Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Α. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΚΑΤΟΥΝΑΣ με το τον Θανάση Κασόλα

            Ένας εξαίρετος επιστήμονας και πολιτικός μηχανικός ο Απόστολος Α. Παπακωνσταντής θα είναι υποψήφιος Τοπικός σύμβουλος Κατούνας στο πλευρό του Θανάση Κασόλα.
Στη γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος αναφέρει:

       Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μου και την επιθυμία να συνεισφέρω ενεργά με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην ανάπτυξη των υποδομών και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, θέτω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Κύμα αλλαγής" και επικεφαλής τον Αθανάσιο Κασόλα ως υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας.
     Η στήριξή σας στο πρόσωπο μου, θα αποτελέσει για μένα ιδιαίτερη τιμή.......



Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
      Ο Απόστολος Α. Παπακωνσταντής γεννήθηκε στη Κατούνα, είναι πτυχιούχος Πολιτικός μηχανικός δομικών έργων του ΑΤΕΙ Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) με τίτλο "Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής".
      Εργάστηκε από το 2004 στο Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΥΔΕ Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στη κατασκευή οδικών έργων και ως μηχανικός ομάδας συμβούλων ανάπτυξης και περιβάλλοντος. Εν συνεχεία τη περίοδο 2010 - 2017 εργάστηκε ως μέλος επιβλέπουσας υπηρεσίας (Τεχνικός Σύμβουλος) στη κατασκευή της Ιονίας Οδού. Παράλληλα ως επιβλέπων μηχανικός στη διαχείριση εργασιών των εργολαβικών συμβάσεων των τηλεπικοινωνιακών δικτύων του ΤΤΛΠ Αιτωλίας (ΟΤΕ). 
       Σήμερα εργάζεται ως Yπεύθυνος έργου στη κατασκευή μονάδας παραγωγής ρεύματος από βιοαέριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο