Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Οι «εξαγγελίες» για το Πάρκο θυμίζουν εποχές Μαυρογιαλούρου και εξαπατούν τους πολίτες. Αυτό είναι οπισθοδρόμηση και οι Αγρινιώτες θέλουν την πρόοδο.

O κ. Παπαναστασίου, στην ομιλία του στην Αθήνα, ανακοίνωσε πως έχει εγκριθεί η διαχειριστική μελέτη για το Πάρκο από το δασαρχείο Αγρινίου. Μάλιστα, δήλωσε, πως «τις επόμενες μέρες»(!) πρόκειται να αναγγελθεί έγκριση της μελέτης αυτής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση..... 
Επειδή οι πολίτες του Αγρινίου πρέπει να είναι ενημερωμένοι υπεύθυνα γι’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί την πόλη η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά έκρινε χρήσιμο να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το θέμα του Πάρκου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το Δασαρχείο Αγρινίου και από την Διεύθυνση Δασών, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη και παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα η διαχειριστική μελέτη. 
Άλλωστε ο Συνδυασμός μας θα ήταν πρώτος που θα επικροτούσε οποιαδήποτε θετική εξέλιξη για το Πάρκο, παρά το γεγονός ότι πέρασαν πέντε χρόνια χωρίς να σημειωθεί καμία εξέλιξη. 
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι μετά από πέντε χρόνια απραξίας, έχοντας μηδενικό έργο, ο κ. Παπαναστασίου προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες, δέκα μέρες πριν τις εκλογές. Οι Αγρινιώτες όμως ξέρουν, γιατί το ζουν καθημερινά, ότι το Πάρκο, αφέθηκε στην τύχη του, με ευθύνη της σημερινή δημοτικής αρχής. 
Ο απερχόμενος δήμαρχος, εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που δημιούργησε ο ίδιος για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου, όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών επιδίδεται στο προσφιλές του σπορ, αυτό της αποθέωσης των πελατειακών υποσχέσεων και των προεκλογικών ρουσφετιών. 
Ο Αγρινιώτης και η Αγρινιώτισσα όμως έχουν και επίπεδο και φιλότιμο. Δεν τους εξαπατά κανείς με υποσχέσεις που θυμίζουν εποχές Μαυρογιαλούρου και με «λύσεις» που εξαγγέλλονται στο «και πέντε» της θητείας του σημερινού δημάρχου. Αυτό είναι οπισθοδρόμηση και οι Αγρινιώτες θέλουν την πρόοδο. 
Ο χρόνος του κ. Παπαναστασίου έχει παρέλθει. Για ό,τι έκανε ή δεν έκανε έχει ήδη κριθεί και είναι ξεκάθαρο ότι οι πολίτες θα του δώσουν σαφή απάντηση στις 26 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο