ - ΕΓΩΩΩ – ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΛΥΖΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ''ΟΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΆΪΚΟΥ'' .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΓΩ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ! Παναγιωτη ειλικρινα, μας κουρασες με τα ΕΓΩ ΣΟΥ. περαστικα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παναγιώτη από εδώ και στο εξής θα πρέπει να κοιτάξεις την υγεία σου, την οικογένεια σου, όπως γνωρίζεις εσύ καλύτερα, γιατί δυστυχώς έκλεισες τον πολιτικό σου κύκλο και άσε την κοινωνία να σε τιμά εκεί που πρέπει και να σε κατακρίνει εκεί που πρέπει, έτσι είναι η μοίρα του πολιτικού. Θα πρέπει όμως να ξέρει κάποιος ποτε θα αποχωρήσει και εσύ εδώ απέτυχες. Παντως ο ρόλος σου και το 1998 αλλά και τώρα, 2019, δεν ήταν σωστός και έχεις μεγάλη ευθύνη για το που οδηγήθηκε ο τόπος (όλα αυτά που αναφέρεις περί καθιερωση χρηματισμού) με την εκλογή Σαμαρά. Βέβαια ο ανιστορητος Φώτης Λιβάνης τώρα ήταν μαζί σου. Φέρεις μεγάλη πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι ο τόπος είναι καθηλωμένος όλα αυτά τα χρόνια με την επιλογή σου να κατέβεις, τελευταία στιγμή, το 1998 στις εκλογές ενώ έλεγες ότι δεν κατεβαίνεις. Και ένα τελευταίο... Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι από τον λαό του Ξηρομέρου έχεις πάρει περισσότερα απ' ότι έδωσες και μην το παίζεις Σωτήρας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ 7.04μ.μ. απόλυτα !!! τι θέλει να πεί ο κ. Στάικος οτι επειδή το 1998 πήγε το νερο στα Βζανά θα πρέπει όλοι οι Βζανίτες απο τον γκλοτσίκι ως τα Κρικρέικα ( εισοδος χωριού ) έπρεπε να ψηφίσουν τον κ. Στάικο ; Δεν είναι στις προτεραιότητες μιας δημοτικής αρχής να καλυτερέψει το βιοτικό επίπεδο ενός δήμου ; με νερο, καθαριότητα , οδοποιία , αγροτικοί δρόμοι ; Στις υποχρεώσεις σας ήταν κ. Σταικο να πράξετε τα δέοντα . Έλεος πια !!! Ξεπεράσατε και τα εσκαμμένα. Πήρατε πολλά μα πολλά περισσότερα απο αυτά που δώσατε στον τομέα των ΟΤΑ . Όσο για το επάγγελμά σας , για όσα πράξατε ως ιατρός στο Κ.Υ Αστακού αμοιβόσασταν ως εργαζόμενος και ορθώς. Τώρα ως ιδιώτης ιατρός πάλι αμοίβεσθε για τις υπηρεσίες σας . Ως πολιτικός στο Ξηρόμερο έκλεισε ο κύκλος σας πριν 5 χρόνια που μόνος σας με ένα τραγούδι " ποτέ ξανά οι γειτονιές και τα στενά (των Βζανιτών ) δε θα μας βρουν μαζί ξανά ". Περιοριστείτε λοιπόν στα καθήκοντα σας τα ιδιωτικά και πάρτε το χαμπάρι. Πολιτικά ο λαός του Ξηρομέρου σας έκρινε και αποφάνθηκε. Και είναι ασέβεια να μην αναγνωρίζετε ( ται) η νωπή λαϊκή ετυμηγορία. Έλεος !!! και δεν σας τιμά να ασχολείστε , άδικα , με τον Φόνο και , με τον Καρναβά....Μ.ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ

      Διαγραφή
  20. ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ......ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ. ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ;ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΙΡΕΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ; Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ.ΤΟΝ ΠΑΚΤΟΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΊΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ;ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΚΥΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΑΙΡΕΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ " ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ;" ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΟΣΑ ΑΘΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δίκιο έχεις φίλε Παναγιώτη,να φανταστείς και ο Γαλουνης στην Αλυζία έκανε πλατείες και πλακόστρωτα και τώρα το καταψήφισαν,τι να πει κανείς παντού αχαριστία!😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να αγιασσει το στόμα σας όλων εσάς που του τα λέτε.αλλα στου κουφού την πόρτα τα λέτε.ο Στάικος δεν θα αλλάξει ποτέ και δεν θα αποδεχτεί ποτέ τα λάθη του.οσο και να τα μαγείρεψε με τονΓαλουνη και τονΠανταζη,στο τέλος τα γεφτηκαν στα μούτρα τους και οι τρεις.και μυαλό δεν βαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στάικο το νερό στα βλυζιανα ήταν καθήκον σου σαν δήμαρχος να το πας γιατί δεν νοουνταν χωριό να μην έχει νερό....ο κόσμος σε ψήφισε και σε ξανσψηφισε....δεν πρέπει να σε ψηφίζουν συνέχεια....έχουν και προσωπικές υποχρεώσεις ο καθένας τους....ηρέμησε και μην απευθύνεσαι σε άτομα που δεν ευθύνονται σε τίποτα....βέβαια δεν ξέρεις τι σου φταίει τώρα γιατί σου έγινε χαλάστρα...δεν σου πέρασε η συνεργασία έμεινες εκτός....καλή σύνταξη και να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Των 5:45 πρώτον δεν με γνωρίζεις για να έχεις γνώμη και να λες ότι προσπαθώ να αναρριχιθω μέσα σε σάπιο σύστημα γιατί έχω σπουδάσει δουλεύω και στη δουλειά μου δε με έβαλε ΚΑΝΕΙΣ .Την αναγνώριση και το φαίνεσθαι το σιχαίνομαι οπότε δεν έχω κέρδος.Απαλα είπα πως ούτε τα αυτονόητα δεν έκαναν οι άλλοι τόσα χρονια.Ουτε να παραδώσουμε την ταυτότητα είπα να ψηφίζουν για μας .Βιάζεσαι να απαντήσεις και πέφτεις σε ατοπήματα.Κι όταν απαντάς από τη στιγμή που δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς μην γράφεις αυθαίρετα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απ οτι βλεπω εδω μεσα δεν υπαρχει δημοκρατια.γινεται επιλογη σχολιων ακομα κ απ το ξηρομερο νιους..?γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΆΪΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ .ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΟ ΝΑ ΑΝΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟπροβλημα Πανο δεν ειναι η κοινωνια των βλυζιανων ουτε ο περιφανος λαος του ξηρομερου.Για ψαξε λιγο την ολη σου συμπεριφορα ενδεχομενως καπου να ευθυνεσαι, σε τελαιφτεα αναλυση δεν εκανες τιποτα παραπανου απο αυτο που ησουν υποχρεωμενος να κανεις και μαληστα με τα χρηματα του φορολογουμενου,εκτος εαν θεωρεις οτι τα εβαλες απο την τσεπη σου η οτι σαν δημαρχος δεν ειχες την υποχρεωση να δωσεις λυση στην υδρευση των Βλυζιανων η οτι επιδη εκανες αυτο που ησουν υποχρεωμενος να κανεις επρεπε υποχρεωτηκα να υπακουουν στα κελευσματα σου,τη να κανουμε δεν μπορεσες να πησεις οτι πρεπει να σε ψηφισουν σεβασου τη λαικη ετιμηγορια ψαξε τον εαυτο σου και δεν σου φταινε οι αλλοι.Λιγο αυτοκριτικη κ. Σταικο θα σου κανει πολυ καλο,ακου και τον μπαρμπα Χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΓΑΛΟΥΝΗ - ΠΑΝΤΑΖΗ
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΒΙΒΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στάικο δεν παίζεται τα έβαλες με τον φόνο .....για ποιο λόγο και που σε ζημίωσε;Ποιο χέρι όπλισε ;;;Ντροπή σου να απευθύνεσαι σε έναν τόσο κύριο άνθρωπο;;;;Και μετά ήθελες να διοικήσεις το δήμο τι μας περίμενε να δούμε....είσαι αξιος με τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο οι βλυζοανιτες να σε μαυρίσουν αλλά όλος ο κόσμος....δεν το κατάλαβα είναι υποχρεωμένοι να σε ψηφίζουν όταν γίνονται εκλογές συνέχεια εσένα;;;Δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις συγγενείς φίλους αλλά μόνο το Στάικο που πήγε νερό στα βλυζιανα που ήταν υποχρέωση του;;;Και πάλι έπρεπε να ντρέπεσαι που αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε άτομο το οποίο δεν σε έβλαψε πουθενά ούτε σε κακολογησε....το μόνο που μένει τώρα είναι να ανέβεις στο βάθρο την Παρασκευή και να πεις δημόσια ότι στηρίζεις γαλουνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο κ. ΣΤΑΙΚΟς.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΡΙΜΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιοι παρουσιάζονται ως σωτήρες? Πολύ μπερδεμένα μας τα λες κ. Σταικο. Αν καταλαβαίνω σωστά αναφέρεσαι στο συνδιασμό του τριανταφυλλακη. Παρ όλα αυτά τα βλυζιανα εσένα ψήφισαν πρώτο και μετα το γαλουνη. Και κάτι τελευταίο, δεν ξέρω αν πιστεύεις όπως λες στην αταξική κοινωνία αλλά αν πιστεύεις τότε πάλι μπερδεμένα τα έχεις! Κανένας αγωνιστής δεν θα ήταν με την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, όπως εσύ που θες να γεμίσουμε τα βουνά μας ανεμογεννήτριες και να ξεπουλήσουμε για να μας φτιάξουν ένα γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από την τσέπη του τα πλήρωσε τα.κοματα τη κάνουν δεν του τραβούν τα αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όπου Τουίτερ πολιτικού και μια καταγγελία η στα γραφεία των κωματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΛΑΤΙΦΟΥΝΤΙΑ Ο ΜΠΕΗΣ Ο ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ Ο ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΧΑΡΑΤΣΙΔΕΣ ΠΙΣΟ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ορε αδελφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο