Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές με τους πολίτες ο Σταύρος Καμμένος


Συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές με τους πολίτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία", Σταύρος Καμμένος....... 
Ο Σταύρος Καμμένος τη Δευτέρα 13/05 επισκέφθηκε το Γήπεδο του Αγίου Κων/νου , όπου πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Αγίου Κων/νου και Κυψέλης. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων που φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια. Συνομίλησε με τους εκπροσώπους των ομάδων , τους προπονητές και τους παίκτες επισημαίνοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό οι νέοι να γνωρίζουν την ιστορία, τα γεγονότα και την προσπάθεια που γίνεται διεθνώς για την αναγνώριση της γενοκτονίας. 
Στη συνέχεια μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τα Δημοτικά διαμερίσματα Νεάπολης και Μεγάλης Χώρας, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους τους, βαδίζοντας στις γειτονιές. ΄Ακουσαν τα προβλήματα που αφορούν την οδοποιία, τόσο σε αγροτικούς όσο και σε αστικούς δρόμους, την παντελή έλλειψη χώρων αναψυχής και άθλησης (μια παιδική χαρά που είχαν έκλεισε λόγω ακαταλληλότητας), την εγκατάλειψη του παλαιού δημοτικού σχολείου το οποίο οι κάτοικοι ζητούν να τους παραχωρηθεί κατά χρήση , ώστε να δημιουργήσουν οι ίδιοι λαογραφικό και καπνικό μουσείο. Επισήμαναν την πλήρη εγκατάλειψή τους από την δημοτική αρχή. 
Στο τέλος της ημέρας πραγματοποιήθηκε πολυπληθής συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καμμένος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή τους , δεσμεύθηκε για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής και παρουσίασε συνοπτικά τις προτάσεις της παράταξής του, για την έξοδο των δημοτικών διαμερισμάτων από την αδράνεια και την εγκατάλειψη με σκοπό την ανάπτυξή τους και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο