Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ: Καταγγέλλουμε την παρουσία γνωστού πρώην χρυσαυγίτη στην προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη στην Αθήνα

Το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου στους επισήμους πρώτη θέση...


Θερμή χειραψία και εναγκαλιασμός με το δήμαρχο...


               Την ανοχή της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών- Συνεχίζουμε..." και του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη, στην παρουσία γνωστού πρώην χρυσαυγίτη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν Αρστεροί και προοδευτικοί Πολίτες απο την Κατούνα. 
        Ο γνωστός π. χρυσαυγίτης Χρήστος Ρήγας, περιφερειακός σύμβουλος δυτικής Ελλάδος με την ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα, όχι μόνο παραβρέθηκε στην ομιλία του Γεώργιου Αποστολάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας χθες Κυριακή 19.5.2019 στις 12:30 στο πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ στην αθήνα, αλλά φιγουράριζε στους επισήμους πρώτη θέση, είχε θερμή χειραψία με τον δήμαρχο και φωτογραφίζονταν με τους συγκεντρωμένους...........



Οι Αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες Κατούνας επίσης τονίζουν: Αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους δημότες Ακτίου-Βόνιτσας η παρουσία του πρώην χρυσαυγίτη στην εκδήλωση δημοτικής παράταξης. 
     Καταδικάζουμε την ανοχή της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών- Συνεχιζουμε...", που αντικειμενικά έχει στόχο να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις των δημοτών μας την παρουσία της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η πολιτική αυτή στάση, δηλαδή της ανοχής ή της αφωνίας μπροστά στους φασίστες, είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη δράση των φασιστών.
     Οι φασίστες, αυτοί που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες δεν έχουν καμία θέση στο δήμο μας. 
Είναι ανεπιθύμητοι!
Ο λαός του δήμου μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...







ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ προέρχονται απο KATOYNA NEWS



71 σχόλια:

  1. Ντροπή, αίσχος, βρωμιά και δυσωδία. Πόσο κάτω μπορεί να φτάσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η 'δημοκρατικη' σας ευαισθησια φαινεται δεν τους χωρα ολους στο πολιτικο προσκηνιο , παρα μονο τις ψευτοπροοδευτικεσ σασ μουτσουνεσ. θα ζητησετε και πιστοποιητικα πολιτικων φρονηματων; και το μπαιζετε υπερμαχοι των ατομικων ελευθεριων; ου να χαθειτε απολιθωματα του β'ΠΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κυριος ρηγας ειναι ενας εξαιρετος ανθρωπος. Τωρα εσεις τι λετε πολυ καλα εκανε εσεις προσπαθειτε να κανετε ζημια στο δημαρχο δεν θα μπορεσετε ομως . Παρτε το χαμπαρι θα ειναι παλι δημαρχος για αλλα τεσσερα χρονια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κατηγορηθεί για δύο δολοφονίες Μεταναστών στο Χαϊδάρι αυτός ο εξαίρετος άνθρωπος.Ξεπλεάνθρωπος.Ξεπλενεταινεται νεοναζί και δολοφόνους για ψήφους είστε επικίνδυνοι,ευτυχώς τα γράφετε δημόσια ,ευτυχώς.

      Διαγραφή
  4. Ο Ρηγας όσο και να είστε απενανίι του ιδεολογικα,
    ειναι εκλεγμενος περιφερειακός σύμβουλος, και
    όχι απλως είχε δικαίωμα να παρεβρίσκεται σε πολιτικές ομιλίες,
    αλλά αποτελεί καθηκον του να ακουει σε καθε ευκαιρια για
    τις ανάγκες της περιοχής.
    Οι κομμουνιστες δεν εχουν καμια σχεση με την δημοκρατία
    αλλα μονο με την δικτατορια του προλεταριάτου, γιαυτο
    ας βγαλουν το @@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι οι κουμουνιστες δεν έχουν θέσει πουθενά.Θεσει έχουν οι ρουφιάνοι φασιστες τα κωλοπαιδα της Φρειδερίκης οι χουντικοί και οι κάθε λογής απόβρασματα.

      Διαγραφή
  5. Συνονθύλευμα παραπολιτικών παλτών και σαλτιμπάγκων ο συνδυασμός του Κάρυ. Και μερικά σκυλιά μαζί που γαβγίζουν γιατί θα χάσουν τη βολή τους. Ήλθε η ώρα να σπάσει το απόστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πόσο χαμηλά ακόμα μπορεί να φτάσει ένας δήμαρχος?Ας ελπίσουμε ότι η θητεία του θα τελειώσει σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έχει να πει γι’αυτο ο δημοκράτης Θόδωρος Στούπας που πήγε για το καλό του τόπου στη δημοκρατική παράταξη του Αποστολάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΡΕ ΓΙΏΡΓΟ? Α ΕΧΕΙΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΕΣΎ ΒΙΤΣΑ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΌΤΙΜΟ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΩΡΕ? ΓΙΑ ΑΥΤΌ : ΜΑΎΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα ψηφίσω Κάρυ. Θέλω μόνο να πλουτίζουν 10 οικογένειες είς βάρος των δημοτών. Θέλω να έχω το χειρότερο οδικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Με ενδιαφέρει να κόβονται τιμολόγια και να απουσιάζει κάθε προοπτική ανάπτυξης. Ψηφίζω Κάρυ. Η ελπίδα του τόπου. Ό,τι δεν έκανα 13 χρόνια σαν δήμαρχος, θα τα κάνω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δημοκρατικός κόσμος του Δήμου θα στείλουμε στο σπίτι του το Γεωργοθόδωρο. Ο φασισμός δεν έχει καμία ανοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ρε Βίτσα που πας και μπλέκεις με αυτούς!Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΙΠΕ: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΡΗΓΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΚΟΥΠΡΑ Ε ΣΚΟΥΠΡΑ!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΕΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλος αλλά δημοτικός υπάλληλος που δουλεύει για το δήμο με παρατσούκλι Δογκανος. Ξεπλένετε δολοφόνους ρε γελοία ανθρωπάκια ξεπλένετε νεοναζί, πόσο Ποιο κάτω θα φτάσετε?

      Διαγραφή
    2. Γιατι δεν βαζεις το ονομα σου ; Τι φοβασαι; Κοτουλες πισω απο ανωνυμα το παιζεται δημοκρατες

      Διαγραφή
  13. Πλυντήριο και δολοφόνων της Ναζιστικής οργάνωσης για τα ψηφαλακια ο συνδυασμός Δύναμή Πολιτών. Ντροπή σε κάθε δημοκράτη να ψηφίσει αυτόν τον συνδυασμό μόνο Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοι ειναι οι δολοφονοι ! Ψαξε λιγο καλυτερα τα αλλα ψηφοδελτια !!! Περαστικα

      Διαγραφή
  14. Φασισταρια νεοναζί δολοφόνοι λαμόγια κτλπ αυτοί είστε. Καργιολη να τους χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε αυτές τις εκλογές ο Αποστολάκης έχει το πιο ακριβό ψηφοδέλτιο απο κάθε άλλη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν μιλούν οι εικόνες τα λόγια περιττεύουν. Λαμόγια Νεοναζί το ίδιο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βιτσα η παράταξη?? Λες βιιιτσααα ντροπή. Χρυσή αυγή ταγματάρχης κ εσύ ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσείς οι κατουνιωτες της φασιστερας και της προόδου γιατί δεν μας θέλετε και εμάς τα χρυσά αυγά να συνυπαρχουμε μεταξύ μας και άμα γουστάρουμε να παίζουμε και κανένα ξύλο έτσι για το μοαχαλο ρε αδερφέ?? Εεε τι λέτε ρε πρόβατα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προτιμώ τον μπαρμπαρουση και την ΧΑ από τα συριζακια. Οπότε Αποστολάκη δαγκωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσείς οι δήθεν αριστεροί προοδευτικοι μας έχετε πρηξει τα....συκωτια. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Τι άλλο θα σκαρφιστειτε για να κατηγορησετε το δήμαρχο? Δεν παίρνονται οι εκλογές με κατηγοριες, αλλά με όραμα και πράξεις. Όσες φωτογραφίες και να βγάλετε δε μασάει κάνεις από τη Δύναμη Πολιτών. Τουλάχιστον οι χρυσαυγιτες στηρίζουν την πατρίδα, την οικογένεια και το σημαντικότερο τη θρησκεία. Τρία ιδανικά που κρατούσαν τους Έλληνες και τα οποία διέλυσαν οι δήθεν αριστερές ιδεολογίες. Καλή σας νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν τον σώζει τίποτε. Ο Γιώργος είναι τρίτος και το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Αποστολάκης μαζί με την χρυσή Αυγή. Θα κυβερνουν παρτετο χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ο Μπαρμπαρουσης είναι εκλεγμένος. Παρτον αγκαλιά. Με την υγεία σας. Γιαυτό θα σας ξανά ψηφίσουμε. Με τα δύο μας τα χέρια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το τερμάτισε ο Αποστολάκης. Ήθελα να τον ψηφίσω αλλά μετά από αυτό δεν υπάρχει περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κασολας και μασουρας πανε μαζι;;;;ειναιβοπως λεμε συριζα καμμενος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟΥΠΑΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μάθε πρώτα να γράφεις και μετά να σχολιάζεις....όχι θεωδορος αλλά Θεόδωρος....

      Διαγραφή
  28. Αντιδράσεις φέρνει στο δημοκρατικό κόσμο του Δήμου Ακτίου-βόνιτσας η παρουσία αλλά και ο εναγκαλισμός του δημάρχου Αποστολάκη με το π. μέλος της Χρυσής Αυγής Χρήστου Ρήγα, ο οποίος ηταν παρων και μάλιστα κάθονταν πρώτη θεση στη προεκλογική ομιλία του στους ετεροδημότες της Αθήνας.
    Οι φωτο αυτές, επιβεβαιώνουν ότι η ακροεξιά και ο συνδυασμός του Αποστολάκη είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
    Εξω το νεοναζιστικό μόρφωμα απο το Δημο ακτιου βονιτσας
    Αίσχος και ντροπη σας Αποστολακαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α ρε καρυ που καταντισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ντροπή αποτελεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αποστολάκης μαζί με τους οπαδούς του βρέθηκαν δίπλα-δίπλα με τον εν λόγω χρυσαυγίτη πρωην μελος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, στην ομιλια στους ετεροδημότες της Αθήνας.
    Αποστολάκηδες και χρυσαυγίτες, αντάμα. θέλει η πουτ**α να κρυφτεί, κι η χαρά δεν την αφήνει.
    Ο λαός της Βόνιτσας έχει μνήμες και δεν πρέπει να ξεχνά την ιστορία που ο ίδιος έγραψε. Είναι ο λαός της πόλης μας που με τον αγώνα ανέτρεψε τους κατακτητές, χίτες, ΜΑΥδες, ταγματασφαλίτες, φασίστες που παρέδωσαν στους Γερμανούς ναζί. Οι τραμπούκοι νεοναζί στο τόπο μας δεν έχουν θέση.
    Μάλλον η απόγνωση του Αποστολάκη να κερδίσει ψήφους από την άκρα δεξιά έχει πολύ πιο μεγάλη σημασία από την ίδια τη Δημοκρατία, στο τόπο μας...
    Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει…
    Αυτες οι εκλογες πρέπει να στειλουν αρκετους σπιτια τους, τα λεμε στην καλπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. άλλο εθνικιστής δεξιός και άλλο εθνικοσοσιαλιστης ναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μαγκιά του Αποστολάκη αν κατάφερε να επαναφέρει στον "ορθό δρόμο" ένα πρώην χρυσαυγίτη. Μαγκιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αδίστακτα πιράνχας, επικίνδυνες ύαινες κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα. Χρησιμοποιούν ακόμα και τους φασίστες να γαντζωθούν στην εξουσία. Είναι χαμένοι πολιτικά και τους περιμένει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΞΗΡΟΜΕΡΟ Δεν είμαστε όλοι οι χρυσαυγίτες του πεταματού. Το ΚΚΕ τέτοια ψάχνει, ξεχνώντας τη δική του ιστορία και όσα έκαναν στη πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργο υπάρχουν και όρια. Δυστυχώς τα ξεπέρασες. ΄Αντε για . Να χαίρεσαι το φασισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κώστα τσακαλη..Σεβασου την μνήμη και το όνομα του πατέρας σού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βίτσα Τάκη δεν βλέπεις τι γίνεται; Απέσυρε την υποψηφιότητα σου σήμερα. Σου υπενθυμίζω , αν τη ζωή σου δεν μπορείς να τη βελτιώσεις τουλάχιστο μην την ξευτελίζεις. Διαφορετικά αν επιμείνεις, τότε ……………………...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτούς θέλετε στις εκλογές αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πόση κατρακύλα να αντέξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργο πάρε το τραμπούκο από τη Κατούνα και πήγαινε τον βόλτα με το κανώ στο Βαθυαβάλι. Οι φωτογραφίες που ανέβασε με το φασίστα σε αποτελείωσαν. Τι να κάνουμε; O καιρός έχει γυρίσματα. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Να τον χαίρεσαι. Και σε πολύ καιρό που θα συνέλθεις από την ήττα , θα σου ποιος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οταν ειδε τα γκαλοπ ο Αποστολάκης που παρήγγειλε (οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παιρνουν στη Βόνιτσα) και βλεποντας ότι χάνει την εξουσία και την κουτάλα από τα χέρια του, ήρθε να πεθάνει, έπεσε στα πατώματα και αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα.
    Κι έτσι αποφασισε να συνεργαστεί με τα επικινδυνα μορφώματα, τους δοσίλογους, τους κουκουλοφόρους της χρυσης Αυγής. Βλέπεις για τη κουτάλα, θυμήθηκε ότι είναι απο το ίδιο μαντρί και ότι το αίμα νερό δε γίνεται...
    Η παρουσία του χρυσαυγίτη στην ομιλία του Αποστολάκη προσβάλλει το σύνολο των δημοτών και πρέπει ο λαός να απομονώσει τη δημοτική αρχή που στηρίζεται στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
    Και φυσικά όπως λένε και στη Βόνιτσα: Αποστολάκη, μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η απόλυτη ξεφτύλα ενός δημάρχου σοσιαΛΗΣΤΗ- αρχιψεύτη- ραδιούργου. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να καθαιρεθεί με ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ διαδικασίες.
    Δημοκράτη! Νίκο Πάντα τ ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ολοι οι δήμαρχοι σε όλη τη χώρα βάζουν φραγμό στη χρυση αυγή για να σβησει σιγα σιγα αυτο το φασιστικο ναζιστικο παρασιτο. Και ο Αποστολάκης κάνει πλάτες στη «Χρυσή Αυγή»!!!
    Ούτε για καφενείο δε κάνετε αποστολάκη...Πολιτικό σύστημα άθλιο, διαπλεκόμενο, βίαιο, ρουσφετολογικό, αμόρφωτο, και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Δρόμο όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι τραμπούκοι που επετέθησαν τόσες φορές στο δάσκαλο δεν είχαν και δεν έχουν φασιστική νοοτροπία; Τους κάλυψε ο Γιώργος με τη σιωπή του. Δεν είναι τίποτε τυχαίο. Γιώργο τελείωσες πολιτικά. Είσαι τρίτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εσείς οι προοδευτικοι από Κατούνα, το λέτε και οι ίδιοι ότι είναι ΠΡΩΗΝ χρυσαυγιτης ο κύριος. Αυτό σας πείραξε? γιατί τσουχτηκατε? Το παίζετε ότι ενδιαφέρεστε για τη χώρα και το λαο ενώ επί της ουσιας νοιάζεστε για τον εαυτουλης σας. Δεν στηρίζω κανένα κόμμα, αλλά μην προσπαθείτε να μπλέξετε τα κόμματα με τον Αποστολάκη. Ο Δήμαρχος τα έχει καλά με ολους για το καλό του τόπου. Με όποιον πρέπει να τα βάλει όταν αδικείται ο δήμος μας, τα βάζει και με το παραπάνω. Εσείς εκεί πάνω στην Κατούνα να λέτε κι ευχαριστώ, γιατί αν δεν ήσασταν στο δήμο Ακτιου-Βονιτσας θα σας είχε φάει η μαρμάγκα. Μην στήνετε άλλες παγίδες γιατί οι πολίτες δεν τρώνε χόρτα. Άντε γεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ..δυστυχώς ο βούρκος άνοιξε...και η μπόχα είναι μεγάλη....άκου αγκαλια ο δημαρχος με νεοναζί; -Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο βίτσας έκτος ψηφοδελτίου; παράνομη η επιλογή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να πάρουν θέση αμέσως όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Ο φασισμός είναι επικίνδυνος. Μόνο πολιτικά ρετάλια που βλέπουν την ήττα να έρχεται κάνουν πολιτικά παιχνίδια μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τώρα που θα σκάσει η βόμβα με την παράνομη υποψηφιότητα του κυρίου Βίτσα από την παλαιρο θα δείτε τι εχει να γίνει.......το δουλέψανε καλά το θέμα στο πρατήριο και το έβγαλαν προς τα έξω όταν έπρεπε.που εμπλεξες βιτσααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δώσαμε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας για να υπάρχει σε αυτό το έρμο το τόπο μας δημοκρατία... Εγώ αν ήμουνα στην ομιλία του Αποστολάκη, με νεοναζί, με τους γόνους των χουντικών και των ταγματασφαλιτών, δεν θα καθόμουνα. Θα μας φτύνουν από τους τάφους τους οι εξοντωμένοι και εκτελεσθέντες απο τους Γερμανούς συμπατριώτες μας. Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων στον Αγιο Δημήτριο στη παραλία, όπου έχει αναρτηθεί μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματα εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές. Ο ναζισμός δεν είναι άποψη, είναι απαράγραπτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αλήθεια δημοκράτες ψηφοφόροι του Αποστολάκη πως αισθάνεσαι που έχετε γίνει ένα με νεοναζί δολοφόνους και οπαδούς του Χίτλερ? Ο κατήφορος σας δεν έχει τέλος,ευτυχώς σε λίγες ημέρες θα είστε παρελθόν εσείς και τα εξαπτέρυγα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αν ο κόσμος δεν του γυρίσει συντριπτικά την πλάτη είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θέλω να δω στη Βόνιτσα στο Μοναστηράκι και στο Θυρρειο όπου η αριστερά και το κέντρο έχουν μεγάλη ιστορία τι ψήφους θα πάρει ο Χρυσαυγιτικος συνδυασμός του Ταγματάρχη του Χασακη του Φεσα του Τζεφριου και του Ρήγα?Παναγιώτα Πανταζη,Νίκο Πάντα, Ανδρέα Καλαντζη, τι δουλειά έχετε να είστε παρέα με τέτοια στοιχεία?Επειδή είστε καλά παιδιά να ξέρετε ότι ο κόσμος δυστυχώς σας βάζει στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος αγαπάει την πατρίδα του και τον τόπο του είναι χρυσαυγιτης; ψευτοδημοκρατη που υπέγραψες μνημόνια και έκοψες συνταξεις

      Διαγραφή
  54. Το πρατήριο δεν δικαιούται να ομιλεί για τήρηση της νομιμότητας. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Να εξηγήσει το πρατήριο , γιατί τα απορριμματοφόρα από Ανακτόριο και Μεδεώνος έβαζαν πετρέλαιο εκεί; Eίχαν χάσει το δρόμο; Ποιος υπέγραφε τις εντολές μετακίνησεις; Aυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο Γιώργος έπαιξε τα ρέστα του. 'Εχασε όμως τη Δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σοσιαλιστή Σωτήρη Προδρομίτη τι λες για όλα αυτά; Συμφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μπαλάφα υπέγραφες εντολές μετακίνησης των απορριμματοφόρων της Βόνιτσας και της Κατούνας να βάζουν πετρέλαιο σε πρατήριο της Ζαβέρδας; Τα έχω δει με τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τι να ει ο σωτηρης κουκια τρωει κουκια μαρτιραει κοιταζει για κανα ψηφο τωρα να μπορει να μασουλησει και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΔ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΧΑΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ . ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΗΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κανενας αριστερος δεν πρεπει να στηριξει ρηγα αποστολακη τον εφερε απο τη πισω πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απο τα σχολια προκυπτει οτι η χρυση αυγη στηριζει αποστολακη. Επομενος ο αγωνας της καλπης θα ειναι οι πολιτες δημοτες του δημου να αποφασισουν αν θα στηριξουν οποιον αλλον πλην αποσυολακη η αν υοθετουν τη στηριξη των παραπανω χρυσαυγιτων που με νυχια και με δοντια ειναι υπερ.μεχρι εχθες ημουνα με τον αποστολακη τωρα οχι δε αποφασισα που θα παω ομως. Αλλα οσο γραφονται τα παραπανω βεβαια οχι στον αποστολακη παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μπραβο στον κόσμο που βγηκε και το καταδίκασε! Στον Αστακο στις 25 Μαρτίου κατέθεσε στεφάνι και στεκονταν με τους επισήμους, κανεις όμως δεν είπε τίποτα. Φασίστες πίσω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ο λαος δεν ξεχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο