Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στη ΒΟΝΙΤΣΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Θεόδωρος  Αποστολάκης και τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…» σας καλούμε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα 20.30 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου  στην πόλη της Βόνιτσας.
Να είμαστε όλοι εκεί 
Να  δυναμώσουμε όλοι ΜΑΖΙ με την παρουσία μας τη φωνή μας, για να δώσουμε το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου
Συνεχίζουμε….. ξανά ΜΑΖΙ 
με ΕΝΟΤΗΤΑ με ΓΝΩΣΗ με ΣΥΝΕΠΕΙΑ


18 σχόλια:

  1. Είναι σίγουρο ότι τα εγκαίνια θα έχουν κόσμο. Ο Κάρι είναι αναγκασμένος να κάνει μεγάλη κινητοποίηση για να σώσει τις εντυπώσεις. Από το γκάλοπ που παρήγγειλε όμως ξέρει ότι πλησιάζει η ώρα της Κρίσεως, ευτυχώς που μιλάνε και κάποιοι αυλικοί του και μαθαίνουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Καλά μπάνια φέτος δήμαρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσα σόου και να κάνει ο Αποστολάκης στην Βόνιτσα είναι δεύτερος τρίτος. Ο Μασούρας ειναι Δήμαρχος πάρτε το χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας πει τι έργα έκανε 5 χρόνια τώρα? Θα μας πει που πήγαν όλα τα λεφτά που πήρανε 5 χρόνια τώρα? Ντροπή σε όσους δεν τα έχουν πάρει να είναι ακόμα με τον Καργιολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο παραιτησου προλαβαίνεις είσαι τρίτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιας και κλείσανε τα ψηφοδέλτια πριν από λίγες ημέρες ας κάνουμε μια μικρή αξιολόγηση:
    Ο Γιώργος Αποστολάκης διαθέτει ονόματα με κάποια εκλογική επιρροή που όμως έχουνε κουράσει και συγκεντρώνουν πλέον έντονη κριτική για τα πεπραγμένα τους, όπως Παντελή, Παναγιώτα, Πάντα, Τραυλοστάθη, Στούπα, Φραδέλο, κλπ. Υπάρχουν νέα πρόσωπα με σαφές αρνητικό στίγμα, όπως Νίδας, Ταγματάρχης junior, Καραλής κλπ και κάποια άλλα πιο φρέσκα και αποδεκτά όπως Καλαντζής, Λύτρας, Καλογιάννη, τα οποία όμως δε διαθέτουν εκλογική δύναμη. Κατούνα μέτρια τα πράγματα αλλά Πάλαιρο έχει στρώσει καλή κατάσταση.
    Ο Θανάσης από την πλευρά του έχει μάλλον αδύναμο ψηφοδέλτιο στον πρώην δήμο Ανακτορίου, αν δεν κατέβαιναν ο μαυροΘύμιος και ο Κουνέλης (κατ΄όνομα αλλά αλεπού στην πράξη)θα τανε σκούρα τα πράγματα. Στη Μεδεώνα είναι πολύ καλός, Πάλαιρο αν εξαιρέσεις το δάσκαλο από την Πλαγιά και τον Πανταζή, λίγα πράγματα, έχει το πλεονέκτημα ότι εκεί κοιμούνται με την εικόνα του Μητσοτάκη στο προσκέφαλο.
    Τέλος ο Μασούρας έχει κάνει μια σχετικά καλή προσπάθεια για τα δεδομένα του, όχι χωρίς αδυναμίες. Στη Βόνιτσα έχει τη γιατρό που λογικά θα φτάσει πολύ ψηλά αλλά και κάποια αξιόλογα πρόσωπα (Βρακατσέλη, Γουρούνα, Κονταρίνη,Μυλωνίδη,) που όμως δεν έχουμε εικόνα τι απήχηση θα έχουν. Στη Μεδεώνα, οι (ΠΑΣΟΚ και άγιος ο Θεός) Βαρβάτος και Θεοδωρέλος θα παίξουν τη μπάλα που ξέρουν αλλά το ταβάνι είναι συγκεκριμένο και στην Πάλαιρο υπάρχουν καλά στελέχη που θα παλεψουν να ρίξουν το δεξιό κάστρο.
    Τα πράγματα όπως συμφωνούν οι περισσότεροι είναι θολά, τα πράγματα αναμένεται να κριθούν στα πρόσωπα των υποψηφίων δημάρχων που είναι σαφές ποιος έχει το προβάδισμα από όλες τις απόψεις (διοικητική επάρκεια, εντιμότητα, δημόσιος λόγος, κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ποιο σωστή ανάλυση που έχω διαβάσει.

      Διαγραφή
    2. Που το είδες το αδύναμο ψηφοδέλτιο του Κασολα στο Ανακτοριο; Και επειδή έχει τη γιατρό ο Μασουρας τι σημαίνει ότι θα τραβήξει πάρα πολύ; Μάλλον δεν γνωρίζεις καθόλου από εκλογές....

      Διαγραφή
    3. Γράφει ότι η γιατρός είναι δυνατό χαρτί φίλε μου. Και γιατί να μην είναι άλλωστε, πολύ αξιόλογο άτομο.

      Διαγραφή
  6. Δύναμη λαμογιών

    Συνεχίζουμε... Ξανά μαζί

    Με τιμολόγια με κουμπάρους με εργολάβους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΥ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ .Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαπλοκή. Διαφθορά. Ανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζί εργολάβοι, προμηθευτές, αιρετοί, αρπακτικά, λιοντάρια κατασπάραξαν το Δημόσιο χρήμα. Ο αυθεντικός ανταποκριτής- Νέρων έβαλε φωτιά στο δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καργιολακια το τελος ειναι κοντά ο λαός θα σας τιμωρήσει αυστηρά όσοι φαγατα το διάολο ο θεός θα σας τιμωρήσει γιατι ακούει την μεγάλη οργή του λαού. Λαμογια κλέφτες θα πληρωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ . ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελείωσε πολιτικά. Το επόμενο τελείωμα είναι στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολιτική πανωλεθρία. Δημοτικοί Σύμβουλοι και κυρίως ο κόσμος παράτησαν το Κάρυ και τη παρέα του με τους εργολάβους και τους προμηθευτές. Οι Οικονομικοί Επιθεωρητές έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν θα μάθει ο κόσμος τα ονόματα και τα λεφτά που έχετε φάει παλιό λαμόγια τότε να δούμε που θα κρυφτείτε.με τόσα λεφτά που έφαγαν θα έφτιαχνες 10 έργα καρυ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι κόσμο φέρατε από την ΛΕΥΚΑΔΑ εχθές; Όπως και στο Σώζο; Σας φτύνει ο κόσμος δεν βρέχει καριολακια πάρτε το χαμπάρι μέχρι εδώ είμασταν.και εσυ κατσαμπιρη που πλουτισες από τον ΧΥΤΑ παλαιρου με αμάξια κομμένα σε τιμολόγια του δήμου, με οικόπεδα στην ΒΟΝΙΤΣΑ, με ενοικιαζόμενα στην ΛΕΥΚΑΔΑ ήρθε το τέλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο