Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Προεκλογική ομιλία Παναγιώτη Στάικου Υποψήφιου Δήμαρχου Ξηρομέρου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αύριο Κυριακή 19/5/2019   και ώρα 11:30 π.μ. θα μιλήσει και θα συνομιλήσει με τους πολίτες  στο καφενείο του κυρίου Τζεφρώνη  ( Καραμέλα ) ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου  Παναγιώτης Στάικος .
Επίσης την Τετάρτη 22/5/2019 και ώρα 8:30 μ.μ θα μιλήσει και θα συνομιλήσει με τους πολίτες  στην άνω Πλατεία στις Καφετέριες της Κάτω Κανδήλας .
Αστακός 18/5/2019
Εκ του γραφείου τύπου της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

36 σχόλια:

  1. Κύριε Παναγιώτη Στάϊκο !
    Εαν θελουμε να λέμε και να εννοούμε ότι έχουμε δημοκρατία και είμαστε ισότιμα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας και προσπαθούμε για το καλύτερο της κοινωνίας μας, οφείλετε ως αρχηγός μιας δημοτικής παράταξης του δημου μας, να απαντήσετε σε ερώωτήματα που ετεθησαν από ανώνυμα και επώνυμα πολιτικά σχόλια στον κ. Βασίλη Μουρκούση και δέν απαντήθηκαν.
    -Υπαρχει "γέφυρα" επικοινωνίας της παραταξής σας με την παρούσα δημοτική αρχή του δήμου ?
    Με ειλικρίνεια των πολιτικών μου λεγομένων !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννελη το πας καλά το γράμμα.. Σκέψου μόνο ποσό γραφικός έχεις καταντήσει και μετά βάλτου ρίγανη... καμπόση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ! 2:09 μ.μ.
      Μακάρι να ήμουνα γραφικός δημότης του δήμου μας
      καλό απόγευμα φιλε συμπολίτη μας !

      Διαγραφή
  3. Ακούστε αγαπητέ κύριε Γιαννέλη
    Ασφαλώς δεν υπάρχει καμία γέφυρα εντός ή εκτός εισαγωγικών επικοινωνίας με την Δημοτική Αρχή ,γι αυτό κατέβηκα στις εκλογές ,αφού για δυο χρόνια όταν άλλοι σιωπούσαν και τρογωπιναν με τον κύριο Γαλουνη και του ψήφιζαν ,ότι έφερνε στο συμβούλιο ,έφτασα στο σημείο για να τονίσω λάθη ,παραλήψεις και την διαφωνία μου με τον τρόπο διαχείρισης του Δημοσίου Χρήματος ,γι αυτό και γι ´ αυτά τα χρήματα ´´για τις πλημύρες ´´ είχα πει να πάνε για την ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το Κεντρικό Ξηρομερο με τον δρόμο Αστακού Μεσολογγιου και συγκεκριμένα τον δρόμο Τσαπουρνια-Χρυσοβιτσα -Βαλόστρατο -Σουπί με δημοπρασία , να γίνω και ως ακτιβιστής και προβατοβοσκός με την κάπα και την προβατίνα στο γκαζόν του λιμανιού του Αστακού ή στα Νεκροταφεία .
    Όποτε εγώ κατεβαίνω για να γίνω Δήμαρχος και να υπηρετήσω την Κοινωνία ,όπως έκανα κσι τις τρεις προηγούμενες φορές που εκλέχτηκα και είχα δηλώσει πως εγώ παζάρια δεν σκοπεύω να κάνω ούτε πριν αλλά και μετά τις εκλογές .
    Είχα πει και το εφαρμωξω με ευλάβεια ,ότι για εμένα όλοι οι Υποψήφιο Δήμαρχοι είναι Συνύοψηφιοι και όχι Πολιτικοί Αντίπαλοι ή Εχθροί .
    Έτσι και όταν ο Συνυποφηφιος μου κύριος Τριανταφυλλάκης έγραψε ,ότι το Πλαίσιο των Βασικών Προγραμματικών θέσεων είναι είναι το καλό ,όπου τοποθετούνται προγραμματικά και όχι ευκαιριακά και τυχοδιωκτικά ,όπως κάνουν κάποιοι άλλοι άλλοι αδιακρίτως( είναι δημοσιευμένο στις 5/5/2019 στο Ξηρομερο News) .
    Εγώ είχα δεσμευτεί ότι οποία επίθεση ή χαρακτηρισμό δεχτώ ,ούτε θα τον επέστρεφα ή να ανταποδώσω .
    Όμως στις αθλιότητες κάποιων ανώνυμων ότι ο Σταικος είναι πατερίτσα του Γαλουνη ,όπως λένε , τους απαντώ ότι είναι άθλιοι και πληρωμένοι συκοφάντες και ο ηθικός αυτουργός είναι ο επικεφαλής τους ,ο οποίος δεν βγήκε να τα καταδικάσει ,αφού δεν υπάρχει πιο προσβλητικό και ταπεινωτικό για κάθε άνθρωπο ,ότι είναι πατερίτσα κάποιου αλλου.
    Εάν θελετε είστε καλοδεχούμενος αύριο στο Μύτικα για κάθε συζήτηση και επίλυση απορίας σας .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Παναγιώτη Στάϊκο σας ευχαριστώ για την απάντησή σας στο ερώτημα.
      Επίσης Κε Στάϊκο είστε ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που απαντάει σε απορίες και ερωτήσεις συνδημοτών μας εδώ στα blogs και αυτό συμβάλλει περισσότερο στον ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο για θεματα της κοινωνιας του δημου μας και μάλιστα εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.
      Καλησπέρα σας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σταικο....αυτοι που ψήφιζαν ότι έφερνε ο Γαλουνης είναι ο Κος Κολοβός πρώτος και καλύτερος και ο Κος Ζορμπάς όσα ήταν "κρισιμα"(βλέπε δανειο). Δικοί σας υποψήφιοι δεν είναι αυτοι;

      Διαγραφή
    3. Συμπληρωματικά δεν θυμάμαι εκλογές που να μην έχετε κάνει συμφωνία, και να μην δημιουργείτε θέματα και προβλήματα για ανύπαρκτους λόγους. Και προφανώς συκοφαντητ ότι κινείται γιατί προφανώς ακόμα και ο γλάρος που πετάει έχει στόχο εσάς.

      Διαγραφή
  4. 1:39 χωρίς να το θέλεις βέβαια προσβάλλεις μια ολόκληρη παράταξη... πιστεύω ότι όλοι οι νοήμον άνθρωποι ανεξαρτήτου παρατάξεων θα ισχυριστούν αυτού του είδους τις φιλοσοφίες για ένα και μοναδικό λόγο!!!! Να πλήξουν κάποια παράταξη.. άν πρόκειται ότι ακούμε αυτό να είναι και η πραγματικότητα τότε καλέ μου Σπύρο θα σου αποκαλύψω και κάτι από μένα . Εμένα κύριε Σπύρο Ν. Γιαννέλη μου είπανε ότι θα πάρω 10.000 ψηφοδέλτια, έτσι λένε!!! Μήπως θα έπρεπε να κάνετε από μία ερώτηση στους 4 υποψήφιους δημάρχους να μας απαντήσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπολίτη μας ! 3:08 μ.μ.
      Προσωπικά δεν υποστηριζω πολιτικαά καμία δημοτική παράταξη
      από τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν ισότιμα στις δημοτικές εκλογές της 26η Μαϊου του 2019
      Το ποιοί θα εκλεγούν στο νεο Δημοτικό συμβουλιο, αυτό θα το αποφασισει η τοπική κοινωνία του δήμου μας.
      Με ενδιαφέρει όμως πολύ ως απλό πολίτη του δήμου μας το πολιτικό και ουσιαστικό περιχόμενο του προεκλογικού δημοκρατικού αγώνα ολων των δημοτικων παραταξεων και στην βάση του καθαρού και ευγενούς συναγωνισμού των δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας.
      Ως εκ τούτου λοιπόν καμία προθεσή δεν υφίστανται και για καμία δημοτική παράταξη του δημου μας.
      Καλό βράδυ φίλε συνδημότη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  5. Ουτε που προκειται να σου απαντήση.Την απαντηση όμως την έχουν όσοι έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους
    Είδες να ανοιξη αναμεσα τους;Ο Σταικος ακούει Πανταζή(όχι τον ΛΕ-ΠΑ) και βαραη προσοχη από μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Γιαννελη
    Στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ για το τοπικό συμβούλιο κατατέθηκαν δυο ψηφοδέλτια.
    Στο ψηφοδέλτιο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ που στηρίζεται από την παράταξη του δημάρχου ΓΑΛΟΥΝΗ ο κύριος Στάικος έδωσε τα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ του και ευχήθηκε καλή επιτυχία .
    ΣΤην ανακοίνωση του άλλου ψηφοδελτίου ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.
    Την αγνόησε επιδεικτικά.
    Ο νοών νοητό.
    Ηλίας Α Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΗΘΙΑ ΤΕΛΙΟΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ΠΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΗ ΘΑ ΔΕΙΞΗΤΟ ΠΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΠΙΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΕΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασχολείστε με τον παντός καιρού που κάνει ασυνάρτητες τοποθετήσεις δίχως σύνταξη και γεμάτες σολικισμούς. Στο χωριό μας το Αρχοντοχώρι έχει να εμφανιστεί πάνω από 30 χρόνια !!! Κατά τ άλλα όπου " γάμος και χαρά " ο κ. Γιαννέλης κάνει τον " ξύπνιο" . Έλεος πιά κ. Σταικο και κ. Κούγκελη. Ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα . Δεν βλέπετε ότι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΝΝΕΛΗΕ ΜΙΛΆΕΙ ΕΠΏΝΥΜΑ
      ΕΣΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊΣ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ
      ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΆ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΣΟΥ ;

      Διαγραφή
  9. Λιάκο καταλαβαίνω τον πόνο σου .!!!
    Μήπως ξέρεις ο Φώτης ο Πλιαμερης ο όποιος είναι αδελφός του Μήτσιου Πλιαμερη,για το όποιο δεν είδα καμία ανακοίνωση στήριξης από Γαλουνη ,αλλά είναι ανεξάρτητο ,που μετέχει σε αυτό το ψηφοδέλτιο ,ποιον στηρίζει και για ποιον κάνει αγώνα ;
    Κάνει αγώνα για τον Σταικο και ο Φώτης ο Κουγγελης ,που είναι ξαδέλφια με τον Μήτσιο Πλιαμερη .
    Ο αδερφός της μάνας σου ο Γιανννης Τσομπος μήπως ξέρεις για ποιον κάνει μεγάλο αγώνα ;;;;;;
    Για τον Σταικο και αυτός .;;;
    Εσυ όμως έχεις βαθύ μίσος και φθόνο για τον Σταικο και έλεγες όλες αυτές τις ανοησίες για το νερό και όταν σε έκραξαν όλοι έκλεισες το στοματάκι σου .!!!!
    Λίγες ημέρες απόμειναν και θα καταπιείς την γλώσσα σου με το αποτέλεσμα .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανούλη είσαι γραφικοτατος και φαίνεται από χιλιόμετρα ότι μυρίζεις κοπριά προφανώς έμεινε από την εικόνα σου σαν ακτιβιστής Jesus Christ
    Στηρίζεις Γαλούνη και δεν είμαστε χαζοί να τρώμε κουτόχορτο όπως θεωρείς
    100 η Αλεπού 101 τα αλεπουδάκια
    Και ο νοών νοήτο
    Άντε καληνύχτα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γκαιμπελς με την προπαγάνδα του μάτωσε τον κόσμο όλο. Εσείς ως φτηνές απομιμήσεις του, έχετε αναλογιστεί πόσο κακό προκαλείτε στον τόπο σας? Συνεχίζοντας τα περί πατεριτσας όσον αφορά τον κύριο Σταικο ,αυτός είναι το πρόβλημα σας; Η τα ατελείωτα και άλυτα δεινά σας;
    Αναφέρομαι στους κατέχοντες την εξουσία έως σήμερα και σε αυτούς που την λαχταρούν με όποιο τρόπο και κόστος.
    Τους "ΝΕΟΥΣ" "ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ και επικίνδυνους ΑΝΤΡΟΠΕΙΣ της ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
    Όποιος κατάλαβε θα πάει πολύ μπροστά.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
    Παρακαλώ το φιλόξενο Blog Ξηρομερο News να το δημοσιεύσει.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηλία τελευταίες 10 μέρες λες να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια σπιλωσεις του σταικου έτσι? Του μονού που άφησε έργο στον πρώην Δήμο Αστακού. Τους άλλους που ήταν ανύπαρκτοι δεν τους βλέπεις έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή θέλω να λέω αυτό που αισθάνομαι πολιτικά και λέω το εξής:
    Η πολιτική αλήθεια είναι ότι :
    Πρίν δύο χρόνια περίπου πρώτος εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος ο Κος Σταικος και αργότερα εκδήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής ο Κος Τριανταφυλλάκης.
    Και αυτο το γεγονος εχει νομιζώ την πολιτική του σημασία για τους σκετόμενους συνδημότες μας που θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν θα τολμήσω μια πρόβλεψη ,θα την κρατήσω για να δω αν θα επαληθευτώ .
    Το μόνο κριτήριο είναι η διαίσθηση μου ,αν και γνωρίζω με τι ταπεινά κριτήρια ψηφίζει ο κόσμος ,θα το παραβλέψω, οπότε μπορεί να πέσω τραγικά έξω ,για να δούμε .
    Λοιπόν,έχουμε και λέμε .

    Πρώτη Κυριακή .
    1ος Τριανταφυλάκης
    2ος Στάικος
    3ος Γαλούνης
    4ος Κομπλίτσης

    Δεύτερη Κυριακή .
    1ος και νέος δήμαρχος ο Στάικος ,λόγω του ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Γαλούνη θα ψηφίσουν τον Στάικο ,για να μην βγει ο Τριανταφυλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ος γαλουνης 2ος σταικος 3ος τριανταφυλλακης 4ος κομπλιτσης
      Θυμήσου το....

      Διαγραφή
  15. ΓΡΟΥΒΑ.ΣΤΟ.ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΤΟΥ.ΧΩΡΙΟΥΜΑΣ.ΕΧΕΙ.ΚΑΙ.ΣΤΑΙΚΙΚΟΥΣ.ΣΤΟ.ΝΤΟΤΣΚΑ.ΓΙΑΤΙ.ΝΑΕΥΧΗΘΗ.5.ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ.ΕΚΑΝΕ.....ΑΛΛΑ.ΣΕ.ΤΣΟΥΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ.ΤΟΝ.ΕΒΓΑΛΕ.ΤΟ.ΣΙΝΑΦΙΣΟΥ...
    ΟΚΑΡΝΑΒΑΣ.ΓΙΑΤΙ.ΔΕΝ.ΕΓΡΑΨΕ.ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:47 μ.μ. ο δωκτωρ ωντος διεκδικη την προτιμιση του ζελ κ επιχυρει να εκτοπιση τον γαλ , αυτο φενετε στην κεινη γνομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε 10,38 κανεις λαθος.1ος κομπλιτσης 2ος Γαλουνης 3ος Σταικος 4ος Τριανταφυλακης .Αυτο νομιζω σε εξηταρη περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριε Σταικο
    Ανεξάρτητος συνδυασμός είναι αυτός που θελουμε να τον λέμε έτσι γιατί μας συμφέρει.
    Τα τινα είναι δυο
    Η δεν έχεις γνώση το τι γίνεται στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ .
    Η παριστάνεις τον κινέζο.
    Το νερό είναι δώρο του ΘΕΟΥ στον άνθρωπο και το δικαιούνται όλοι.
    Αν υπάρχει αφθονία νερού στη γεώτρηση στο χωριό μου να πάρεις αν εκλεγείς να πιούνε όλα τα χωριά όσοι δεν έχουν χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στο χωριό.
    Αυτή είναι η άποψη μου.
    Η διατύπωση σου ότι θα πάρουμε το νερό από την γεώτρηση στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ χωρίς επεξηγήσεις ήταν άστοχη και προβλημάτισε τους χωριανούς δημιουργώντας φοβο.
    Σου έδωσα συνχαρητηρια σου ευχήθηκα από καρδιάς καλή επιτυχία αναγνώρισα την προσφορά που ειχες ως δήμαρχος, ως γιατρός και ως άνθρωπος στην κοινωνία. Δεν έχω λοιπόν μίσος και φθόνο όπως λες.
    Οι πολιτικές μας απόψεις είναι διαφορετικές δεν βλέπουμε τις καταστάσεις και τα πεπραγμενα με το ίδιο μάτι.
    Εσυ έδωσες δικαιώματα να λενε οι πολίτες και εγώ όλα αυτά.
    Εσυ απαίτησες το χειροκρότημα στο Δήμαρχο
    και οι ολοι αναρωτήθηκαν ΓΙΑΤΙ;;;;
    Το ότι συνεχάρης και ευχήθηκες στον ένα συνδυασμό στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι γραμμένο στο ΣΑΙΤ.
    Καλή επιτυχία
    Ηλίας Α Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑΣ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΕΛΗΣ ΟΛΟ ΒΛΑΚΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενα πραγμα θελουμε στο ξηρομερο μακρυά αυτοι που μας εφεραν ως εδω το ψαρι βρωμαει από το κεφαλι λεει ο λαος πραγματικά πειτε μου ένα λογο να ξαναβγει ο Γαλουνης? Ένας άνθρωπος απομακρος απο εμάς περικυκλωμενος από τα ατομα του πανταζη που μονο κακο εκανε στον τοπο του κρατηστε τις δημοσκοπήσεις για πάρτη σας η καθαρή συνείδηση του ξηρομεριτη θα τον οδηγήσει με το χέρι στην καρδια ένας νεος άνθρωπος έρχεται να διοικησει θα τον κρίνουν οι πραξεις του και αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. ΣΤΆΊΚΟΣ
      2. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ
      3) ΓΑΛΟΥΝΗΣ
      4. ΓΙΆΝΝΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ διοτι ΕΧΕΙ
      αντιδημοκρατική του Μεσαίωνα νοοτροπία

      Διαγραφή
    3. Ο Τόλης και ο Γιανης λεφτά έχουν πλούσιοι είναι
      Ας βάλουν και κανένα ευρώ ή δολάριο στοίχημα

      Διαγραφή
  21. Πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Μύτικα. Ένας δήμαρχος απλός, λαικός και αληθινός. Διπλάσια από τη παραταξη θεαθείναι φεισμπουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι αποτυχημένοι κατά τα δικά σας του Γαλούνη τώρα θα γίνουν εντελώς ξαφνικά επιτυχημένοι. Θαύμα αλλά ευτυχώς που φτιάξατε και τη τελευταία στιγμή συνδυασμό στο αστακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε.10.27.

    Τιςειδιες.βλακιες.λες.μαυτους..υπομονη.θα.το.χωνεψετε.την.αλλη.δευτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πανο οσες φορες εβαλες για δημαρχος μηλουσες και στην Αθηνα τωρα γιατι δεν μηλας;; γιατι δεν θα ερθει κανεις προφανως,σημερα στο Μυτικα ησουν μονος η κοινωνια ηταν αλλου,εγω σου ειχα πει μην κατεβαινεις,δεν με ακουσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο