Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΤΡΙΟΥ 
Από τα 270 αυτοκίνητα - αντίκες που είχαν προορισμό τον Μυτικα προερχόμενα από Βέλγιο μέσω της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι στην Ελλάδα και λέγεται Touranical ξεκινώντας από Πάτρα, Μυτικα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Σπέτσες, Καλαμάτα και Πάτρα έκαναν στάση στον Αστακό και συγκεκριμένα στην Ψαροταβέρνα του Στέφανου Λυσσαρη Blue fish για φαγητό.......

Αφού έφαγαν φρέσκο ψάρι και ήπιαν το κατάστημα τους κέρασε επιδόρπιο και ούζο Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας τους έβαλε μουσική και συγκεκριμένα το ΣΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ και οι τουρίστες ενθουσιαστηκαν και το έριξαν στο χορό. Έγινε ο ΧΑΜΟΣ.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ
























1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΟΤΕ ΦΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥΔΑ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο