Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Δεδικαίωται ο Στάικος.!!!!




Οποία φαιδρότης με τας ομιλίας εις τα πολυτελή HTOELια των Αθηνών και τας ορδάς των αμέτρητων προσκεκλημένων , εκ των οποίων η πλειοψηφία μετεφέρθη με 3 ή 4 ή 5 Λεωφορεία εξ Αστακού και Κατοχής και λοιπών Χωρίων του ημετέρου Νομού της Αιτωλοακαρνανίας .!!!!!! 
Πριν από ενάμισι χρόνο όταν είχα δηλώσει , ότι θα κατέβω στις εκλογές για Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου μεταξύ των άλλων : .......
1)Δεν θα κάνουμε αφισοκολλήσεις και αφισορρύπανση .!!!!! 
2)Δεν θα αναρτήσουμε αεροπανό πουθενά αλλού εκτός από τον τοίχο του Εκλογικού μας κέντρου.!!! 
3)Δεν θα κάνουμε φάλαγγες με αυτοκίνητα και κορναρίσματα ( αυτές τις γελοιότητες που κάναμε στην αποχή του 1986 και πριν και μετά ). 
4)Δεν θα ανοίξουμε άλλο εκλογικό Κέντρο εκτός από αυτό στην έδρα του Δήμου και τα τηρήσαμε όλα .!!!! 
5) Δεν θα κάναμε ομιλίες σε Πολυτελή Ξενοδοχεία της Αθήνας για τους ετεροδημότες, γιατί το αυτό δεν είναι το Νέο, αλλά το Παλαιό, Οπισθοδρομικό και Παλαιοκομματικό, που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη Χώρα στην Ευρώπη. Τώρα βρισκόμαστε στο 2020 στην εποχή της Πληροφορικής, όπου η πληροφορία και το μήνυμα διαχέονται αστραπιαία και σε πάρα πολλούς .!!! 
Έτσι λοιπόν ότι θέλουμε, να πούμε στους ετεροδημότες , το λέμε με μία ανάρτηση στα φιλόξενα Blogs της περιοχής, από τα οποία τους καλούμε, να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου, τα οποία παρακολουθούν περίπου 35.000 Ξηρομερίτες καθημερινά και όχι οι 300 ή το πολύ 500 άνθρωποι σε μια αίθουσα Ξενοδοχείου, όπου οι 200 ή 250 ήρθαν με λεωφορεία με Αστακιώτες, Αετινούς ή και Κατοχιανούς ( αδιάψευστος μάτρυρας οι πολύ καλές φωτογραφίες του διακεκριμένου φωτορεπόρτερ και καλού φίλου Χρήστου Μπόνη , τον οποίο θέλω να παρακαλέσω να μας βγάλει και από τα δύο Ξενοδοχεία φωτογραφίες και από τις δυο αίθουσες των Ξενοδοχείων τα 4 φωτογραφίες, για να μετρήσουμε τα καθίσματα και να δούμε αν ήταν τα καθίσματα 250 ή 350 ή πάρα πάνω , γιατί εκείνος , ο οποίος έχει πάει πολλές φορές και στις δύο αίθουσες γνωρίζει πολύ καλά τον ακριβή αριθμό των καθισμάτων των αιθουσών αυτών).!!!!! 
Έτσι λοιπόν εμείς δεν έχουμε ανάγκη ,από χαμηλού επιπέδου προπαγάνδα ( που είσαι Γκέμπελ να γελάς ;;;;;;!!!!!!) ή από Virtual Reality όπως λέμε στα νεά Ελληνικά ή στα παλιά (εικονική πραγματικότητα)!!!!!!, για να πείσουμε πόσοι πολλοί ,είναι αυτοί που μας στηρίζουν .!!!! 
Εξ ‘ άλλου Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός μας και τότε γίνεται μασούρι η Virtual Reality και έρχεται η σκληρή πραγματικότητα, χωρίς φιέστες και βεγγαλικά ή πυροτεχνήματα . 
Αλήθεια σε προεκλογική συγκέντρωση ή εγκαίνια εκλογικού κέντρου δεν θυμάμαι άλλη φορά πυροτεχνήματα ή να με απατά ή μνήμη μου; 
Η δικιά μας η φιέστα είναι ό καθαρισμός των δρόμων με την κοπή των θάμνων με τον καταστροφέα ( ένα από τα 12 μηχανήματα που πήραμε με Δημοπρασία αξίας περίπου 80.000 ευρώ μαζί με το τρακτέρ των 100 ίππων ) και οι λάμπες με τα φωτιστικά σώματα , εκείνες οι λάμπες κωλοφωτιές όπως τις λέω από την εποχή του 1970 , τις οποίες αλλάξαμε όλες και στα 10 χωριά με τις μεγάλες με τον κίτρινο φωτισμό ( ατμών Νατρίου ) , γιατί στον Αστακό τις είχαμε αλλάξει όλες και στην Παλαιομάνινα συμπληρώσαμε τα κενά και όπου υπήρχαν οι παλαιού τύπου (του 1970 ) λάμπες όπου έχω κρατήσει δύο για Αντίκες στην αυλή του σπιτιού μας .!!! 
Και σήμερα με έκπληξη μεγάλη διαπίστωσα πως στο Ρίβιο υπάρχου ακόμη κωλοφωτιές , οι οποίες με εμάς θα αντικατασταθούν από τον πρώτο χρόνο της θητείας μας .!!!! 
Εκεί όμως επισκεπτόμενοι το Σχολείο διαπιστώσαμε και πολύ όμορφες Εικόνες, όπου οι δασκάλες με πολύ μεράκι και όρεξη είχαν βάψει και διακοσμήσει τους τοίχους μόνες τους και τις συγχαίρουμε για δεύτερη φορά και Δημοσίως για την Άριστη δουλειά που κάνουν στο Σχολείο τους .!!!! 
Εμείς έχουμε πει και δεσμευτεί, ότι θα είμαστε Αρωγοί σε κάθε εθελοντική δράση και προσπάθεια .!!!! 
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα .!!!!! 
Αστακός 21/5/2019























31 σχόλια:

  1. κ. Σταικο συμφωνώ απόλυτα με αυτά που αναφερεται. Η αίθουσα στο ΚΑΡΑΒΕΛ έχει ακριβώς 450 καθίσματα και στο ΤΙΤΑΝΙΑ έχει 380 . Και οι δυο αίθουσες είχαν ρεζέρβα καθίσματα που σε περίπτωση κόσμου ανοίγουν με συρταρωτές συρόμενες πόρτες και προστίθενται άλλα 200 καθίσματα. Ο Γαλούνης δεν είχε πάνω από 450 άτομα . Σας το λέω υπεύθυνα. Οι άλλοι που επαίρονται για 1000 άτομα γιατί δεν άνοιξαν το διαχωριστικό για τα υπόλοιπα 200 καθίσματα να καθίσουν οι Κατοχιανοί που ήρθαν με λεωφορείο απο την Κατοχή Μεσολογγίου ; Σ'αυτές τις αίθουσες γεράσαμε να πηγαίνουμε τόσα χρόνια στις ομιλίες Αιτωλοακαρνάνωνπολιτικών πολιτικών. Τα υπόλοιπα αναφέρονται απο τους οπαδους των κ.κ Τριανταφυλάκη και Γαλούνη είναι απλά κινήσεις εντυπώσεων. Ας δημοσιεύσουν τα συμβόλαια που έκαναν με τα ξενοδοχεία όπου και αναφέρονται τα καθίσματα. Καλή επιτυχία να έχετε κ. Σταικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

      Διαγραφή
  2. Φιέστα με καταχιανους!
    Πέντε λεοφορεια με κατοχιανους
    Μόνο που οι κατιχιανοι ψηφίζουν Μεσολόγγι
    Όχι ΞΗΡΟΜΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ πόση βλακεία να αντέξει ένας τόπος ΠΟΣΗ ;;;

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΙ ΑΝ ΒΓΗ ΠΡΟΤΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΑΝΗΨΗΦΗΣΑΝ

      Διαγραφή
  3. ειναι φαιδροτητα αυτο που κανουν ολοι οι υποψηφιοι δεκαδων δημων να πηγαινουν να κανουν πολιτικη ομιλια στους ετεροδημοτες
    Ειναι ολοι φαιδροι εδω και πολλα χρονια και εισαι εσυ σοβαρος που κυλισαι στις καλαμιες και στα χορταρια και γυρνας με προβατα στον αστακο για να δειξεις οτι δεν υπαρχει δημοτικη αρχη
    εισαι σοβαρος να χορευεις με ουισκια να καινε στο πατωμα και να βριζεις τον κοσμο
    εισαι σοβαρος εσυ με τα δικανα και τα τσεκουρια
    οσο για τα βεγγαλικα που δεν θυμασε στην ομιλια του σαμαρα το 10 που πηγες και αρπαξες το μικροφωνο τοτε που δεν πηρες χρισμα απο το πασοκ ειχε βεγγαλικα και τοτε σου αρεσαν
    θα επιτεθεις σε πολλους ακομα ως την κυριακη πολιτικε πολιτισμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ καλη δουλεια κανει ολοκληρη η σχολικη κοινοτητα μπραβο συγχαρητηρια,Για εσας κυριε Σταικο ξερετε αυτο που λενε εδω στο Ξηρομερο οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ αγαπητέ κύριε δεν υποβάθμισε σε καμία περίπτωση την δουλειά που κάνουν και άλλοι εκπαιδευτικοί .!!!
    Εγώ με την εκεί επίσκεψη μου αναφέρθηκα για την εθελοντική δουλειά αυτών των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να τους αποδώσω τα εύσχημα .!!!
    Όσο για την αλεπού και τα κρεμαστάρια δεν με βοηθά ο χαμηλός μου δείκτης IQ δια να το αντιληφθώ .!!!!
    Πάντως σας εύχομαι περαστικά ,διότι αντιλαμβάνομαι και την ανίατη νόσο σας .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝ ΠΗΓΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΑΘΗΝΑ ΠΟΣΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩΦΩΡΕΙΑ ΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΠΟΞΗΦΙΟΙ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΙΑΖΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν μαζευτεί πολύ
    Ξεφούσκωσαν
    Ξέρουν ότι δημαρχία δεν θα δουν ποτέ
    Τώρα όντως θα πάει αξωτερικο ο Τριανταφυλλάκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑΙΚΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά ήμαρτον, λίγο σεβασμός δεν θα έβλαπτε
      Έτσι μιλάει ο πολιτισμένος κόσμος ?

      Διαγραφή
  10. Γελοιοτητες....Μια από τα ίδια....πάντα με τον Τριανταφυλλακη το πρόβλημα σας.....Όχι με τους δικούς σας τους υποψήφιους που ψήφιζαν ότι έφερνε ο Γαλουνης.....Μην μιλήσω και για Σταμουλακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κυριοσ Στάικος υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και σαν κοινοτάρχης και σαν δήμαρχος
    Εσυ τριανταφυλακη μόνο στα όνειρα σου θα το δεις αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αγχωνεστε θα το παρετε το τσαι σαs την κυριακη

      Διαγραφή
  12. Ο Στάικος δε μασάει
    Θα σε διαλύσει τριανταφυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το δεύτερο γύρο με μία εκτίμηση ότι είναι νικητής με όποιον αντίπαλο πάει ο Σταικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στάηκε ασ' τούς πολιτισμούς γι' άλλους καί κοίτα να χορέψεις καμία ζεμπεκια με τον Τόλια να σου άνοιξη καί σαμπάνια να σου κάψη καί τζονια καί να τού φιλας τα μοκασινια προσκυνόντας τον.Αυτά τα εκτρώματα πού είδαμε να κάνετε στό χορό τού Ηρακλη δε θα τα ξεχάσουμε.Και ο πιό χαζος δημότης σάς καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατ ‘ αρχήν κύριε 12:14
    Δεν αποκάλεσα κανέναν φαιδρό( παρακαλώ βρείτε το στην ανάρτησή μου και να μου το βάλετε μέσα στα μάτια ) , μίλησα για φαιδρότητα γι αυτά που συνέβησαν μετά την ομιλία.
    Ή δεν ήταν φαιδρά ;
    Εγώ ούτε καν κριτική στο πρόγραμμα κανενός συνυποψήφιου μου δεν έκανα , ούτε πρόκειται να κάνω.!!!!!
    Ούτ εεγώ είπα πως ο συνυποψήφιός μου κύριος Τριανταφυλλάκης επί δυο χρόνια ψήφιζε , ότι έφερνε ο κύριος Γαλούνης στο Συμβούλιο , όπως δήλωσε ο κύριος Γαλούνης στην συνέντευξή του στο κανάλι της Ναυπάκτου και απάντηση δεν πήρε .!!!!
    Γι ' αυτό σιωπή λοιπόν .!!! Γκέγκε ;;;;;
    Και είπα πως αυτά τα οποία για την εποχή μας χαρακτηρίζονται ως Καραγκιοζηλίκια , με τις φάλαγγες και τα κορναρίσματα , τις αφισοκολλήσεως και τις αφισορρυπάνσεις και τα αεροπανό και τους αερομεταφερόμενους στην Αθήνα Αστακιώτες για ομιλίες μου σε Ξενοδοχεία τα έχω κάνει και εγώ την εποχή του 1986 και 1998 , αλλά σήμερα στην Ελλάς του 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τρέχει με χίλια στο ταχύτατο διαδίκτυο και τα προγράμματα πληροφορικής ,στα οποία παρά το γεγονός , ότι οι Ευρωπαίοι μας δίνουν δωρεάν χρήματα , εμείς ασχολούμαστε με φτηνές ξεπερασμένες προπαγάνδες και συκοφαντίες , λες και ο κόσμος δεν βλέπει και τρώει κουτόχορτο και δεν μπορεί ο φίλος μου ο Χρήστος Μπόνης να πάει, να μας δείξει με την καλή του μηχανή, πόσα είναι τα άδεια καθίσματα και των δυο αιθουσών .
    Έως την Κυριακή λοιπόν λίγη υπομονή και μετά περαστικά σου , γιατί ο δικός μου ο ακτιβισμός με τις καλαμιές οι οποίες είναι ακόμη εκεί ,ήταν η πιο σκληρή αντιπολίτευσης , όταν εσείς και κάποιοι άλλοι κάνατε γαργάρα και καίγατε παρέα με τον κύριο Πανταζή στο Bar του κυρίου Καταγή 100ντάδες μπουκάλια Ουίσκι.
    Γι ‘ αυτό στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί .!!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕ ΟΛΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ ΤΟΥ ΖΕΛΑ.

      Διαγραφή
  16. ψηφιστε.σταικο.να.βγει.ο.πανταζησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σταικο εσυ δεν εκανες ομιλιες σε ξενοδοχεια στην Αθηνα γιατι τον σκοπο σου τον πετυχες βγεις-δε βγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όση λάσπη και να πετάς 12:46 μ. μ λέγοντας , ψηφιστε.σταικο.να.βγει.ο.πανταζησ , ο λαός δεν τσιμπάει στην λάσπη την δική σου , της παρέας σου και εκείνων που σας βάζουν με το αζημίωτο βέβαια .
    Κατάλαβε το πως εσείς με τα χυδαία ψέματα σας θα βγάλετε τον Στάικο Δήμαρχο και με πολύ μεγάλο ποσοστό.
    Μ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο τριανταφυλλακης στο ψεμα οτι τα ψηφιζε ολα απαντησε σε ομιλιες του.
    Οχι στον προυπολογισμο 2015
    Οχι στον προυπολογισμο του 2016
    Στο δανειο ειχε παραιτηθει και εβγαλε ανακοινωση εναντιον.
    Και πολλα αλλα οχι που ειναι στο Διαυγεια.
    Αρα τα γκεμπελιστικα του αρετακια και του ζελα μονο ο σταικος τα χαψε
    Πανε στο διαυγεια να τα δεις τα οχι του τριανταφυλλακη πολυπολισμικε πολιτικε πολιτισμε και να βαρας παλαμακια καλα στο διδυμο εκστασιασμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΛΕΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΟΥΣ Η ΕΣΥ ΒΓΕΙΣ Η Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γελαει ο κοσμος με τα καμωματα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μήπως οι υποψήφιοι σύμβουλοί σας Ζορμπάς και Κολοβός είχαν ψηφίσει ΝΑΙ στην αναγκαιότητα του δανείου ???γνωρίζετε??θα μας απαντήσετε???? Ή να το ψάξουμε στο Διαύγεια??? Μιλάω για εκείνη την απόφαση που Ο τζελ ήθελε να ρίξει τον μουστάκια και οι δικοί σας υποψήφιοι συμβουλοι τον στήριξαν???γνωρίζουμε κατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προβλέπεται μεγάλη επικράτηση Τριανταφυλλακη και πονάει το δοντακι...Το νέο ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α ρε Παναγιώτη είναι αργά για ακτιβισμό από τη μεριά σού όλο λες και ξελες δεν θα πω και δεν θα κάνω και μετά είσαι ο πρώτος που τσιμπας.πολιτικος παλαιάς κοπής σαν τον αρετακια εισαι και εσύ στο πρόσωπο σού και στο πρόσωπο του μουστάκια βλέπουμε τους πολιτικούς που μας κατάντησαν εδώ . οπότε θα ψηφίσουμε τον τριαντάφυλλακη σαν κάτι νέο και αν μας βγεί και αυτός μια από τα ίδια τι είχαμε τι χάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο